Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy jobban kívánjon?
Figyelt kérdés
A párommal 1 év 3 hónapja vagyunk együtt, és 8 hónapja költöztünk össze. Én 18 vagyok, ő 23.
Mindig ő kívánt napi 7x is vagy többször, most az a gond hogy egyre kevesebbet. Eddig napomta többször vagy 3 naponta szexeltünk, most kb másfél hete se nyúl hozzám. Bepróbálkozok és nem érdekli, már ha simogatom ott, fel sem áll.
márc. 6. 04:19
1/9 anonim válasza:
Ahogy telik az idő ugy ritkul az intimitas is .
1.3ho utan meg nem kellene igy lennie .Altalaba ilyenkor meg dul a szerelem.
Kerdezd meg miert nem kivanja .
Rengeteg dolog miatt lehet.itt csak tippeket fogsz kapni.
2/9 anonim 

válasza:

Iskola és/vagy munkahelyi stersz tud ilyet okozni. Ez még a jobbik eset.
De lehet hogy vmi baj van köztetek. Szerinted mi lehet az?
3/9 anonim 

válasza:

Ràdunt,túl sokszor megkapott,ez màr jobb nem lesz...
4/9 anonim 

válasza:

Legfőképpen ne erőltesd. Töltsétek időt külön, legyen egy kis fellelegzes. Egy kapcsolatban normális, hogy hullámzik a vagy.
5/9 anonim 

válasza:

Ismerd meg, hogy mi változott. Beszélgessetek!
6/9 A kérdező kommentje:
Nem akar beszelgetni, ra kerdezek es mar huzza a szajat. Nem ertem mi tortent, nem veszekedunk altalaban, csak ha mondok valami olyat ami neki nem tetszik. Igazabol mensi kozbe is volt aktus, most meg azt mondta mar nincs hozza gusztusa. Oke, csak ha meg is van, ha elmulik akkor se tortenik semmi. Amugy 3 napig van meg, de elotte se volt semmi, mar egy hete. Nem ertem ot, es nem tudom hogy kezdemenyezzek beszelgetest ugy hogy ne kapja fel a cukrot
márc. 6. 23:00
7/9 anonim 

válasza:

Sehogy, ennek a kapcsolatnak annyi...itt a vége..
8/9 anonim 

válasza:

6: Sajnos ennek a kapcsolatnak annyi. Kommunikáció nélkül nem lehet együtt élni, problémát megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!