Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hajlandó mellém beülni a párom, ha vezetek, ötletek ennek megoldására?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek vezetni, 17 éves korom óta van jogsim, közel 2 évtizede vezetek balesetmentesen. Önszorgalomból voltam vezetéstechnikai tréningen is 2 éve. Apám szerint is ügyes vagyok, pedig hiperkritikus, mindenben megtalálja a legkisebb problémát is. A párom úgy nőtt fel, hogy csak az apja vezetett, az anyjának a mai napig nincs jogsija. Szerinte egy nőnek nem kell vezetnie, az férfidolog. Szerencsére nem tiltja, hogy vezessek, de nem hajlandó mellém beülni, ha közösen megyünk valahova, akkor ő vezet mindig, vagy ha nem akarom ezt, akkor külön megy mindenki a saját autójával. Számtalanszor mondtam neki, hogy legalább városon belül próbálja ki, hogy beül mellém, ha továbbra is azt gondolja, hogy rosszul vezetek, nem érzi jól magát, akkor kiszállhat, de nem akarja ezt sem. Nagyon fáj, hogy állít valamit, amiről nem győződött meg, hogy úgy van-e, csak van egy prekoncepciója. Komolyan mondom az nem fájna ennyire, ha megverne, vagy bármi durva dolgot csinálna velem, csak engedné végre, hogy meggyőzzem arról, hogy egy nő is vezethet jól, hiába nincs előtte ilyen minta.máj. 1. 11:18
1/44 anonim 

válasza:

“Szerinte egy nőnek nem kell vezetnie, az férfidolog.”
Itt hagytam volna el, ezen a ponton. Egyébként még milyen gondolatai vannak? A nő neveljen gyereket és üljön a konyhában?
2/44 anonim 

válasza:

Miért vagy párkapcsolatban egy hímsovinisztával? Mellesleg, mi a terv, szeretnétek családot? Mert ő lesz az, aki nem fog semmit sem csinálni a háztartásban, "merazanődóga".
3/44 anonim 

válasza:

“Szerencsére nem tiltja, hogy vezessek, de nem hajlandó mellém beülni..”
Szerencsére? Tehát, ha tiltaná, akkor te nem vezetnél?
4/44 A kérdező kommentje:
Nem akarunk gyereket, így ez a része tárgytalan. A háztartásban besegít, a vezetés az egyetlen baj. Nem tudna eltiltani a vezetéstől, a munkám megkívánja, hogy vezessek.
máj. 1. 11:29
5/44 anonim 

válasza:

Te tudod, hogyan élsz, de ez csak rosszabb lesz, az ő fejében a nők alsóbbrendű lények, és ez ki fog jönni rengeteg konfliktusban.
6/44 anonim 

válasza:

Nem kell meggyőzni senkiről semmit. Ha annyira fontos lennél neki, rég “engedett volna” ebből a hímsoviniszta elméletéből.
7/44 anonim 

válasza:

Figyelj ha elfogadtad őt annak ellenére, hogy hímsovi akkor fogadd el azt is, hogy nem ül melléd az autóba is. Én már rég kidobtam volna őt meg más is, de ha téged nem zavar, hogy lenézi a nőket így téged is akkor akceptáld a döntését és ne erőszakoskodj vele.
8/44 anonim 

válasza:

Te választottad. Nekem kuka lenne ez a hulladék az idióta családjával együtt.
És még örülsz neki hogy nem tilt nem a vezetéstől....
9/44 A kérdező kommentje:
Nem értitek mindig, annyi a bajom, hogy szerinte a nők nem vezetnek jól, a férfiak jobbak benne, és ez genetikai okok miatt van így. Másban nem ilyen, ez az egy hülyesége van. Ha mindenben lenézne, akkor nem lennék vele, nem tudnék teljes elnyomásban élni.
máj. 1. 11:42
10/44 anonim 

válasza:

Genetikai okok :D
Megindult a mentegetés is, ahogy látom.
Még egyszer, nem késő lelépni, és most tedd meg, mert ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!