Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet így normálisan élni?
40 plusz nős férfi vagyok több, mint 20 éve. És több, mint 20 éve nincs normális szexuális életem. A feleségemnek egyszerűen egy "kötelező nyűg" a szex. Ja!!! Nem várom el a napi 3 numerát, örülök, ha havonta 2x együtt vagyunk.És még valami! Sportos, vékony alapon izmos testalkatom van, fiatalabbnak nézek ki a koromnál, jól tartom magam, egész életemben sportoltam. Egyáltalán nem hanyagolom el magam, már egészen kisgyerek korom óta nagyon adok a tisztaságra.
De! Rettenetesen elegem van abból, hogy csak vágyakozok éjjel-nappal. Mielőtt bárki rákérdezne, rendezett az életünk, mindenben részt veszek: főzésben besegítek, minden nap én csinálom a vacsorát, gyerekeknek is, mosogatok ha kell, teregetek stb. Tehát nem lehet a fáradtság az ok. A feleségem egyszerűen nem igényli a szexet, vagyis csak ritkán.
Természetesen nem vagyok hibátlan, ahogy ő sem.
Már régóta észrevettem magamon, hogy állandóan más nőkről fantáziálgatok, arról, hogy egymásnak esünk és kifulladásig szeretkezünk.
Elsősorban értelmes nők válaszára lennék kíváncsi, férfigyűlölő feministák kíméljenek!!!!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!