Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párotokkal beszéltek a...

A párotokkal beszéltek a kapcsolatotokról hogy mi nem tetszik ha igen milyen gyakran és mondta már a párotok hogy hányingere van már a párkapcsolati kommunikációtól?

Figyelt kérdés
nov. 1. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére kevés ilyen dolog van, de mindig megbeszéljük. Sosem mondtunk egymásnak olyat, hogy hányingerünk lenne ettől, se hogy elegünk van belőle stb.
nov. 1. 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Párommal nagyon nehéz ilyen dolgokról beszélni,mert tudja hogy sok hiányossága van. De soha nem bántott meg,hogy nem beszél róla,vagy hogy hányingere van tőle. Kicsit fennakadnak néha a szemecskéi,de na,bummm..
nov. 1. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem mondott ilyet, szimplán szakított, mondván nem illünk össze, nem tudja megadni, amit akarok, nem akarja húzni az időmet, és amúgy is elköteleződési gondjai vannak. Mindezt miután megmondtam neki, hogy kicsit bántóak a viccei néha és lehetne kedvesebb. (Stresszes időszakom volt épp.) Lófszt sem beszéltünk meg, csak közölte ezeket az üres kifogásokat és annyi. Előtte minden idilli volt majdnem egy éven keresztül.
nov. 1. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Nem, nem mondta, mert nem erőltetett módon fél órás felvezetéssel, full feszülten indulok neki a dolognak mint a csajos filmekben.

Ha van valami gondom akkor csak kimondom. Ha nem tesz ellene, akkor ugyanazt csinálom mint ő, megtapasztalja milyen zavaró a viselkedése, ő is szóvá teszi, és azzal fejezzük be hogy majd abbahagyom ha ő is abbahagyja. Láss csodát, abbahagyja.

Pl; fingás a kocsiban. Én vegán vagyok, gyilkosabbat fingok bárkitől, 2 demonstráció után abbahagyta.

Bántó viccek? Egy nap se kellett hogy abbahagyja. Meg is bőgettem egy "viccel". Néha bepróbálkozik, de ha visszaszólok akkor veszi a lapot..

Nekem is vannak/voltak hülye szokásaim, de elég ha jelzi a problémát és megpróbálok változtatni.

nov. 2. 07:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 20 éve az a rendszer hogy ha valami nem tetszik akkor rögtön szólok.

Nincs párkapcsolati kommunikáció, megbeszélés. Rögtön szólok mert ha gyűlik akkor nagyobbat robban.

nov. 2. 09:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem alkotok olyannal párt, akivel nem lehet mindent megbeszélni, mert az nem igazi párkapcsolat szerintem.

"mondta már a párotok hogy hányingere van már a párkapcsolati kommunikációtól?"

Nem, de ha ilyet mondana, akkor nem is maradnék vele, mert nem illenénk össze.

Akinek hányingere van attól, hogy kommunikáljon a párjával, az éljen egyedül.

nov. 2. 09:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyet mondana, hogy hányingere van tőle, már rég nem lenne a párom.
nov. 2. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt olyan, hogy tényleg minden csak a problémák körül forgott, amik újabb problémákat és felesleges vitákat szültek. Ugyan nem így fogalmazott, de van az a szint, amikor már több a probléma és a folyamatos görcsös megoldáskeresés, mint maga a kapcsolat adta élvezet. Úgy meg nem érdemes csinálni.
nov. 2. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!