Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Miért csináljatja ?
Figyelt kérdés
A páromat egy ismerősön keresztül ismertem meg és előtte azért hallottam róla, hogy gyorsan ráun pasikra van hogy hazudik letagad dolgokat
De összeismerkedtem vele és nagyon megszerettük egymást. Eltelt egy pár hónap és most vannak apró jelek hogy mással beszél láttam hogy törölget üzenetet és nem mindig őszinte. Minden nap együtt kelünk együtt fekszünk és egy pár napja kijelentette hogy őt hagyjam békén ez volt hétfőn szerdán pedig kiderült már másnál aludt és nem tudom felfogni hogy szerethet mást ennyi idő alatt. Másnál is ez volt hogy több pasit hülyített de én tényleg szerettem. Nyílván szakítottam de borzasztóan hiányzik és én .ég kötődöm hozzá vele szeretnék lenni és ez így nagyon rossz.
Nem értem miért jár pasiról pasira még akkor is ha jó neki minden nem tudom megérteni megkérdeztem de nem mond semmit terel... mit tehetnék ?
A párom 26L én 31F
okt. 25. 17:45
1/9 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek, akiknél ez az iszonyatos nagy szerelem 2 hónapig tart. Örülj, hogy megszabadultál tőle.
okt. 25. 17:52
2/9 anonim válasza:
Mit tehetnél? Lépj tovább.
okt. 25. 17:53
3/9 anonim válasza:
Nem szeret ezért keresett tovább! Most rossz, de idővel jobb lesz.
okt. 25. 18:17
4/9 A kérdező kommentje:
Most pont nem öröm van bennem hanem elárulva érzem magam hogy lehet olyan hogy mindennap együtt vagyunk utána 2 napra rá mással van és vele alszik hát hogy lehet ilyet ? Én nem tudnék más lánnyal aludni meg megjátszani milyen boldog vagyok.
okt. 25. 18:34
5/9 anonim válasza:
Vannak ilyen hazudós lányok, és pasik is.
okt. 25. 18:48
6/9 anonim válasza:
Ők azok, akik nem képesek elfodadni, hogy a lángoló szerelem érzése elmúlik. Az ilyenekre nem lehet hosszútávú kapcsolatot építeni.
okt. 25. 18:58
7/9 anonim válasza:
Sajnos az ember a saját kárán tanul szinte sosem hallgat másokra. Most megtanultad hogy tényleg igaza volt másoknak a nővel kapcsolatban.
okt. 25. 19:12
8/9 anonim válasza:
Már belemenni se volt érdemes... Azt nem tudhatjuk, hogy a lánynak milyen agybaja van, de jobb ha ez így kiderült szerintem.
okt. 25. 19:23
9/9 anonim válasza:
Mert egy rib. nc. Addig jó neki mindenki amíg az új kapcsolat izgalma tart. Nem kell félni, ez a pasi is ki lesz dobva pár hónap múlva. Neked most qrva rossz azt elhiszem de hidd el, idővel jobb lesz és rájösz, hogy semmi jobb nem történhetett volna annál, hogy szét mentetek. Az ilyennel nem lett volna jövőtök, jó, hogy mielőbb kiderült.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!