Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,nektek mi a célotok párkapcsolatban a férfi szándékos idegesítésével,szóbeli/vagy akár fizikai/bántásával?
Vagy ha még nincs párkapcsolat,csak tetszik nektek az illető,és beszólogattok neki,megalázzátok akár mások előtt is.
Úgy vettem észre,ez elég gyakori dolog nőknél,persze tisztelet a kivételnek.
Sajnálatos, de én is tapasztaltam már effélét... Ha a nő üt (akár csak szimbolikusan is), azt szabad, az elfogadott. Aztán amikor jön egy kontra akkor persze a férfi lesz a szemét, az agresszív, és a nő fog megsértődni.
Ezt úgy hívják hogy az illető női mivoltával való VISSZAÉLÉS!
Ez érzelmi rész a férfi számára. A nő kihasználja, hogy a férfi egyrészt érzelmileg kötődik hozzá, ezért
a. vagy elviseli ezt azért, hogy legyen ő neki
b. visszavág, de akkor jön az, amit írtam a 3. kommentben
Ez egy nagyon jó kérdés.
Sok nőtársam viselkedik hasonló módon, mégis azt tapasztalom, hogy több férfi eltűri ezt. Mire a jó a dráma, a felesleges hiszti?
Az odáig rendben van, hogy mindenkinek akadnak rosszabb napjai, de a folyamatos szekírozást, piszkálódást nem kellene eltűrni, úgy gondolom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!