Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éves kapcsolatban mitol abrandultal ki a nobol?
Mi az ami miatt mar egyre kevesbe erdekel az illeto?
Azok ábrándulnak csak ki 1 év múlva ahol amugyse voltak mély érzelmek, csak az ujdonság varázsa volt.
ápr. 26. 09:47
Lehet, hogy kiderul róla olyasmi, ami kizaro ok. Pl rosszindulatú, igénytelen, stb. Tkp bármi miatt ki lehet abrandulni valakiből.
ápr. 26. 10:07
Nem elég motivált. Kb 1-2 év alatt derül ki, ki mit képes tenni a közös érdekekért. Azért írtam 1-2 évet,mert a kezdeti időszak, 3-6 hónap az mindig arról szól,hogy a legtöbbet, legjobbat hozzuk ki magunkból, utána derül ki hogy ki képes tartósan is tenni egy kapcsolatért. Én sajnos belecsöppentem egy ilyenbe. Az elején 3 hónapig elhalmozott, és most nem feltétlen tárgyi dolgokról van szó, hanem úgy tett ahogy nekem a legjobb, próbált a kedvembe járni. Aztán jött a fekete leves, pár hónap múlva a szülinapomra sem köszöntött fel, mikor kórházba kerültem, egyszer sem látogatott, soha nem vitt fel a lakására. 😞 2 évig húztam így. Valakinek alapjáraton nincs is szüksége kapcsolatra, de a társadalmi elvárásoknak próbál megfelelni,hogy ne baxogassa senki,és akkor jön az,hogy a másik gyanútlanul sérül meg őrül bele az egészbe.
ápr. 26. 10:27
Az átveréstől, szép lassan. Oké hogy ismerkedéskor mindenki a legjobb oldalát mutatja, de amikor valaki tőle teljesen ellentétes attitűdöt mutat egy csomó mindenben, aztán szép lassan "leereszt", és kijön a valódi énje, és akkor szép lassan azt erőltetné rád, hogy még te fogadd el hogy ő átvert, na az szerintem nagyon kiábrándító. Főleg ha olyan dolgokról van szó, ami még az értékrendbe se férne bele. De simán behazudta róla az ellenkezőjét.
ápr. 26. 11:42
Utolsó. Nekem is behazudta az ellenkezőjét,az volt a legszimpibb az elején benne,hogy teljesen ugyanúgy gondolkodunk. Rafinált. Észre sem vettem,hogy mindenben csak engem ismételt,én barom azt hittem mekkora a passzolás.
ápr. 26. 11:51
Sajnos egyre többen vannak ezek is, 5-ös. Teljes gátlástalanság, aztán még rád lesz folyamatosan sértődött ha nem tetszik a kialakult helyzet, miközben ő vert át téged a kezdetektől, és hazudozott utána is kitartóan.
A legszebb az, amikor már abban is hazudnak, hogy mi vonzza őket. És olyan dolgokért adják elő hogy lelkesednek, amit valójában megvetnek, vagy amitől undorodnak. Miközben tudja hogy a másiknak mennyire fontos, és ezzel a hazugsággal meggátolja, hogy olyannal lehessen, aki valóban hasonló és ugyanazt élvezik, nem csak hazudja. Nem is tudom mit hisz az ilyen ember, hogy majd átneveli a másik felet? Vagy hogy ezek nem is olyan fontos dolgok, majd elég lesz ha mindig hazudozik róla, és hárít? Teljes gátlástalanság, önzőség, nagyképűség és egoizmus. Na ez tarol manapság, de nagyon.
ápr. 26. 11:57
Szerintem valóban elhiszik, hogy átnevelnek. Mikor összejöttünk, én cigiztem. Nem vagyok tapló, tisztelem a párom aki nem dohányzik,és mivel mondta nem zavarja, természetesen akkor is csak kaja után szívtam és csak otthon,ahol egyből meg is mostam a fogam. Hónapok után választás elé állított hogy vagy vége a kapcsolatunknak, vagy leszokok,mert neki ez szégyen mások előtt hogy a párja cigizik. De ez csak egy a sok közül. Volt olyan elején lefestette hogy miután mondtam neki,hogy vallásos vagyok, hogy majd vasárnap el jár velem templomba, ez neki is milyen meghitt pillanat lenne. Mondanom sem kell eszébe se volt,még ki is derült hogy "nagy hülyeségnek" gondolja az Isten hitet. Ááá.. szóval. Szakaszosan esett le az állam.
ápr. 26. 12:08
Nálunk 4 hónap után derült ki, hogy két külön világ vagyunk. Ezután jött 2-3 hét nyűglődés már zuhanórepülésben, aztán szakítottunk.
ápr. 26. 12:29
Lwgyek ilyen meg olyan az ágyban járkaljak miniszoknyában tűsarkuban sz.pjam le ő emg annyira se volt képes ha filmezünk átkaroljon. Hátat forditva triko es passzos shortban aludt, es ahogy láttam a nagy s.ggét hátát, hogy na ezt lárom elalvás elotti utolsó pillanatnak, kb ott tört bennem el vmi.
Lett masik barátom akivel ölelve alszunk el szerelmes szamokat énekelget bulizunk a kocsiban nem kell kvalkodni majomkodni se neki az ágyban mert még a klasszikust is szereti szinte ugy éreztem hogy a pokol után a menyországban vagyok.
ápr. 26. 13:02
Az a durva hogy hónapok mennek el feleslegesen olyan emberekre akiket lehet valójában skippelnél. Neki megéri mert újabb skalp, neked meg csak az időd ment el.
ápr. 26. 13:03
Kapcsolódó kérdések: