Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehajtani, vagy nem lehajtani a WC ülőkét,az itt a kérdés?

Én azt hittem ez a kérdés csak a párkapcoslatokat gúnyoló rajzfilmekben van:D
Mindenki lecsukja szépen a WC-t és kész, innentől kezdve akár ülve, akár állva, akár fekve, akár kézenállva akar művelni előtte bármit, felhajtja azt igényeinek megfelelő mértékben, majd visszacsukja.
De mondjuk azt sem értem, aki kiakad, ha nem úgy találja a WC-t, hogy neki semmi dolga ne legyen vele. Ennyire világrengető dolog az az egy mozdulat, amivel az ülőkét/fedőt a megfelelő állásba teszed?

Férfiként nem higiénikus ülve pisilni.
Ha az egy méterre lévő csempéig elszállnak a gonosz kis cseppecskék szerinted mi történik, ha rajta ülsz?
Vissza fröccsen rá, meg néha hozzá is ér a porcelánhoz. A hideg fut végig olyankor a hátamon, főleg, ha nem otthon vagyok, hanem munkában, ahol 100 másik ember használja ugyanazt a wc-t.
17#
Egyetértek

Azért van különbség, ha álló helyzetben érkezik a vízsugár, vagy ha centikről a vécé fölött.
Nő vagyok, ülve pisilek (nahát) és sosem verődik fel a cseppecske.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!