Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem igényes a megjelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem igényes a megjelenésére. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Nem az öltözködés körül forog az életem, de szeretem megadni a módját egy-egy eseménynek. Elég jó megjelenésű nőnek tartanak, és teszek is ezért, rendszeresen sportolok, ápolom a hajam, bőröm stb. A párommal 1 éve vagyunk együtt, és nemrég egy díjátadóra/gálaestre voltunk hivatalosak. Vettem rá egy szép elegáns ruhát, elmentem fodrászhoz, kisminkeltem magam stb…ő pedig kitalálta előtte este, hogy felhúz egy fekete szaggatott farmert meg valami inget ami eppen nincs mosásban. A haja igénytelenül állt, meg sem akarta mosni, ráadásul egy sportcipőt akart az egészhez húzni, de abból sem az igényesebb fajtát. Lehet, hogy kicsinyes, de kicsit szégyelltem volna, ha így jelenünk meg együtt. Ráadàsul elég bután nézett volna ki az én elegáns ruhám, és az ő elnyűtt cucca. Úgy érzem nem értékeli, hogy velem van, miközben remgeteg ember szerint vonzó vagyok, és sokak nem is értették, hogy engem ő miért fogott meg, mert külsőre nem annyira helyes

márc. 18. 23:16
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
80%
Igénytelen tényleg. Szerintem legyen vége mert csak a szégyent hozza rád és veszekedni fogtok. Megváltoztatni amúgy sincs jogodban. Nem illettek össze. Örülj, hogy ilyen hamar kiderült és inkább keress hozzád passzoló férfit.
márc. 18. 23:20
 2/33 anonim ***** válasza:
72%
Hát, nézd. Az én párom géplakatos, szóval sokszor heti 6 (van hogy 7) napban melós ruhát hord és baeomira nincs érzéke a "divathoz". Ellenben ha van bármilyen esemény, akkor kiválasztom neki én, hogy mit vegyen fel és ennyi (és itt nem arról van szó, hogy rákényszeríten, neki egyszerűen csak tök mondegy, mit vesz fel). Nem lehet, hogy a te párod is tanácstalan az öltözködéssel kapcsolatban?
márc. 18. 23:47
 3/33 anonim ***** válasza:
3%

Már az unalmas és erőltetett volt, ahogy leírtad.

Zsák a foltját, azt szokták mondani. Illik hozzád.

márc. 18. 23:48
 4/33 anonim ***** válasza:
9%

Kérd meg, hogy öltözzön hozzád. Azért ebben te is mulasztottál!

Keress neki egy stílustanácsadó és bevásárló szakembert, kérdezd meg, hajlandó lenne-e a kedvedért igénybevenni (elsőre ne legyen drága, ki tudja könnyen fizetni és ne legyen vele sok ideje, macerája sem:)), hogy össze legyetek öltözve legközelebb, mert teneked ez sok örömet okozna.

Hajat, szemüveget, arcszőrzetet is tanácsolhatnak/csinálhatnak neki.

Meg egy klassz fotósorozatot!

És abból 1-2 képet lehet mutatni, és kész is.:)

márc. 18. 23:50
 5/33 anonim ***** válasza:
60%

2. válaszoló. Szerintem sokunk nem olyan férfit keres, akinek “egyszerűen tök mindegy, mit vesz fel”, akinek ki kell választani, majd elő kell szerelni és készíteni az eseményhez illő ruhát. Arra sok éven keresztül ott volna az anyja.

Kérdező, aki ennyire nem ad magára, az nem talál valakivel, aki meg ad. Volt egy nagyon rövid kapcsolatom valakivel, akinek a haját is otthon vágta le valaki, aki kéznél volt, mert sajnálta fodrászra a pénzt, majd arra hivatkozott, hogy végülis neki mindegy, hogyan áll. Az elején nagyon igyekeztem jobb belátásra vinni, még fodrászhoz is elvittem. De nem érdemes. Ő nem érezte volna jól magát velem, én meg vele nem. Elváltak útjaink.

márc. 18. 23:55
 6/33 anonim ***** válasza:
90%
4. válaszoló, Te hova vagy eltévedve? Nem kiskirályt akar a kérdező faragni az emberből, csak az igényes megjelenést várta volna el, egészséges kereteken belül. Na még stílustanácsadó és bevásárló szakember.. agyam eldobom.
márc. 18. 23:58
 7/33 anonim ***** válasza:
81%

#3+4 Mekkora baromságokat írtatok.

Zsák foltját klisé? Én mindig csinos vagyok, ápolt.

A párom is ápolt, mert mindig jó illatú, fürdik stb. Egyszerűen az öltözködés nem érdekli. Ezért van az, hogy én dobálom ki az elnyűtt ruháit (amik amúgy tiszták, csak mondjuk lukasak) és rendelek neki, aztán sokszor én "öltöztetem". Őt ez egyszerűen hidegen hagyja, de tőlem elfogadja a tanácsot és a segítséget.

márc. 18. 23:59
 8/33 AzImi ***** válasza:
18%

Öltözz te is hozzá, vegyél fel valami gagyi dolgot és úgy menjetek együtt.

További sok boldogságot!

márc. 19. 00:00
 9/33 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként, végül, hogy vett részt, milyen ruhában az eseményen?
márc. 19. 00:04
 10/33 anonim ***** válasza:
61%
Baszki ilyet mondani baratodra, hogy mások szerint nem annyira helyes. 😳😳 hát ezek után én kidobnalak
márc. 19. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!