Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbben úgy gondolják, hogy ha egy kapcsolatban szexuális problémák vannak, az mindig a férfi hibája?

Itt mindig kettős mérce van. Ha pasi ír ki valamit, akkor megy a fikázás, ha egy nő, akkor megy a seggnyalás.
Kedvencem, mikor megy az oltás 1000-el, aztán beírja a kérdező, hogy nő, és egyből 180-fokot fordul a hozzászólók hangvétele.

Attól függ hol teszed fel ezt a kérdést! Általában az ilyen kérdésekkel foglalkozó fórumok közönsége 90%-ban nő, így a válaszok is ennek megfelelően a férfiakat hozzák ki bűnösnek.
Én férfi oldalról máshogy látom, de ez nem az a hely ahol a véleményem, a tapasztalatom az elfogadás leghalványabb szikráját is megtapasztalná.

www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Nincs igazad, a kontextus dönti el. Senki sem értett egyet a kérdezővel.

A legtöbben nemhogy a másik, a saját szexuális igényeivel nincsenek tisztában.
Vagy elnyomják a vágyaikat, mert képtelenek a párok őszintén beszélni egymással.
Általában a másik a hibás, nemtől függetlenül, persze a részletekből kiderül, hogy azért bőven mindketten tettek azért, hogy elhidegültek egymástól.

4. Oké! Na és azt az aspektust miért kerülik a nők, de inkább tényt, hogy rengeteg asszexuális, alacsony libidójú, szexuálisan nagyon béna, gátlásos nő van? A szex sem más mint bármi. Érzék, tapasztalat, a szex iránti vágy stb. a meghatátozó, énekelni, teniszezni, festeni sem tud mindenki, sőt a többségnek érzéke sincs hozzá!
Sőt, a párkapcsolatok egy igen komoly része sem a fülig szerelemre, a testi vonzalomra alapozódnak. Van valakije, jobb mint a nagyátlag, próbálkoznak, aztán majd lesz valami. A válási statisztika sokat elárul.

Na ezt mint pasi írom ki, és bővel lesznek negatívozok, pedig amit az exem csinált az nem kicsit gusztustalan.
Eleve ott kezdődik a dolog, hogy ő saját elgondolásból kezdte el szedni a fogamzásgátlót, szóval senki ne jöjjön azzal, hogy miért nem húztam gumit!
Majd 2 év együttélés után, egyszer csak gondolt egyet, és abbahagyta, úgy, hogy nekem direkt nem szólt. Akkor még el is fogadtam a dolgot, mikor arra jöttem haza, hogy ott a pozitív terhességi teszt a mikró tetején. Viszont miután megszült, már kerülte a szexet, amit a szülés előtt többségben ő kezdeményezett általában 2 naponta. 7 évig tűrtem a dolgot, aztán betelt a pohár.
Mi ez, ha nem arra játszott, hogy majd a gyerekkel bebiztosítja magát nálam?
De persze mivel pasiként írtam ki, így mindenképpen én vagyok a rossz.

"6-ennek akkor már a kapcsolat elején ki kell derülni. Ha sose volt jó a szex, a férfi mire számít, csodára? Ha nem passzolnak szexuálisan, nem kell együtt maradni."
Csak tudod mi a szégyenletes trend a jelenkor kapcsán? A példa amiről 6-os beszél és amire te is reagáltál, ott abban a példában mondjuk a nő hibája inkább a kialakult helyzet. Na most ehhez képest mégis csomóan aztán úgy adják elő a saját hiba ellenére is, hogy csak és kizárólag a másik fél a hibás. Sőt, mivel jelen esetben férfi a másik fél, teljesen mainstream és elfogadott szemlélet lesz, hogy a férfi már elvből is hibás, hiszen férfi. Manapság nagyon sok dolog egyoldalúan és szexista módon a férfiakra van kenve. Ilyen szempontból a kérdés is teljesen legit. És aki korábban írta hogy általában két fél kell a hibához annak teljesen igaza van. De mégis amikor az egyik fél a saját hibája ellenére is folyamatosan panaszkodik, mindent a másikra hárít, magát felmenti, az baromi problémás helyzet. És tömegesen terjed ez az egész a jelenben. És igen, sokszor így, hogy egyes nőknek teljesen oké a férfiakat okolni minden rosszért. És ez nemhogy rájuk van hagyva, még bátorítják is egymást. Na ez terjeng itt is sokszor, sok kérdés alatt.

8- szülés után megvaltozik a nők hormonhaztartasa, sokan nem kívánják a szexet.
A másik dolog no comment.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!