Mennyire "akadályoz" a párod, házastársad a pihentető éjszakai alvásban? Ilyesmire gondolok, hogy pl nem tudsz aludni a horkolásától vagy a másik sokáig tévézik, amivel zavarja a pihenésed...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:2 olyan exem volt aki mellett pisilni se mertem kimenni vagy köhögni se mert minden sz.rra ébrednek es szidnak.
Elaludnom is ugy kellett sokszor hogy lefekszünk es kb nyugtatozzam le magam ne mocorogjak ne maszkáljak éjszaka már egy teát se ihatok a konyhában ezeket felejtsem is el.
Aztan a mostani párom meg olyan hogy mivel vendéglatós neha hajnal ketto, reggel 5 meg ilyenkor ér haza. Ha megjon akkortol alvás zero. Mert hoz kaját igenis keljek fel enni, ekkor tudunk csak beszélgetni is szinte, meg mennek a röhögesek meg az élet esetleg haverok bulik is(mivel nappal dolgozom igy szinte csak ejszakai a kapcsolatunk jóformán), szoval vele meg sokszor se ejjelem se nappalom sincs. (Igy gyakran du 18 tol alszom kb 22 ig meg máshogy osztom be)
Azt hittem nem fogom bírni mégis megy.

válasza:

válasza:Hangosan horkol, még füldugó mellett is hallani. Úgy fordul, hogy telibe az arcomra fújja a levegőt, van olyan erősségú mint egy ventillátor. sokszor rángatózik is, dobálja magát.
Rászólok, vagy lecsapom, de egy perc elteltével folytatja.
Xanaxot szedek lefekvés előtt és nem nagyon kelek fel már a baromságaira.

válasza:

válasza:Külön szobában alszunk. Teljesen megfelel.
A mai generáció amúgy is alvászavaros, a megfelelő alvás nagyon nagy kincs!
Minőségi időt ébren is lehet tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Vagy nagy távolságokba az emberek ezekért a tulajdonságokért nem (vagy nem igazán, legfeljebb kevesen) utaznak? Igaz éppen kinek nagy az a távolság. Egy fővárosból származó párnak nagyon messze van, de a közelebbi megyeszékhelyek lakóinak nyilván sokkal közelebb...
Édesapám operatőr, szeret enni de inni nem igazán, van egy élet társa ( elváltak a szüleink), a mozgásra kéne rá venni!
(A kérdésem nemcsak egyedülállókhoz szól, akár párok is válaszolhatnak!)
Már egy jó ideje ezt érzem. Sokkal fáradékonyabb vagyok, hamarabb elalszom. Milyen vizsgálatokat lenne érdemes elvégeznem? Engem nagyon idegesít ez a dolog, mert így semmit sem tudok normálisan csinálni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!