Mi a véleményetek arról, hogy a párom kint játszik egész éjjel, míg én alszom, és mire mellém fekszik, nekem mág kelni kell, hogy induljak dolgozni?
Figyelt kérdés
nov. 3. 16:08
22/26 anonim 

válasza:

válasza:Ő csinálja jól... ő úgy is megél, ha egész éjazaka játszik, temeg úgy is panaszkodsz, ha végigalszod az éjszakát.
25/26 Enola8 

válasza:

válasza:Az én férjem pl éjszakai bagoly, szóval három-négynél előbb nem tud elaludni, ha melózik "aznap", ha épp nem. Ez van, de mindig ilyen volt.
Én meg már hatkor ébren vagyok és pörgök, mert az én bioritmusom meg ilyen.
DE bőven van közösen töltött időnk, az meg, hogy 4-kor jön aludni, kit érdekel? Elalvvás előtt bejön velem, beszélgetünk, simi, szex, összebújás, majd kimegy, én meg alszom.
Nem kislány vagyok, akire vigyázni kell.
A gépezés meg semmivel sem másabb, mintha bugyuta sorozatokat nézne egész éjjel, míg nem tud aludni.
26/26 anonim 

válasza:

válasza:25. Nálam mind a ketten folyamatosan gépezünk ez az életünk nincs más hobbink vagy munkám , mint a pc, de azért van különbség, hogy munkához is pc kell , mint ha amúgy nincs munkahelye és egyfolytában azon log ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!