Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire "akadályoz" a párod,...

Mennyire "akadályoz" a párod, házastársad a pihentető éjszakai alvásban? Ilyesmire gondolok, hogy pl nem tudsz aludni a horkolásától vagy a másik sokáig tévézik, amivel zavarja a pihenésed...

Figyelt kérdés
2025. szept. 7. 07:47
A kérdező szavazást indított:
Gyakran probléma ez nálunk, nem tudok jól aludni mellette
Neha zavar, de a legtöbbször jól alszom mellette
Semmi probléma nincs, teljesen pihentető az alvásom mellette
Külön szobaban alszunk, épp ezek miatt a gondok miatt
Egyéb, lent kifejtem..
23 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Állandóan. Legrosszabb alvó párosítás vagyunk. Ő horkol, meg "rángatózik", én meg attól is fel ébredek, ha egy tollpihe mellém esik.
2025. szept. 7. 07:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk nem átlagos a helyzet, ugyanis a feleségem horkol néha nagyon hangosan. Okozott kellemetlenségeket, sokszor nem tudtam aludni ettől, néha most is felébredek rá, de valahogy megszoktam már.
2025. szept. 7. 08:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Horkol a párom, azt hittem zavarni fog, mert első pár alkalommal felébredtem néha éjszaka, aztán kiderült, hogy simán tudok mellette aludni (pedig hangos), valószínűleg simán azért ébredtem fel eleinte, mert szokatlan volt nem egyedül aludni. A videónézés sosem zavart, én is tabletre alszom el gyakran, nézek valamit Netflixen amíg el nem alszom.
2025. szept. 7. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:
44%

2 olyan exem volt aki mellett pisilni se mertem kimenni vagy köhögni se mert minden sz.rra ébrednek es szidnak.

Elaludnom is ugy kellett sokszor hogy lefekszünk es kb nyugtatozzam le magam ne mocorogjak ne maszkáljak éjszaka már egy teát se ihatok a konyhában ezeket felejtsem is el.

Aztan a mostani párom meg olyan hogy mivel vendéglatós neha hajnal ketto, reggel 5 meg ilyenkor ér haza. Ha megjon akkortol alvás zero. Mert hoz kaját igenis keljek fel enni, ekkor tudunk csak beszélgetni is szinte, meg mennek a röhögesek meg az élet esetleg haverok bulik is(mivel nappal dolgozom igy szinte csak ejszakai a kapcsolatunk jóformán), szoval vele meg sokszor se ejjelem se nappalom sincs. (Igy gyakran du 18 tol alszom kb 22 ig meg máshogy osztom be)

Azt hittem nem fogom bírni mégis megy.

2025. szept. 7. 09:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Folyt Ja de azért néha keverek citromfüvet a teájába hogy aludjunk is néha egy két éjszaka🤣
2025. szept. 7. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hangosan horkol, még füldugó mellett is hallani. Úgy fordul, hogy telibe az arcomra fújja a levegőt, van olyan erősségú mint egy ventillátor. sokszor rángatózik is, dobálja magát.

Rászólok, vagy lecsapom, de egy perc elteltével folytatja.

Xanaxot szedek lefekvés előtt és nem nagyon kelek fel már a baromságaira.

2025. szept. 7. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Az egyetlen dolog, ami zavar, az az, hogy nála nincs most ágy, csak egy kihúzható kanapé, és az nem túl széles, ő meg viszonylag magas és úgy is alszik, hogy keze-lába szét van tárva... nekem még úgy is kicsit kényelmetlen néha, hogy én pont összekuporodva / magzatpózban alszom és kicsi is vagyok, de néha azért érzem, hogy azért egy pár plusz centi jó lenne, hogy ne érezzem annyira kényelmetlenül magam.
2025. szept. 8. 09:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Külön szobában alszunk. Teljesen megfelel.

A mai generáció amúgy is alvászavaros, a megfelelő alvás nagyon nagy kincs!

Minőségi időt ébren is lehet tölteni.

2025. szept. 10. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Nyugalom, erdő, madárének, elegancia és felnőttbarát - szálloda ezekkel a kulcsszavakkal lehet vonzó? (Ha tömegeket nem is, de azért jó néhány embert...

Vagy nagy távolságokba az emberek ezekért a tulajdonságokért nem (vagy nem igazán, legfeljebb kevesen) utaznak? Igaz éppen kinek nagy az a távolság. Egy fővárosból származó párnak nagyon messze van, de a közelebbi megyeszékhelyek lakóinak nyilván sokkal közelebb...

Édesapám 50 éves lett és valami nagy ajándékot szeretnénk neki venni. Mit adjunk szerintetek ? (az a baj, hogy 1 hetünk van rá, valami pihentető kéne)

Édesapám operatőr, szeret enni de inni nem igazán, van egy élet társa ( elváltak a szüleink), a mozgásra kéne rá venni!

Szerettek egyedül aludni az ágyatokban?

(A kérdésem nemcsak egyedülállókhoz szól, akár párok is válaszolhatnak!)

Állandó fáradtság és gyengeségérzet, az alvás nem pihentető. Mi bajom lehet?

Már egy jó ideje ezt érzem. Sokkal fáradékonyabb vagyok, hamarabb elalszom. Milyen vizsgálatokat lenne érdemes elvégeznem? Engem nagyon idegesít ez a dolog, mert így semmit sem tudok normálisan csinálni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!