Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kapcsolatban elvárnád a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban elvárnád a másiktól, hogy annyit keressen/annyi pénze legyen, amivel legalább magát (albérlet+élelmiszer+számlák stb) el tudja tartani?

Figyelt kérdés

márc. 5. 19:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%
Fél év még lehet nekem kevés, bár függ attól, hogy mennyire mély a kapcsolat, van-e már együttélés. Egy év után már szerintem igen, bár értelemszerűen csak akkor ha nem önhibából történt a dolog.
márc. 5. 20:39
 12/19 anonim ***** válasza:
35%
Természetesen elvártam a randipartnereimtől, hogy felnőtt emberként éljenek.
márc. 5. 20:43
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Én nem várnám el, pl.: ha lenne egy szociális munkás barátnőm nem is kérnék tőle pénzt mert nem gazdasági megfontolásból vagyok együtt egy nővel.
márc. 5. 20:53
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

Ez nálam alap, hogy normális egzisztenciája legyen. Nekem is van és ha nö létemre meg tudok élni egyedül, akkor én nem tudok felnézni arra a pasira, aki két héttel fizetés elött már kéreget, vagy annyi pénze sincs, hogy a fogorvoshoz el tudjon menni, ha kell, vagy mondjuk ide-oda tartozik.

A pénzügyi tudatosság is nagyon fontos, olyannal se tudnék együtt élni, aki bár jól keres, van pénze arra, amire kell, de egy fillér megtakarítása sincs, mert fizetésröl fizetésre él.

márc. 5. 20:54
 15/19 anonim ***** válasza:
35%
Pontosan ez lenne az alap, hogy egyedül is meg tudjon élni, mégha csak nagyon szűkösen is.,
márc. 6. 08:45
 16/19 anonim ***** válasza:

Alapból elvárom, hogy legalább magát el tudja tartani, de ha már stabil a kapcsolat, elég régóta együtt vagyunk, együtt élünk, akkor természetesen ez már nem annyira fontos. Ha stabil a kapcsolat, akkor bevállalom azt, hogy eltartom, ha úgy alakul. Háztartásbeliként csak házasság után tartanám a pasimat, arról is még kellene pár beszélgetés, mert alapból a kétkeresetű modell van előttem és arra vagyok beállva.

23 évesek vagyunk a barátommal, 3 éve vagyunk együtt, együtt élünk. Eltartanám már, ha úgy alakulna, de még nem mennék bele olyanba, hogy nem is keres munkát, csak háztartásbeli hosszútávon. Mindketten jól keresünk, pár év múlva tervezünk lakást venni, addig, amíg az nincs kifizetve, addig jó lenne, ha mindketten dolgoznánk (hitelfizetéssel kb 10 év múlvára már teljesen reális, hogy hitelmentes lakásunk legyen, amibe elfér a tervezett mennyiségű gyerek)

Nyilván most szerencsés helyzetben vagyunk, de alapból azt várom el, hogy mindketten tegyünk a kapcsolatért és mindketten a 60%-ra törekedjünk 50-50 helyett.

Illetve az is fontos, hogy ne kelljen attól félni, hogy ha szakítunk/válunk, akkor miattam utcára kerül stb

márc. 6. 11:35
 17/19 A kérdező kommentje:
16) cuki, nagyon fiatalok vagytok még. Meg szerencsések, hogy ilyen fiatalon van már párotok. :)
márc. 6. 11:42
 18/19 anonim ***** válasza:
77%
Igen - vagyis inkább pontosítok. Hosszú kapcsolat közben, ha tényleg megbízhatok benne, eltartom akkor, ha krónikus beteg vagy súlyos balesetet szenvedett. De aki már az elejétől fogva nem tudja magát eltartani, az nekem nem opció partnerként.
márc. 7. 11:36
 19/19 anonim ***** válasza:
26%

Mindenki váltsa valóra a saját álmát!

Kapcsolatban beteg lesz, na és, ha nem jövünk össze, kivel oldja meg?

Természetesen egy házasság már más, ahol közös a kassza, s minden.

márc. 9. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!