Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Majdnem 4 év után ezt most miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 4 év után ezt most miért?

Figyelt kérdés

röviden: egy volt gimis szerelemmel újra összehozott minket a sors 20 év után. Én is egy szr kapcsolatban voltam, ő meg egy rossz házasságba. Az azóta eltelt 4 év alatt nagyon összekeveredtünk, úgy éreztük hogy egymásban megtaláltuk az igazit. Én kiléptem a kapcsolatomból, neki ez nehezebb mert közös gyerek, hitel stb van. Úgy volt, hogy együtt töltjük a hosszú hétvégét, már nem tudom milyen mesét adott be a férjének. A hétvégi randinkon minden rendben volt. Erre Kedden jön tőle egy üzenet, amit most bemásolok ide:

"Szia. Úgy döntöttem, hogy rendbehozzuk a férjemmel a kapcsolatunkat, mindent újra felépítünk. Nekem ő, a gyerekem apja a fontos. Szia."

és tiltva lettem. Gondolhatjátok mit éreztem/érzek azóta is... És a szállás lemondásnál kb sírva mondtam ek, hogy mi történt. A férjéről sokat mesélt. Tipik nárcisztikus pasas aki semmit sem segít otthon, szarul keres, nem is törekszik arra hogy előrébb jusson. De a lány szülei oda vannak érte, hogy ő micsoda férfi... Szerintetek mi történhetett itt? Nem térek napirendre, nagyon rottyon vagyok :/

máj. 2. 19:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem lebukott otthon, és így hozott egy hirtelen döntést, nem mert kilépni a házasságából.

Akkor szokott ilyen lenni, hogy magyarázat nélkül gyors szakítás, majd tiltás.

Sajnálom, de ezt ilyen sokáig nem szabadott volna elhúzni, akkor sem ha nehéz a válás. Ha egymással terveztek, akkor már sokkal hamarább illett volna ezt felvállalnia, és kilépni a házasságából. Ha ezt 4 évig nem tette meg, akkor hidd el később sem tette volna.

A lebukás meg mindig benne van a pakliban,és minél tovább húzódik egy viszony, annál nagyobb rá az esélye.

máj. 3. 08:29
 12/19 anonim ***** válasza:
31%

A 11essel értek egyet.

Lehet nem lebukott de valami biztos történt és inkább úgy döntött, hogy nem lép ki a házasságából.

Sose lehet tudni.

Aki meg itt szidja a nőket annak nem volt rendes kapcsolata életében sosem de nem is lesz!!! Mert értelmes, magára valamit is adó nő ilyen férfival mégcsak szóba sem áll.

máj. 3. 08:47
 13/19 anonim ***** válasza:

A szeretői kapcsolatból pár hónap alatt kiderül, hogy válás lesz vagy csak kifogásokat keres az egyik fél. Ha tényleg szerelmes valaki és úgy érzi, hogy megtalálta az igazit... akkor dobbant. Azt ugye nem hiszi senki, hogy 4 évig nem bújik ágyba a férjével. Na már most, ha egyszerre tudja működtetni a kettős életet akkor egyrészt beleszokik másrészt érzelmileg nem kötődik senkihez. A maradás csak kifogás a gyerek, meg a hitel.

Egy szerelmes ember albérlebe is újra kezdi az életét, főleg úgy hogy elmondása szerint a férje egy bántalmazó, lusta, céltalan pöcs.

Volt egy barátnőm egy évtizedet várt a válásra ugyanilyen indokok miatt. A barátnőmnek a pasi azt mondta, hogy árulják a házat, közben meg pont volt egy közös ismerősünk aki a pasi mellett lakott. Hétvégente idilli családi életet éltek medencéztek haveri partikat csaptak, szépítgették a feleséggel együtt a házat kertet. Ennyit erről. Esze ágában sem volt válni, de minden alkalommal előadta a nagy halált, hogy milyen szenvedés otthon az élete és már mindjárt válik.

máj. 3. 10:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez nem biztos
máj. 3. 11:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha lebukott és a férj diktálta/írta az üzenetet, a tény akkor is tény, hogy otthon maradt. Hogy félelemből vagy megalkuvásból teljesen mindegy,de ebből az következik, hogy semmiképpen nem vált volna el.
máj. 3. 11:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Hogy vagy Kérdező?
máj. 3. 11:23
 17/19 fmmarci ***** válasza:
Mizu?
máj. 12. 17:06
 18/19 A kérdező kommentje:

Egyik barátnője aki tudott a mi kis románcunkról azóta jelentkezett és mondta, hogy "kva nagy balhé" volt náluk de többet ő sem tud, mert most a lány mindenkiről (róla is) le van tiltva.

Amúgy arra vártunk a közös életünket illetően, hogy nekem meglegyen a saját lakás, mert a gyerekkel (5 éves) nem akart eljönni a bizonytalanba ami érthető is. Csak kérdeztétek, hogy miért húztuk eddig, ezért.

máj. 12. 18:10
 19/19 anonim ***** válasza:

“ Amúgy arra vártunk a közös életünket illetően, hogy nekem meglegyen a saját lakás, mert a gyerekkel (5 éves) nem akart eljönni a bizonytalanba ami érthető is. Csak kérdeztétek, hogy miért húztuk eddig, ezért.”

Azért ezt te is érzed, hogy mellébeszélés, ugye?

Gondolom most is laksz valahol, oda is tudott volna menni. A te saját lakásod neki ugyanolyan bizonytalan, bármikor megromolhat köztetek a kapcsolat, és mehet Isten hírével.

Amúgy ez nagyon sanszos volt, hogy lebukás miatt “tűnt el”.

máj. 12. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!