Mi a véleményetek arról, hogy a párom kint játszik egész éjjel, míg én alszom, és mire mellém fekszik, nekem mág kelni kell, hogy induljak dolgozni?
Figyelt kérdés
nov. 3. 16:08
2/26 anonim 

válasza:

válasza:Teljesen rendben van így....
Most mégis erre milyen valaszt vársz? Egyértelműen gáz.
3/26 anonim 

válasza:

válasza:az a véleményem, hogy a párod nem dolgozik ezek szerint
4/26 anonim 

válasza:

válasza:Ha megteheti, akkor fogadd el, és ne várd, hogy olyan életritmusa legyen, ami neki nem kényelmes.
5/26 anonim 

válasza:

válasza:De ismerős ez , egy páros van itt egy faluban ahol a nő nem dolgozik és pont ugyanúgy reggel 6ig gépezik nem csinál semmit aztán délig alszik...
6/26 anonim 

válasza:

válasza:Hogy valakinek meg kell keresni a villanyszámla árát. Mikor takarítasz nem zavarod?
8/26 anonim 

válasza:

válasza:Ha nektek így jó, akkor nincs gond ezzel.
9/26 anonim 

válasza:

válasza:Ahogy sokan utaltak már rá, valszeg a háttérben van itt nagyobb probléma is
10/26 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem nem nyóc az ilyen. Függő, neki a számítógép az élete, te sajna csak egy mellékes vagy neki. Kár, hogy nem értékel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!