Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm azt hiszi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt hiszi, hogy ezzel arra akartam célozni, hogy kövér és most haragszik rám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Igazából másfél hónapig távol voltunk egymástól, nem találkoztunk, de most ismét együtt élünk. Ő váltig állítja, hogy hízott, de tökre nem feltűnő, ha nem hívja fel rá a figyelmet, fel se tűnik, így is csinos.

Igazából szex közben történt az, amin ennyire megsértődött. Nagyon zavarja, ha a hasát/derekát/ csípőjét fogom, ami kb elkerülhetetlen, ha olyan pózokba csináljuk, aminél mögötte vagyok.(Amiket amúgy sokkal jobban élvez sokszor) Azt nem szereti, ha a a vállát fogom, sose szerette, nekem se kényelmes. Kizárásos alapon maradt a cicije, de azt meg nem szereti, ha végig csak azokat fogom, tehát problémázás nélkül még a mellei alatt, a bordáinál foghatom, ami nem jó, nekem kényelmetlen, tök kemény, egyszerűen nem is jön magától, hogy ott fogjam. Ebből van az általában, hogy kicsit elkalandozik a kezem, és vagy a csípőjét fogom, vagy a derekát, esetleg a pociját.

Na ő emiatt leültetett beszélni tegnap, hogy ezzel én most a figyelmét szeretném-e felhívni arra, hogy meghízott. Én próbáltam megmagyarázni, hogy nem erről van szó, meg korábban is ott fogtam. Csak nekem kicsúszott, hogy a cicije alatt túl csontos, tökre érzem a bordáit, és jobban szeretem, olyan helyeken markolászni, fogni, ahol van is mit fogni rajta.

Ő meg ezen teljesen berágott, mert szerinte ezzel tényleg arra akartam célozni, hogy meghízott, pedig nem erről van szó

okt. 24. 22:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
83%
Full bolond a csaj.
okt. 24. 23:15
 2/26 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki valami értelmes tippet nem tudná írni?
okt. 25. 02:24
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, ha ennyire televan komplexussal a hízása miatt, akkor ne rád vetítse ki a problémáját, hanem oldja meg és változtasson rajta!
okt. 25. 06:45
 4/26 anonim ***** válasza:
81%

Nem tom, fura dolog ez, én örülnék ha egy pali azt mondaná nekem, hogy szeret ott matatni, ahol van is mit fogni. Talán egy barátnőjével beszélj, hogy puhítsa már meg, hogy ez normális.

Vagy mond azt neki, ha undorodnál a hasától, akkor hozzá se érnél ott, de te imádod.

okt. 25. 08:11
 5/26 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem hetente többször dicsérd meg, nem muszáj feltétlen az alakját , de akár az outfitjét, ruháját bármit. Vagy például annyit mondasz nagyon csinos vagy stb.
okt. 25. 10:25
 6/26 A kérdező kommentje:

Szoktam dicsérni. Csak ha az alakját dicsérem, akkor többnyire magyarázkodik, hogy miért nincs igazam.

Ő azt, hogy tök jó, hogy van mit rajta fogni, úgy értette, hogy én szépíteni akarom azt a kijelentést, hogy ő kövér. Pedig nem. Tökre nem értem, hogy ő mire fel gondolja azt, hogy ő nem vonzó.

okt. 26. 00:42
 7/26 anonim ***** válasza:
83%
Nyugodtan ilyenkor mégegyszer, hogy neked így tetszik pont, mivel nagyon csinos. Az meg ha magának nem tetszik az egy dolog, te ezt nem így gondolod.
okt. 26. 12:13
 8/26 anonim ***** válasza:
88%

"Tökre nem értem, hogy ő mire fel gondolja azt, hogy ő nem vonzó."

Pedig tök egyértelmű a helyzet. Azt hitte, hogy elég a "szerelem" egymás iránt, elég ha dicséred, de mivel az csak önámítás minden egyes alkalommal önbizalomhiányos embernél így rájön idővel, hogy kevés. Aztán a párján vezeti le a frusztrációját.

Pszichológushoz kéne mennie és lefogynia valamennyit.

Viszont ha ő nem hajlandó egyiket sem bevetni, vagy fölösleges mert ő nem akar változtatni önmagán akkor ott kell hagyni bármennyire is szereted. Ugyanis ki fog téged készíteni, indokolatlanul téged fog hibáztatni és a mérgező kapcsolat td rád is negatív hatással lesz még jobban mint jelenleg. Beszélgess el vele ha lehetséges. Ha nem lehet akkor hagyd el, ne hagyd, hogy rajtad verje le a saját problémáit.

okt. 28. 13:11
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt olvasni nekem fájt. Szex közben hol lehet fogni a másikat lol.
okt. 28. 17:31
 10/26 anonim ***** válasza:
90%
Bocs de nem értelek. A csaj láthatóan szívja a véred, rajtad éli ki a frusztrációját. Te meg tűröd. Szex közben nem lehet megfogni sehol? Akkor ne szexelj vele, hagyd parlagon. Mondd meg neki, hogy eleged van a nyávogásából és a hülyeségeiből, és ha nem kapja össze magát akkor keressen mást akinek nyivákolhat.
okt. 28. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!