Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legtöbben úgy gondolják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbben úgy gondolják, hogy ha egy kapcsolatban szexuális problémák vannak, az mindig a férfi hibája?

Figyelt kérdés
Itt az oldalon egyértelműen ez látszik, ha egy férfi ír ki kérdést azért, mert kevesli az együttléteket, akkor általában az a válasz jön, hogy biztosan elhanyagolja a párját, az "nem érzi nőnek magát mellette" és micsoda alak, hogy elvárná, hogy feküdjön le vele, előbb magába kéne néznie. Míg, ha nő írja ki, akkor is azt írják hagyja ott azonnal, nem normális, hogy nem ad meg neki mindent, ne féljen, más biztosan ügyesebb lenne, megérdemli a boldogságot, stb. Ez egy kicsit kettős mércének tűnik.

ápr. 26. 12:01
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
52%

Itt mindig kettős mérce van. Ha pasi ír ki valamit, akkor megy a fikázás, ha egy nő, akkor megy a seggnyalás.

Kedvencem, mikor megy az oltás 1000-el, aztán beírja a kérdező, hogy nő, és egyből 180-fokot fordul a hozzászólók hangvétele.

ápr. 26. 12:05
 2/34 anonim ***** válasza:
83%

Attól függ hol teszed fel ezt a kérdést! Általában az ilyen kérdésekkel foglalkozó fórumok közönsége 90%-ban nő, így a válaszok is ennek megfelelően a férfiakat hozzák ki bűnösnek.

Én férfi oldalról máshogy látom, de ez nem az a hely ahol a véleményem, a tapasztalatom az elfogadás leghalványabb szikráját is megtapasztalná.

ápr. 26. 12:06
 3/34 anonim ***** válasza:
83%

www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Nincs igazad, a kontextus dönti el. Senki sem értett egyet a kérdezővel.

ápr. 26. 12:07
 4/34 anonim ***** válasza:
67%
Pont, hogy nem. Amikor a férfi kevesli az együttlétet egy másik szempontra próbálunk ravilagitani azzal, hogy a nő szemszögéből is megvizsgaljuk a kérdést. A szexet nem lehet elvarni. Annak mindkét fél számára vágyott, kielégítő dolognak kell lenni ahhoz, hogy működjön. Hiába hisztizik a férfi,hogy kevés a szex. Azt kell megnezni, hogy a nő miért nem akar vele szexelni. És itt teljesen jogos a kérdés, hogy talán azért nem, mert nem jó neki, amit a férfitól kap.
ápr. 26. 12:07
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbben nemhogy a másik, a saját szexuális igényeivel nincsenek tisztában.

Vagy elnyomják a vágyaikat, mert képtelenek a párok őszintén beszélni egymással.

Általában a másik a hibás, nemtől függetlenül, persze a részletekből kiderül, hogy azért bőven mindketten tettek azért, hogy elhidegültek egymástól.

ápr. 26. 12:09
 6/34 anonim ***** válasza:
77%

4. Oké! Na és azt az aspektust miért kerülik a nők, de inkább tényt, hogy rengeteg asszexuális, alacsony libidójú, szexuálisan nagyon béna, gátlásos nő van? A szex sem más mint bármi. Érzék, tapasztalat, a szex iránti vágy stb. a meghatátozó, énekelni, teniszezni, festeni sem tud mindenki, sőt a többségnek érzéke sincs hozzá!

Sőt, a párkapcsolatok egy igen komoly része sem a fülig szerelemre, a testi vonzalomra alapozódnak. Van valakije, jobb mint a nagyátlag, próbálkoznak, aztán majd lesz valami. A válási statisztika sokat elárul.

ápr. 26. 12:14
 7/34 anonim ***** válasza:
85%
6-ennek akkor már a kapcsolat elején ki kell derülni. Ha sose volt jó a szex, a férfi mire számít, csodára? Ha nem passzolnak szexuálisan, nem kell együtt maradni.
ápr. 26. 12:16
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Na ezt mint pasi írom ki, és bővel lesznek negatívozok, pedig amit az exem csinált az nem kicsit gusztustalan.

Eleve ott kezdődik a dolog, hogy ő saját elgondolásból kezdte el szedni a fogamzásgátlót, szóval senki ne jöjjön azzal, hogy miért nem húztam gumit!

Majd 2 év együttélés után, egyszer csak gondolt egyet, és abbahagyta, úgy, hogy nekem direkt nem szólt. Akkor még el is fogadtam a dolgot, mikor arra jöttem haza, hogy ott a pozitív terhességi teszt a mikró tetején. Viszont miután megszült, már kerülte a szexet, amit a szülés előtt többségben ő kezdeményezett általában 2 naponta. 7 évig tűrtem a dolgot, aztán betelt a pohár.

Mi ez, ha nem arra játszott, hogy majd a gyerekkel bebiztosítja magát nálam?

De persze mivel pasiként írtam ki, így mindenképpen én vagyok a rossz.

ápr. 26. 12:23
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

"6-ennek akkor már a kapcsolat elején ki kell derülni. Ha sose volt jó a szex, a férfi mire számít, csodára? Ha nem passzolnak szexuálisan, nem kell együtt maradni."

Csak tudod mi a szégyenletes trend a jelenkor kapcsán? A példa amiről 6-os beszél és amire te is reagáltál, ott abban a példában mondjuk a nő hibája inkább a kialakult helyzet. Na most ehhez képest mégis csomóan aztán úgy adják elő a saját hiba ellenére is, hogy csak és kizárólag a másik fél a hibás. Sőt, mivel jelen esetben férfi a másik fél, teljesen mainstream és elfogadott szemlélet lesz, hogy a férfi már elvből is hibás, hiszen férfi. Manapság nagyon sok dolog egyoldalúan és szexista módon a férfiakra van kenve. Ilyen szempontból a kérdés is teljesen legit. És aki korábban írta hogy általában két fél kell a hibához annak teljesen igaza van. De mégis amikor az egyik fél a saját hibája ellenére is folyamatosan panaszkodik, mindent a másikra hárít, magát felmenti, az baromi problémás helyzet. És tömegesen terjed ez az egész a jelenben. És igen, sokszor így, hogy egyes nőknek teljesen oké a férfiakat okolni minden rosszért. És ez nemhogy rájuk van hagyva, még bátorítják is egymást. Na ez terjeng itt is sokszor, sok kérdés alatt.

ápr. 26. 12:23
 10/34 anonim ***** válasza:
36%

8- szülés után megvaltozik a nők hormonhaztartasa, sokan nem kívánják a szexet.

A másik dolog no comment.

ápr. 26. 12:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!