Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy leadtad az igényeid, és összejöttél egy átlagos, vagy csúnyácska nővel, aztán rádöbbentél, hogy nem vagy boldog?
Szerintem a legtöbb pasi hazudik magának. Azt hiszik, megütötte a főnyereményt, mert végre összejött valakivel. És elnyomják magukban az igazságot, hogy mit akarnak valóban az életben, ezen a téren.
De volt, hogy beismerted, hogy boldogtalan vagy?

Nem azért kezdek valakivel, hogy legyen valakim, ehhez sokkal több kell.
Az, hogy neked nem tetszik valakinek a barátnője, attól még a párjának lehet ő a legszebb.
Inkább a saját életedben tegyél rendet, hogy ne másokkal legyél elfoglalva. Én meg már azt unom, hogy ha valakinek nem tetszik valami az én életemben, akkor azt hiszi boldogtalan vagyok és becsapom magam. Közben valójában te hazudsz saját magadnak, azért azt hiszed mindenki más sz*rul él, ezzel nyugtatod magad.
Az igazság pedig az, hogy nem minden pasi vágyik fiatal, modell alkatú, baba arcú csajra. Megnézzük az utcán, a videóban, de valójában sokkal több kell az életben. Nekem a főnyeremény az, amikor a párom a szemembe néz és látom benne, hogy őszintén szeret, boldog velem.

Ahogy gondolod. Bár én nem értek veled egyet
Itt nem arról van szó, hogy nekem mi a jó. De még csak arról sem, aki boldog egy olyan nővel, aki a mai kor mérlegén max átlagos.
A kérdés arra vonatkozik, amikor a csávó maga tudja, hogy neki jobb csaj kellene, csak mivel nem akad más, ezért leadja az igényeit, és bebeszéli magának, hogy boldog. Holott valójában nem is az a nő kellene neki, hanem másmilyen. És ha akadna egy olyan, simán dobná a mostanit.

#6 de te kijelentetted, hogy a legtöbb pasi hazudik magának. Vannak ilyenek biztos, de hogy a legtöbb ilyen lenne, azt kétlem.
Sokszor a megcsalás se jobb csajjal történik. Azért ennyire nem fekete-fehér a világ, mint ahogy te gondolod.

Sajnos egyet tudok érteni az 1-esel
Én átlag alatti pasi vagyok de ettől függetlenül válaszolok.
Tetszett meg màr olyan nő akit kb mindenki rondának mondott el sem hitték hogy valóban tetszik.
Nekem ez nem leadásnak számìtott.
Viszont ha konkrétan le kellene adnom hàt ha nagyon rendes stb akkor el tudnék vonatkoztatni a külsőtől de nem azért hogy ha adódik más akkor ez meg az ha döntök akkor döntök és akàr életem végéig kitartok mellette. Ha még sem működne akkor őszinte lennék.
Ezen nem kell gondolkodom mert nincs olyan nő aki örülne nekem szóval erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!