Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaje39 kérdése:
5 év kapcsolat után még mindig kötelező nekem minden nyaralast,éttermet, születésnapot névnapot,kaját otthonra, nekem fizetni? Máshol hogy megy ez? 42 F
Figyelt kérdés
okt. 25. 10:22
1/25 anonim válasza:
Nem muszáj, de ha te mint férfi csupán pénztárcaként funkcionálsz a kapcsolatban, akkor könnyen lehet, hogy a nőd új pénztárca után fog nézni, ha közlöd vele (egyébként jogosan) a felvetéseidet.
2/25 anonim válasza:
Szerintem ez nem normális. Nálunk első alkalomtól kezdve közös kassza van. Ha mondjuk egyikünk fizeti a szállást, akkor a másik fizeti a kaját meg a többit, vagy együtt gyűjtünk rá. Bár nálunk már jó pár éve nincs ilyen, hogy Én pénzem meg Te pénzed, mert közös bankszámlánk van és minden 1 perselyből megy.
De ha nem lenne közös akkor is egyértelműen feledve lennének a költségek. N
3/25 anonim válasza:
mi már a kezdetek óta mindent felesben fizettünk.
5/25 A kérdező kommentje:
Szinte egyforma a fizetésünk. Minden hónap közepén azt mondja nincs pénze. De a számláját nem.mutatja meg,nem tudom mennyi pénze van. Jogos hogy átverve érzem magam?
okt. 25. 10:31
7/25 anonim válasza:
Sose értettem ezt a külön kasszázást. Miért vagy olyannal akivel nem akarsz közösen, egy irányba tartani, mint egy csapat? Ha nem bízol benne, nem jön magától a közösködés akkor keress olyat akivel igen. Mi értelme ennek a széthúzásnak? Soha semmi nem lesz belőle… juttok valamire az életben?
Tök át vagy verve és lehúzva..
9/25 anonim válasza:
Le fognak pontozni de nekem kevés a fizum, férjem viszont gazdag és jól keres. Nem nagyon szoktam fizetni. De ilyen magas fizetéskülömbség esetén szerintem jól is van ez így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!