Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt? Hogyan tudnék segíteni a barátnőmön?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt (Barátnőm 21 én 24) nos alapvetően sosem volt olyan komoly probléma köztünk, ő egy nagyon nagyon érzékeny lány, mély érzései vannak. Nem tudom miért lehet ez, mit mondhatok, de akárhányszor felmerül valami húzós téma (erre pl: szexuális abúzus) akkor egyszerűen lefagy, lefagy és elbújik valahova, szekrénybe, ágy alá, ami szűkös hely, összekuporodik és remeg. Tudom ez nagyon vészesen hangzik de téma volt nálunk már hogy bántotta már őt valaki-e “úgy” és mindig azt mondta hogy nem, de amikor kérdeztem akkor semmi gond nem volt. Amikor ilyen “rohama” vagy nem is tudom minek nevezhetném ezt, ölbe kell venni és babusgatni kell hogy megnyugodjon. Ez cukinak hangzik de nagyon félelmetes látni ahogy a saját barátnőm reszket és fél. Mit tudnék tehetni ez ügy érdekében? Miért csinálhatja ezt? Történt már veletek is ilyen?márc. 6. 02:17
11/17 A kérdező kommentje:
Nem csak szexuális abúzusnál történik ez de legfőképpen igen, volt amikor hangos szírénázástól is ugyanúgy megijedt így, eltakarta a fülét és összekuporodott
márc. 6. 11:44
13/17 anonim 

válasza:

Akkor ez nem feltétlen abúzus miatt alakult ki. Nincsenek egyéb autisztikus tünetei? Valami nem stimmel vele, az tény.
14/17 A kérdező kommentje:
Borderlineos és ADHD-s! Beszéltem az édesanyjával és emlitette hogy vannak “infantilis tünetei” és ezek a rohamokban is látszódik hogy előbukkan a “gyermeki éne” (a barátnőm tini kora óta pszichiátriára járt) Egyébként meg az üzenőknek szeretném mondani, nem nem vagyok pedofil mert a barátnőm olyan amilyen, segítségért jöttem fel, nem azért vagyok belé szerelmes mert úgy viselkedik mint egy kislány hanem azért mert amilyen és sajnos hozzájárnak a rohamai is, ennyire egyszerű :)
márc. 6. 20:34
15/17 anonim 

válasza:

És ez most derült ki? Azért ez egy komoly betegség, illett volna beszámolni róla. De akkor legalább tudod, hogy mi van.
16/17 A kérdező kommentje:
Azt említette hogy járt pszichiátriára de sose szeretett a diagnózisairól beszélni, amikor megkérdeztem csak duzzogva rázta a fejét, azt mondja megbélyegezve és őrültnek érzi magát tőle. Gyógyszereket se szeret szedni de nem tudom mit csináljak hogy lecsillapítsuk a rohamait :/ végül kiderült mi a gond de nem tudom hogyan tudnék segíteni
márc. 6. 21:08
17/17 anonim 

válasza:

Gyógyszert kellene neki szednie. Ha szereted, biztosítsa róla, hogy nem tartod őrültnek és mellette allsz, de szednie kell a gyógyszereit és járnia a kezelesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!