A párotokkal beszéltek a kapcsolatotokról hogy mi nem tetszik ha igen milyen gyakran és mondta már a párotok hogy hányingere van már a párkapcsolati kommunikációtól?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem, nem mondta, mert nem erőltetett módon fél órás felvezetéssel, full feszülten indulok neki a dolognak mint a csajos filmekben.
Ha van valami gondom akkor csak kimondom. Ha nem tesz ellene, akkor ugyanazt csinálom mint ő, megtapasztalja milyen zavaró a viselkedése, ő is szóvá teszi, és azzal fejezzük be hogy majd abbahagyom ha ő is abbahagyja. Láss csodát, abbahagyja.
Pl; fingás a kocsiban. Én vegán vagyok, gyilkosabbat fingok bárkitől, 2 demonstráció után abbahagyta.
Bántó viccek? Egy nap se kellett hogy abbahagyja. Meg is bőgettem egy "viccel". Néha bepróbálkozik, de ha visszaszólok akkor veszi a lapot..
Nekem is vannak/voltak hülye szokásaim, de elég ha jelzi a problémát és megpróbálok változtatni.

válasza:Nálunk 20 éve az a rendszer hogy ha valami nem tetszik akkor rögtön szólok.
Nincs párkapcsolati kommunikáció, megbeszélés. Rögtön szólok mert ha gyűlik akkor nagyobbat robban.

válasza:Eleve nem alkotok olyannal párt, akivel nem lehet mindent megbeszélni, mert az nem igazi párkapcsolat szerintem.
"mondta már a párotok hogy hányingere van már a párkapcsolati kommunikációtól?"
Nem, de ha ilyet mondana, akkor nem is maradnék vele, mert nem illenénk össze.
Akinek hányingere van attól, hogy kommunikáljon a párjával, az éljen egyedül.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!