Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora bűn-e, amit tettem?

Figyelt kérdés
Családapa vagyok, igyekszem megtenni mindent a családomért a saját magam szemszögből. Egyedül tartom el családot évtizedek óta. A legutolsó "tettem", hogy szerettem volna méginkább biztosítani az anyagi hátteret nekünk, ezért elköltöztem egy másik városba elvállalni egy munkát. Nagyságrendekkel több pénzt tudtam lerakni az asztalra, de elkövettem azt a hibát, hogy egyedül döntöttem és nem beszéltünk meg együtt. A hétvéket töltöttem csak itt velük, volt, hogy csak minden másodikat. A feleségem soha többé nem többé akar látni ezért. Nekem egyedül legalább olyan rossz volt, mint nekik nélkülem. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Bátran lehet savazni is, kapok eleget itthon is miatta, már mindegy.

márc. 6. 16:46
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
14%
Ezek szerint csak addig kellettél, amíg eltartottad őt, most hogy már van keresete, mehetsz a kukába, a távolléted csak ürügy.
márc. 8. 02:00
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
A párod már rég lezárta ezt a kapcsolatot. Talán csak akkor, mikor teljesen kizàrt és gőz erővel neki állt nyelvet tanulni, talán már sokkal előbb. Nem akar már téged régóta, de a lányokkal nem akart kiszúrni. Most, hogy ők már felnőttek a saját boldogsàgàt keresi, ami melletted nem volt meg. Gerinctelen dolog párkapcsolati szempontból, de anyaként szerintem nem elítélhető. De, azt kéne felismerned, hogy ez gyakorlatilag már nem egy kapcsolat. Mire észbe kaptál már lement a meccs. Mindegy, hogy a te hibád, az ő hibája, vagy kié, a lényeg, hogy ketten kellenek egy kapcsolathoz, de te egyedül maradtál. Be kell adni a válást, ha házsok vagytok, vagy szakítani, ha nem, elosztani ami van és újra kezdeni.
márc. 8. 07:00
 33/40 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy kamu.
márc. 11. 17:27
 34/40 anonim ***** válasza:
30%

Az asszony mindig szeretőzött melletted.

Engedd el ezt a családosdit.

márc. 11. 17:28
 35/40 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig mindent kérdező, de azt látom, hogy vannak a lányok, vagytok ti 4-en, vannak ők 3-an...amit nem igazán találtam, az a mi, tehát én és a feleségem. Volt-e kettőtök között olyan ami nem a lányokról, nem a munkáról, pénzről, egyéb szervezésről szólt? Lemenedzseltetek egy fél életet, családot, anyagiakat a "mi mint egy pár" nélkül.
márc. 22. 15:05
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
És az asszony meg ment veled, utánad, csak "ő" maradt el, meg a "ti". A jólét megteremtése, és a lányok egyenesbe rakása vefejeződött, most szeretné saját magát megtalálni, önmagával kapcsolódni.
márc. 22. 15:16
 37/40 anonim ***** válasza:

"Elindultam reggel 6-kor, 500km-t vezettem, 10 órát dolgoztam, majd 500km hazafelé. Hajnali 2-kor értem haza."

Hazudsz.

márc. 23. 04:53
 38/40 A kérdező kommentje:
#37 Ja, már emlékszem rád! Igazad van, mert együtt mentünk, végig ott ültél mellettem, csak 499km volt egyirányba.....Szánalmas vagy, sőt keserves. Minek vagy itt? Lemerült a vibrátorod vagy a farokgyűrűd? Úgy el tudnálak küldeni anyuhoz, hogy alig várnád, hogy indulhass, de nem süllyedek erre a szintre, inkább állok rajta két lábbal.....
márc. 24. 12:01
 39/40 anonim ***** válasza:
49%

Na, jól van kidicsekedted magad, hogy 1,3 milliót raktál havonta a kiccsáládod alá.

Mégsincs családod, mehetsz most már.

márc. 24. 13:42
 40/40 anonim ***** válasza:
49%
Qrvázásra mennyit költöttél havonta, ahelyett, hogy a feleségedet raktad volna meg rendesen, ne unatkozzon otthon?
márc. 24. 13:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!