Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5 év kapcsolat után még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaje39 kérdése:

5 év kapcsolat után még mindig kötelező nekem minden nyaralast,éttermet, születésnapot névnapot,kaját otthonra, nekem fizetni? Máshol hogy megy ez? 42 F

Figyelt kérdés
okt. 25. 10:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%
Nem muszáj, de ha te mint férfi csupán pénztárcaként funkcionálsz a kapcsolatban, akkor könnyen lehet, hogy a nőd új pénztárca után fog nézni, ha közlöd vele (egyébként jogosan) a felvetéseidet.
okt. 25. 10:26
 2/25 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ez nem normális. Nálunk első alkalomtól kezdve közös kassza van. Ha mondjuk egyikünk fizeti a szállást, akkor a másik fizeti a kaját meg a többit, vagy együtt gyűjtünk rá. Bár nálunk már jó pár éve nincs ilyen, hogy Én pénzem meg Te pénzed, mert közös bankszámlánk van és minden 1 perselyből megy.

De ha nem lenne közös akkor is egyértelműen feledve lennének a költségek. N

okt. 25. 10:27
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
mi már a kezdetek óta mindent felesben fizettünk.
okt. 25. 10:27
 4/25 anonim ***** válasza:
59%
Kérdés ő mit áll, dolgozik-e.
okt. 25. 10:30
 5/25 A kérdező kommentje:
Szinte egyforma a fizetésünk. Minden hónap közepén azt mondja nincs pénze. De a számláját nem.mutatja meg,nem tudom mennyi pénze van. Jogos hogy átverve érzem magam?
okt. 25. 10:31
 6/25 anonim ***** válasza:
85%
Jogos.
okt. 25. 10:32
 7/25 anonim ***** válasza:
28%

Sose értettem ezt a külön kasszázást. Miért vagy olyannal akivel nem akarsz közösen, egy irányba tartani, mint egy csapat? Ha nem bízol benne, nem jön magától a közösködés akkor keress olyat akivel igen. Mi értelme ennek a széthúzásnak? Soha semmi nem lesz belőle… juttok valamire az életben?

Tök át vagy verve és lehúzva..

okt. 25. 10:38
 8/25 anonim ***** válasza:
81%

Dobd ki!

(#4)

okt. 25. 10:42
 9/25 anonim ***** válasza:
50%
Le fognak pontozni de nekem kevés a fizum, férjem viszont gazdag és jól keres. Nem nagyon szoktam fizetni. De ilyen magas fizetéskülömbség esetén szerintem jól is van ez így.
okt. 25. 10:54
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
5 év után most jutott ez eszedbe?
okt. 25. 10:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!