Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem próbál meg soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem próbál meg soha együttlétet kezdeményezni a barátnőm? Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

Azt mondja, hogy neki úgy konkrétan soha nem fordul meg a fejében, hogy na most hű de jó lenne szexelni. De azt mondja, hogy amúgy nem az van, hogy nem is szeret, csak soha nem gondol rá úgy, hogy szeretne éppen, ezért nem is csinál semmit, hogy...

Közben meg ha én kezdeményezek nála, akkor gond nélkül benne van, amúgy nagyon aktív az ágyban, meg egyértelműen élvezi. Prűdnek se mondanám, mert amúgy nagyon is nyitott, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hogy lehet az, hogy amúgy szeret szexelni, élvezi is, de magától soha nincs kedve hozzá... Konkrétan az van, hogy ha egy hónapig nem kezdeményezek, akkor mi egy hónapig nem szeretkezünk (próbáltam, tenyleg ez lett a vége), ha meg minden nap, neha kétszer is, akkor az annyi, de ő soha semmilye eserben nem fog kezdemezni.

Nekem ez picit bántó, és hiába beszéltem vele erről többször is, azt mondta, hogy nem tud változtatni ezen, mert nincs kedve magától, úgy meg nem tud jól kezdeményezni és az rohadt lehangoló lenne.

máj. 4. 09:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 A kérdező kommentje:

#2 Nem játszmáztam. Pár napig volt, hogy úgy alakult, hogy nem volt kedvem, aztán elkezdett aggasztani, hogy napok óta semmi, és ehhez képest semmi reakció, aztán arra jutottam, hogy lehet nem szeret szexelni, aztán meg amiatt nem kezdeményeztem, mert mi van, ha csak a kedvemért megy bele, és amúgy nem szól, hogy neki nem jó.

#10 Nem csak ez a két véglet létezik...

#25 Nem az a bajom, hogy fel kell izgatni szex előtt... Konkrétan az a baj, hogy nem kezdeményez soha, ezt le is írtam. Nem azt mondom, hogy na legyen kész rögtön a behatolásra és úgy kezdeményezzen, én se úgy kezdeményezek, hogy rögtön harcrakészenn, de elég ideje együtt vagyunk, tudja, hogy mire számíthat, azalapján szerintem azért csak megfordul az ember fejében, hogy jó lenne, ha...

máj. 4. 13:19
 52/83 anonim ***** válasza:
100%
Ezt vele beszéld meg hogy örülnél neki ha mondjuk havi egyszer ő kezdeményezne. Ha nem megy bele ilyesmibe akkor meg ez van vagy elfogadod vagy sem. Csak előbb utóbb lehet felkelti majd egy bele valóbb nő az érdeklődésed. Te döntésed.
máj. 4. 14:45
 53/83 anonim ***** válasza:
59%
"ha mondjuk havi egyszer ő kezdeményezne" Érted a pali heti 2-4 alkalommal nyalja fényesre az egoját, tegyen meg mindent hogy jó legyen neki, és még ö könyörögjön, hogy havi egyszer had legyen már ö is kellemes helyzetben!
máj. 4. 14:53
 54/83 anonim ***** válasza:
24%
A nők fele tökéletesen el van szex nélkül is. A másik felének a fele asszex, frigid, a 25% meg csinálja. Kifogtál egy szexet nem igazán kedvelő nőt, így jártál. Volt elég sok kapcsolatom, volt akinél ha lehoztam volna a csillagokat is, akkor sem lett volna szex. Aztán volt olyan is, akit meg pajszerrel kellett lefeszíteni magamról. Az emberek nem egyformák.
máj. 4. 15:46
 55/83 anonim ***** válasza:
100%

53

Értem én de ha egyszer szakítani ezért úgy sem fog más megoldás nagyon nem igen van. Nekem se kéne olyan partner aki sosem kezdeményez.

máj. 4. 16:17
 56/83 anonim ***** válasza:
23%

#46 De, ez a téma.Mert a nők nagyrészénél nem úgy megy a szex, hogy feszít a tököm, áll a f*sszom, gyere b*sszunk.Hanem meg kell hozzá hozni a kedvét.Ezen mit nem fogsz fel a parányi agyaddal?

És igen.Ha a férfi kezdeményez, akkor már kb fel is áll neki kb akármitől.

máj. 4. 16:56
 57/83 anonim ***** válasza:
23%

#47 Én pl ezt mind megtudom tenni, csak akkor száraz maradok és nem élvezem a szexet.Mivel hogy ha egy nő kezdeményez, akkor a férfi azt képzeli, hogy a nő azonnal b*szni akar, ezért mászott rá.

Holott qrvára nem ez a helyzet.És aztán még értetlenkedik, hogy minek kell ugyanannyi előjáték, mintha a faszi kezdeményezett volna, "merthát annyira b*szni akart, hogy még rám is mászott".

Ez így néz ki a valóságban, ezért nem szeretnek a nők kezdeményezni.Mert ilyenkor azt hiszi a férfi, hogy a nőnek 3 csók meg az ő szopása az előjáték.

máj. 4. 17:00
 58/83 anonim ***** válasza:
23%

#47 Meg már nem azért.Azt melyik mesekönyvben olvastad, hogy a nők nem teszik meg ugyanezeket a dolgokat akkor, ha a férfi kezdeményez?

Itt annyi az eredendő probléma, hogy a nők tisztában vannak vele, hogy ha ők kezdeményeznek, akkor a férfi automatikusan azt képzeli, hogy akkor lerövidülhet vagy elmaradhat az előjáték, mert már biztos alapból annyira dugni akar.

Holott ez nem igaz.

máj. 4. 17:03
 59/83 anonim ***** válasza:
100%

A kezdeményezés nem ugyanaz,mint az előjáték.Attól, hogy nő létemre kezdeményezek és van előjáték is.De sokszor csak mindent bele, aztán van egymás kényeztetése.Ha öt percünk van öt perc, ha fél napunk fel nap.Hülyeség, hogy a nőknek csak ugy nem viszket, nem nedvesedik.

Aki meg nem kezdeményez, nem kívanja a másikat.Lehet ezt egy ideig tűrni, de nagyon lelombozó.

máj. 4. 17:08
 60/83 anonim ***** válasza:
0%

#59 Pedig ahol a nő nem kezdeményez ez az oka, hogy akkor elmarad az előjáték.

Ne nekem magyarázd ezt el, hanem a férfiaknak.Akinél nem kezdeményez a nője, annak ez az egy oka van, semmi más.

máj. 4. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!