Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem visz magával a...

Miért nem visz magával a rendezvényekre, koncentertekre, családi bulikba?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve ismerkedünk, de eddig még sose vitt magával rendezvényekre. Pedig egy ilyenen ismert meg. Biztosan nem nős, legutóbbi komoly kapcsolata is vagy 5 éve ért véget.

Nem vagyok csúnya, eddig mindig büszkék voltak rám, viselkedni is tudok és nem is piálok. Azt mondja, hogy még nem jött el az ideje. De én már meguntam.

Voltam nála, nincs másik nője, bármikor hívom válaszol.

Munkája miatt sok helyre hívják, ezt ki is teszi a cég a fb oldalára. Nem hazudik, hogy hová megy. A rendezvények után szívesen el visz bárhová, persze ha még nyitva van valami.

Miért viselkedhet így?

Teljesen elkeseredtem, hogy nem válal fel ☹️.

okt. 28. 11:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
19%
De most komolyan mindenki ilyen való világ karakterekre gondolok meg edes elet szereplokre? Ha egyszerű ember nem brutál nagy arcú akkor gondolom csak új neki hosszú idő után h valaki maradna.
okt. 28. 13:09
 22/34 A kérdező kommentje:
#20 😉😊 köszönöm, megjegyzem !
okt. 28. 13:10
 23/34 anonim ***** válasza:
77%
21, ha alacsony az önértékelés valakinek és problémája van a bizalommal, akkor menjen el szépen szakemberhez, ne az aktuális párját büntesse vele.
okt. 28. 13:45
 24/34 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem azért, mert nem döntött még arról, hogy milyen komolyságú a kapcsolatotok. Szerintem 6 hónap, még elég kevés idő. Ez az ember komoly, szerintem helyesen cselekszik. Adj neki még időt, hisz azt is kért. Ne izguld túl, szerintem minden rendben lesz.
okt. 28. 13:45
 25/34 anonim ***** válasza:
57%
Kívánom neked a legjobbakat, talán még van esély arra, hogy jól fog alakulni. Az én párom két hónap ismeretség után vitt el először egy közös szilveszterezésre a baráti társaságához. Ott úgy voltam feltüntetve a listán, hogy +1 fő. Iszonyú szarul esett, viszont később, mikor már komolyodott a kapcsolatunk, már mindenkinek a "szerelmeként" mutatott be. Ennek már kilenc éve és azóta a közös házunkban élünk. Ha akkor, az elején feladom, mert nem tetszett pár dolog, most nem lennénk együtt, boldogan. 😊
okt. 28. 13:50
 26/34 anonim ***** válasza:
47%
Én elengedném a helyedben
okt. 28. 13:58
 27/34 A kérdező kommentje:

Az egyetlen hosszú kapcsolatában 6 után kérte meg a nő kezét. Hát, nem siette el. De a nő már nem kért belőle, megértem őt is.

Ezt a pár hónapot ami az évből maradt rá szánom, most még nem tudom elengedni. Esetleg, megmondom neki, hogy keressünk valakit, aki fog "sétáltatni" meg koncertekre járni velem 😄.

okt. 28. 14:02
 28/34 A kérdező kommentje:
*6 év
okt. 28. 14:02
 29/34 anonim ***** válasza:
18%
Unatkozó háziasszony vagy. Otthon meg Szana szét áll a dolgod és közben meg az urito pasiddal foglalkozol. Ennyit rólad meg az életedről.
okt. 28. 14:07
 30/34 A kérdező kommentje:
#29 te se lehetsz túl foglalt ha itt árasztod a jóindulatodat
okt. 28. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!