Mit szólnál ha a feleséged nagyon elhízott volna az évek alatt?

válasza:Nekem még nincs feleségem, de ez attól függ mit is jelent.
Nekem a duci alkat az izgató, de ha mondjuk összejövök egy nővel 160-170cm magasság mellé 90kg-osan és ő hízik fel mondjuk 120-140kg-ra az zavarna. Mondom úgy, hogy voltam ilyesmi paraméterekkel rendelkező nőkkel.
Ha mondjuk 60kg-ról menne fel mondjuk 80-90-re és még úgy, hogy formás, jó fajta gömbölyű...akkor kiélvezném rendesen. Persze ha látnám rajta, hogy nem tetszik neki annyira, a megerősítés mellett támogatnám a fogyásban, ne azért legyen ducibb, mert én jobban kívánom és mondjuk sokkal többet simogatom a hasát, fenekét csak úgy random.

válasza:

válasza:Ha csak úgy hízott volna el, mert nem foglalkozik az egészségével, akkor beszelnék vele hogy el hízott, ha a beszéd nem hatna rá, akkor nem lenne a felesegem.
Viszont, ha szülnek gyereket, attól ment volna fel plusz kiló, akkor tamogatnam abban hogy le fogyjon arra a kilóra, amennyire szeretne.

válasza:

válasza:#4!
Akkor egyszerűsítés!
Ha ők nélkül hízna el, akkor hatnek rá hogy hagyja abba az eddigi tevékenységét, éljen egészségesebben.
Viszont ha egyéb dolog miatt, egészségügyi gond, szülés, akkor segítenék neki abban hogy 100%-ig vele, mellette lennék hogy le tudjon adni kilókat.

válasza:Felajánlanám, hogy járjunk el közösen sportolni és figyeljünk jobban oda az étkezésekre.
Ha pedig a hízás egészséges életmód mellett történt, elvinném orvoshoz.

válasza:Nem tudom elképzelni, mert én a top 1%-ban vagyok egészség szempontjából, ami a táplálkozást, edzést és egyéb fontos dolgokat (alvás, stresszkezelés, zéró pia, cigi, drogok) illeti.
Nem választok olyan párt, aki az evésben éli ki magát.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!