Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ahol az egyik fél sokat van...

Ahol az egyik fél sokat van távol a munkája miatt ( nem egyszeri alkalom, hanem hosszú távon) ti együtt tudtatok maradni?

Figyelt kérdés

A férjem 2 éve havi 1hetet, van itthon. Néha 10 napot. Én teljesen megszoktam, hogy mindent egyedül oldok meg, gyerekek, háztartás, udvar, kert meg a többi. Amikor itthon van igyekszik részt venni mindenben.

De én már ott tartok, hogy nem kérem semmire, hiszen tudom, hogy ugyis elmegy és mindent nekem kell csinálni. Amikor távol van már nincs is kedvem hívni, csak a kisebb gyerek kedvéért telefonálok, hogy beszéljen vele.

Akik így éltek, hogy tudtak együtt maradni?

okt. 28. 18:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi hasonlóan élünk már évek óta. Nem szeretjük de muszáj. Viszont a kapcsolatunk nagyon jó, szeretjük egymást, mikor itthon van minőségi időt tudunk együtt tölteni és a szex is nagyon jó. Nem kényszerből hívom, min 2szer beszélünk egy nap. Videóhívásban még huncutkodni is szoktunk.
okt. 28. 19:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem.

És ez nem is párkapcsolat, hanem lakótársi. Ott sincs az életetekben.

okt. 29. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!