Volt már úgy, hogy rájöttetek, hogy a párotok túl buta és emiatt szakítottatok vele évek múltán?
Figyelt kérdés
Eleinte nagyon rózsaszínködben voltam a barátnőm iránt, de mára ez teljesen felszállt és megláttam az igazi énjét.. sokszor veszekszünk is emiatt, és egyre nehezebben legyintek minden butaságra.okt. 29. 10:47
1/11 anonim 

válasza:

válasza:Ha csak évek múltán tűnik fel, hogy túl buta, akkor elgondolkodnék valójában ki a buta...
2/11 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem az exem volt így velem :/
De nem szakított velem, sőt, utána kézzel-lábbal vissza akart szerezni. De előtte meg r*tardált, autista hülye p*csa voltam. Érti a fene.
3/11 anonim 

válasza:

válasza:Jártam így, de nem évek múlva jöttem rá, hanem pár hónap alatt. Egyre nyilvánvalóbbá vált. Nem tudom, hogy évekig hogy maradhat észrevétlen a butaság. Nagy lehetett az a lila köd!
4/11 anonim 

válasza:

válasza:Ismerkedési szakaszban volt rá példa, nem nagyon volt közös téma. A csaj egy szakmunkás volt érettségi nélkül, én meg 2 diplomás mérnök vagyok. Azóta leginkább diplomás hölgyekkel ismerkedem, ég és föld.
5/11 anonim 

válasza:

válasza:Erre azert par het, max par honap alatt ra lehet jonni
6/11 anonim 

válasza:

válasza:Nem szakítottam vele emiatt, de nálunk az volt, hogy fiatalon jöttünk össze, bár én mindig is intellektuálisabb típus voltam, de 24 évesen tök jó volt csak úgy lazán bulizni, nevetni valakivel, pláne egy szar kapcsolat után. Nem mondom, hogy kifejezetten buta lett volna az illető, inkább csak jóval egyszerűbben látta a világot, nem gondolt bele mélyen dolgokba, nem foglalkoztatta sok dolog, de azért nem az a fajta buta volt, aki írni se tud, konteókban hisz meg ilyesmi :D Inkább csak az, aki leszar mindent, ami bonyolult, csak szórakozni akart. De ja, 8 évet voltunk együtt és kb a felétől már úgy éreztem, nekem szellemileg nem kielégítő ez a kapcsolat. De könnyű volt vele lenni, nem nagyon veszekedtünk, de 2-3x szakítottam vele, aztán visszahívtam, lol, a kényelem meg a megszokás ugye, aztán 8 év után végül is sikerült elengedni egymást végleg.
7/11 anonim 

válasza:

válasza:Néha amúgy csak az van, hogy elfejlődtök egymás mellett. Ami huszonévesen még elég volt, az később már sekélyes lehet, ha a másik nem fejlődik.
8/11 A kérdező kommentje:
1 es. Tudod, ha szerelmes vagy minden másba, amilyen, akkor hajlamos vagy elfogadni, figyelmen kívül hagyni, hogy sok mindenben problémák vannak a másiknál.
Úgy fogalmaznék, hogy évekkel később jöttem rá, hogy valójában mennyire zavarnak ezek a dolgok.
Ettől függetlenül sajnos rengeteg mindenben nagyon jó ember, de a butaságokon egyre nehezebben teszem túl magam.
Biztos a szerelem is múlt már...
okt. 29. 13:34
9/11 anonim 

válasza:

válasza:Nem, viszont randiztam olyannal, aki nagyon egyszerű észjárásúnak tűnt.. Természetesen nem lett folytatás.. Fontos az, hogy két ember hasonló szinten mozogjon..
10/11 anonim 

válasza:

válasza:Neha nem is biztos, hogy buta a masik, csak nagyon eltero az erdeklodesi kor es nincs kozos pont
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!