Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy látjátok, a pénz megoldja...

Hogy látjátok, a pénz megoldja a párkapcsolati problémákat?

Figyelt kérdés
Vagy csak időszakos megoldást jelent?

nov. 3. 23:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Lol nem, szerintem még rontotta is
nov. 4. 09:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párkapcsolati probléma az, hogy kevés a pénz és emiatt stresszes az élet, azt megoldja. A többit nem feltétlenül.
nov. 4. 09:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Attol ,hogy nincs anyagi nehezseg, attol meg egy par nem fog jobban osszepasszolni es ott ahol alapveto ertekrendbeli, mentalitasbeli komoly kulonbsegek vannak, semmit nem fog valtoztatni az,hogy jol elnek anyagilag, elobb utobb ne fog dolni a kapcsolat.De az se igaz,hogy ha stresszelned kell a munkahelyed miatt vagy azon ,hogy mibol fogjatok a szamlakat kifizetni, meg egy moziba nem tudok elmenni neha,hogy ne kene valamilyen alap dologbol visszavenni az ne hatna ki a kapcsolatra. Volt olyan idoszakom,ahol nagyon nagyon nehez volt anyagilag es barmennyire igyekeztem ezt nem ratolni a szamomra fontos emberekre, egyszeruen az alap hangulatomra szinte folyamatosan ranyomta a belyeget. Ugyhogy a penz nem minden, de igenis mindket fel vallarol levesz egy extra stresszt,ha nem kell emiatt aggodni.
nov. 4. 11:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Attól függ mi az a párkapcsolati probléma...de általában nem. Ez olyan mint az olajcsere, jó is, meg hasznos is, de rákbetegséged nem fog meggyógyulni tőle
nov. 4. 14:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Nalunk nem minden problemara, de azert boven megoldast jelentene, ha tobb penzunk lenne. Felorol minket a penzhiany, balhe van a csaladban is emiatt (sogornom pampog, amiert az anyjat nem tamogatjuk, de nekunk sincs mibol adni).
nov. 4. 15:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem oldja meg lehet akármennyi pénzed ha csak az tartja összekapcsolatot akkor az már felejtős. Viszont én azt tapasztalom, hogy bizonyos helyzetekben sokkal jobb ha azért van egy stabil anyagi háttér az ember mögött. Mióta én és a párom is jól keresünk nyugodtabbak vagyunk a pénz hiány nyomása nélkül. Sokkal jobban esik, hogy egy hosszabb szabadságon tudunk utazni közösen vagy ha úgy gondoljuk elmegyünk egy étterembe vagy csak egy hosszú hétvégére lazítani.
nov. 4. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!