Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, hogy hidegen hagy a keresete, ha szinte nem is tudunk időt együtt tölteni?

27-es írta, hogy így szerepelhetnek a fotókon:
"hányan tehetik ugyanezt egy menő fotóssal most, ahol ürügy is lesz, hiszen szerepelhetnek a fotókon..."
Nem vagyok se fapina, se álnaív és emberismeretem is van. Ettől még nem feküdtem össze se a pincérrel, se a fotóssal, hogy kapjak egy presszókávét vagy hogy lefotózzon a násznéppel.

"Ettől még nem feküdtem össze se a pincérrel, se a fotóssal, hogy kapjak egy presszókávét vagy hogy lefotózzon a násznéppel."
Te zagyvaságokat írsz. Én száz új ismeretségről, ittas, könnyűvérű nőkről és könnyű kalandokról beszéltem.
Nem is érted, amit mondok.

29, az osz tminőségi párkapcsolati idő, hogy szombat délelőtt 10kor autókáztok fél órát, aztán vasárnap hajnali 2kor még fél órát. A kettő között meg nézed ahogy dolgozik. És micsoda programok lehetnek hétvégén hajnalban egy átdolgozott nap után...:D
Te neked van bármi tapasztalatod párkapcsolatokkal? Vagy ennyire semmi nincs az életedben, hogy szívesen ücsörögsz egész nyáron mindne hétvégén csakúgy egy idegen buliján ahelyett, hogy a saját életed élnéd?

"Vagy ennyire semmi nincs az életedben, hogy szívesen ücsörögsz egész nyáron mindne hétvégén csakúgy egy idegen buliján ahelyett, hogy a saját életed élnéd?"
Miért osztod őt?
Téged itt esz a fene, pedig biztosan lenne hasznosabb dolgod is, mint ide írogatni!
Önvizsgálat javasolt!

"Rengeteget felszolgáltam úri közönség esküvőjén, így elég jól tudom, hogy ha egy mezei pincérfiúnak, mint én voltam, tíz csinos úrinő is felajánlkozott egy este szalvétára írva és a zsebembe gyűrve a telefonszámát, akkor hányan tehetik ugyanezt egy menő fotóssal most, ahol ürügy is lesz, hiszen szerepelhetnek a fotókon..."
Simán csak rosszul fogalmaztam.
Úgy akartam fogalmazni, hogy ürügy is lesz a kapcsolatfelvételre, telefonszámcserére, hiszen szerepelNEK a fotókon...
Semmi olyat nem írtam, hogy a fotó miatt feküdne le vele.
Azért cserélnek telefonszámot, mert könnyen kaphatóak, könnyűvérűek, kalandot keresnek.
Rengeteg lagziban, vadászbálon, jogászbálon, sőt Annabálon voltam, sokmindent láttam már. Tudom mennyire le tud aljasodni egy férfi, vagy nő, ha ittas.

"Az ilyen mindenhova kísérgetem a pasim "cockblocker" típusú nőktől pedig rosszul vagyok, egyáltalán nem jellemző rám ez, ha nincs bizalom, akkor felesleges együtt lenni."
Akkor tulajdonképpen miért született meg a kérdésed?

Kedves 39-es, olvasd el esetleg még egyszer a nyitó kérdést és akkor rájössz, miért született a kérdés.
Nem elfoglalni nem tudja magát egyedül és nem féltékeny. Csak így nincs minőségi idő együtt.
Mint amikor anno évekig voltam egyedülálló és az amúgy 16 éves kora óta nonstop valamilyen kapcsolatban lévő kolléganőm megkérdezte: hát mi bajod azzal, hogy egyedül vagy? Nem tudod magad elfoglalni, nem tudsz levenni egy könyvet a polcról?
De, az ugyanaz mint a párkapcsolat.
Ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!