Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Majdnem 4 év után ezt most miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 4 év után ezt most miért?

Figyelt kérdés

röviden: egy volt gimis szerelemmel újra összehozott minket a sors 20 év után. Én is egy szr kapcsolatban voltam, ő meg egy rossz házasságba. Az azóta eltelt 4 év alatt nagyon összekeveredtünk, úgy éreztük hogy egymásban megtaláltuk az igazit. Én kiléptem a kapcsolatomból, neki ez nehezebb mert közös gyerek, hitel stb van. Úgy volt, hogy együtt töltjük a hosszú hétvégét, már nem tudom milyen mesét adott be a férjének. A hétvégi randinkon minden rendben volt. Erre Kedden jön tőle egy üzenet, amit most bemásolok ide:

"Szia. Úgy döntöttem, hogy rendbehozzuk a férjemmel a kapcsolatunkat, mindent újra felépítünk. Nekem ő, a gyerekem apja a fontos. Szia."

és tiltva lettem. Gondolhatjátok mit éreztem/érzek azóta is... És a szállás lemondásnál kb sírva mondtam ek, hogy mi történt. A férjéről sokat mesélt. Tipik nárcisztikus pasas aki semmit sem segít otthon, szarul keres, nem is törekszik arra hogy előrébb jusson. De a lány szülei oda vannak érte, hogy ő micsoda férfi... Szerintetek mi történhetett itt? Nem térek napirendre, nagyon rottyon vagyok :/

máj. 2. 19:43
1 2
 1/19 fmmarci ***** válasza:
100%
Bukta volt.
máj. 2. 19:53
 2/19 anonim ***** válasza:
19%

A nok osztonallatok, ezert is valasztott teged pluszba. Ilyenkor a puncija utan megy es teljesen eloborul az agya.

Ha tul tud lepni ezen, elmulik a rozsaszin kod, lecsendesednek a hormonok, akkor kepes a fejevel gondolkodni es a teljes kepet nezni. Otthon nem olyan izgalmas, mint veled, de megis egy csalad es elvan a langyos vizben..

máj. 2. 19:54
 3/19 anonim ***** válasza:
94%

Az a helyzet, hogy messziről jött ember bármit mondhat. Neked panaszkodott, de közben meg csak kamu volt az egész. Kétlem, hogy nem hazudott volna. Élvezte, hogy tőled figyelmet kap szeretet. Simán lehet, hogy nem az első pasija voltál te a férje mellett.

Élvezte, hogy te szakítottál miatta mondhatni már megkapott így dobott.

Szedd össze magad mégha most nehéz is, és legyen az a tanúlság a jövőre nézve, hogy ne gyere össze foglalt emberrel. 100-ból 99 csak szeretőt akar és ha megun dob.

máj. 2. 19:57
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy megszólalt a lelkiismerete, lehet lebukott, vagy közel került a lebukáshoz és úgy döntött nem kockáztat, sok minden lehet. A lényeg, hogy te szingli vagy és kereshetsz egy normális kapcsolatot. Kár szeretősdit játszani, mert csak rabolja az ember idejét.
máj. 2. 19:58
 5/19 anonim ***** válasza:
63%

"A férjéről sokat mesélt. Tipik nárcisztikus pasas aki semmit sem segít otthon, szarul keres, nem is törekszik arra hogy előrébb jusson."

Na ezeket a sorokat pontosan a nárcisztikusok szokták így mesélni az exeikről! Lehet csupán magáról mesélt, csak téged elvakított a szerelem. A szakítási mód is tipikus nárci eldobás, amibe valóban bele lehet pusztulni, mert a derült égből villám...

Ha egy kicsit is vigasztal, a nőt próbáld meg más szemmel megvizsgálni, amit leírtál számomra több, mint furcsa. Ha egy csöpp empátiával rendelkezne, biztos, hogy megtisztelne azzal, hogy személyesen mondja el neked, nem egy ilyen ócska üzenettel, Úgy, hogy te kiléptél a kapcsolatodból.

Amit elmondott a férjéről szerintem mese habbal, te ennyit tudsz a valóság meg lehet teljesen más.

máj. 2. 20:36
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
4 év után azért ez elég durva. Nem tudom elképzelni hogy valaki ilyen hosszú ideig hülyítsen valakit. Nekem ez kicsit olyan,mintha a férj diktált/írt volna.
máj. 2. 21:03
 7/19 anonim ***** válasza:
72%

6# A nárcik akár 20-30 évig is képesek hülyíteni valakit.

A nőnek egy energia bomba egy ilyen kapcsolat, legyezgeti a hiúságát, szeretetet, romantikát, figyelmet kap hétvégi szexszel dúsított kényeztetést, fizetett szállást, ahol kötetlen kedvére hancúrozhatott. Ilyenkor mégis ki vigyázott a gyerekekre, akik állítólag nagyon fontosak? Ki főzött? Netán az elviselhetetlen uncsi, lusta férj?

A nő nem kockáztatott semmit ő csak a jó részét vette ki a szeretői kapcsolatból. Az hogy mit hazudott/ígért csupán illúzió. Mert az igazságot csak ő tudja. De hogy a kérdezőt nem szerette és nem akart válni az biztos. Mert ha bukta van, akkor is titokban jelezhetett volna felé valamilyen emberi módon! Vagy a bukta után válás, ha már kiderült akkor nyitva az ajtó és lehetősége lett volna a kérdezőt választania.

máj. 2. 23:25
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,ha egy házasságban valaki 4 évig így hazudik és tud így élni évekig az neked is hazudni fog, csak idő kérdése. Ezt nem árt észben tartani.
máj. 2. 23:45
 9/19 anonim ***** válasza:
53%

A férjjel valószínűleg nincs annyi gond, amennyit mesélt, maximum unalmas volt neki, de 4 év után már te sem voltál annyira izgalmas, hogy fel akarjon veled építeni egy új közös életet, mikor van neki már eleve egy kényelmes. Én is arra tippelek, hogy lebukott vagy gyanút fogott a férj, ez a hétvége már sok lett volna, szóval inkább a kényelmes életet választotta.

Egyébként minden házas ember ezzel hülyíti a szeretőt, hogy mennyire rossz otthon a párjával, aztán a valóság meg annyi, hogy kicsit el vannak maximum hidegülve, de amit mesélnek annak jó, ha az 5-10%-a igaz, nyilván olyat nem lehet mondani a szeretőnek, hogy áhh tök jól megvagyunk amúgy az asszonnyal/urammal, csak néha kell az izgalom.

máj. 3. 05:30
 10/19 anonim ***** válasza:
47%
Rosszul sikerult a hetvege ezek szerint. Illetve rosszul merted fel a kapcsolat minoseget. Valszeg te sokat hajtottad neki a valast o meg csak bologatott de nem volt benne biztos. Ez egy felreertes. Nem kellett volna ezt annyira eroltetni. Ha ez volt a problema akkor nem fog visszajonni, mert ha csak kell neki valaki a ferje mellett akkor nem teged fog valasztani. Ha meg valni akar akkor se teged mert azt mar kiprobalta. Szoval ennek annyi.
máj. 3. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!