Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tűrik meg a párok a másiknak, hogy legyenek
ellenkező nemű barátaik?
Attól függ, milyen barátok. Ha csak haverok, akivel mondjuk egy tarsasagba járnak, akkor szerintem teljesen oké. Ha kettesben osszejarogatnak, az már gyanúsabb.
márc. 6. 08:24
Hát.. mi nem megtűrjük, hanem elfogadjuk és támogatjuk, hogy legyenek barátaink.
Az, hogy te, vagy a "párod" miért bizalmatlan, az más kérdés, mint ahogy az is, hogy miért vagy együtt egy olyannal?
márc. 6. 08:25
Mert önbizalomhiányosak és kontrollmániásak.
márc. 6. 08:28
Az attól függ...
Ha egy régi barátról van szó, az más. Van a páromnak olyan lány barátja akit ovis kora óta ismer, van akit középsuli óta.
De akit 2 hónapja ismert meg na az nem játszik.
És ami végképp nem játszik az az, hogy az exével barátok maradnak, azaz exe, nem egy barát.
márc. 6. 08:42
Kevés a bizalom egymás felé, illetve a nő-férfi barátság eléggé megosztó téma. Tényleg attól függ, honnan nézzük.
márc. 6. 08:53
Én a felvállalt, akár bemutatott női barátokat mindig is elfogadtam. A probléma ott volt, amikor kiderült, az expasika csetelgetett mindenféle női ismerőseivel, néha kávéra is invitálta őket barátkozás címszó alatt. Nyilván erről nekem nem számolt be. Mindenre nem lehet ráhúzni, hogy barátság. A kapcsolatból kitekintgetés, ismerkedés nem barátság.
márc. 6. 09:10
Engem olyan barát nem zavar akivel tényleg barát és bemutat neki, sőt én is lehetek a barátja. De, hogy most csak ellenkező nemű barátai vannak és volt némelyikkel szexkapcsolatban, vagy csak egyszer szexelt, akár rajong érte jelen időben hiszen látom mert előttem is kifejezi én olyannal nem húzom az időm.
márc. 6. 09:35
Igen, mint ahogy masok irtak, olyan barat, akit en is megismerek, oke. Mert miert is ne ismerkednek meg a barataival? Na de az olyat, akit titkol, akirol nem tudsz semmit, csak azt latod, hogy surun ugrik fel a messenger ablak, hogy beszelnek, na az gyanut ad...
márc. 6. 14:52
Értelmes, normális embernek ez nem probléma.
Akik ezen hisztiznek, azoknak előbb a saját frusztrációikkal, önértékelésükkel kellene foglalkozniuk, illetve elgondolkodni azon, hogy mi a francnak vannak egy semmit érő kapcsolatban, olyan emberrel, akiben nem bíznak meg.
Nálunk ilyen nincs, mindkettőnknek vannak ellenkező nemű barátai is, és nincs ezzel semmi gondunk.
Aki meg akar csalni, az meg fog, akár van ellenkező nemű barátja, akár nincs.
márc. 7. 02:41
Az én tapasztalatom az sajnos, hogy 5-ből 3 pasi többet akar mint barátság. Pedig csak egy lófarkas melegítős nő vagyok. Semmi extra. És a legszomorúbb az, hogy a többség előbb ismerte a páromat mint én. Szóval én magam építettem le a fiúbarátokat. A párom meg egy hogyvagy, mi van veled kérdésnél többet nem szól nőkhöz. De nekünk ez így jó. A lényeg, hogy sok barátnak mondott személy szeret belerondítani egy kapcsolatba. Nem vagyok féltékeny típus, de ha nálam bepróbálkoznak barátok, akkor inkább hanyagolom őket.
márc. 7. 08:51
Kapcsolódó kérdések: