Miért mondja azt a barátnőm, hogy én tiltok neki dolgokat? Miért kéne mosolyogva asszisztálnom ahhoz, hogy elcsúfítsa magát?
Mostanában beütött nála, hogy módosítani akarja a külsejét, de szerintem ez elég drasztikus. Viszont mindig megkérdezi a véleményem, leginkább úgy, hogy de ugye akkor is ugyanúgy tetszene nekem, mint most. Én erre őszinte választ szoktam adni, hogy nem, az a valami nem állna jól neki. Ő viszont ezt mindig úgy éli meg, hogy neki én megtiltottam valamit. Amikor nem erről van szó, csak szimplán azt mondtam, hogy nekem nem tetszene, így a legszebb, ahogy van.
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mi szüksége lenne olyanokra, hogy szoli, szájfeltöltés, mellplasztika, amikor így is gyönyörű, csinos, és azt sem gondolom jó ötletnek, hogy a derékig érő, gyönyörű fekete haját szőkére fesse.
Viszont a barátnőm rendszerint kiborul, hogy én támogatom ezeket a borzalmas elképzeléseit. A legutóbb azt vágta a fejemhez, hogy azt kellene mondanom, amikor a véleményemet kérdezi, hogy bármi ilyesmi után ugyanúgy fogom szeretni, nem pedig megtiltani neki. Holott soha nem tiltottam meg neki semmit, és soha nem mondtam azt, hogy kevésbé fogom szeretni. Az, hogy kevésbé tartanám vonzónak, az nem ugyanaz, mintha kevésbé szeretném...

válasza:

válasza:#1 Ezt már mondtam neki.
#2 Nem gondolom, hogy rögtön annyira megváltozna, hogy egyáltalán ne tetszen, inkább azt mondanám, hogy kevésbé, mint most. De ez nem jelenti azt, hogy lelépnék...

válasza:Ha ennyire önértékelési gondjai vannak, akkor elmondhatod a véleményedet és közölheted vele, hogy te a mostani külsejét szereted, de fejben nem annyira tetszik a helyzet. Lehet elégedett lesz magával utána, de ha a külsőre ekkora változás lesz, akkor meg lehet azt nem fogod szeretni.
Amúgy meg, ha ennyire buta és még változtatgat is, max lecseréled egy normálisra.

válasza:

válasza:Baszki….
Akkor mit tettél volna akkor amit én csináltam!?
A hosszú szőke hajamat levágattam és vörös lett, mint a kishableánynak.
Páromhoz bementem a munkahelyére, rám néz megcsókol és ennyi. mondom milyen a hajam.
Olyan, mint egy öregasszonynak, de nem a hajadat szeretem, hanem téged. Ha neked így tetszik én elfogadom.

válasza:6# Nem baj,hogy a kérdező pont ugyanezt mondja? Olvassál is kicsit:
"...soha nem tiltottam meg neki semmit, és soha nem mondtam azt, hogy kevésbé fogom szeretni. Az, hogy kevésbé tartanám vonzónak, az nem ugyanaz, mintha kevésbé szeretném..."

válasza:

válasza:Akkor 8as te a testet szereted vagy a lelket?
Mert a test változik. Te is jobb esetben megöregszel. Vagy történik veled egy baleset amiben elveszted a karod pl. Akkor azonnal el kell hagyni a másikat? M

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!