Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korrekt kérés a páromtól ezek...

Korrekt kérés a páromtól ezek után, hogy a férfi cuccait távolítsuk el a tárolóból?

Figyelt kérdés

Egy kollégám és egyben viszonylag jó barátom segítséget kért tőlem. Nagyon durván hisztériás, beteg, kártékony nője volt, aki testileg bántalmazta és rongálta a cuccait. Olyanokat csinált, hogy sorozatosan éjjel nem hagyta aludni mert folyton akkor volt kedve veszekedni. Rikácsolt, belé rúgott, meg hasonlók. Körömmel is felszántotta többször is. A kollégámnak nincs kocsija, ezért kért tőlem segítséget, hogy végre szakít, lelép, segítsek neki elhozni biztonságban a cuccait és nem gyakran van sajnos olyan, hogy a csaj nincs otthon. Pár cuccát a házunk pincéjében található tárolóban (minden lakáshoz jár egy és a mienk majdnem üres) helyeztük el ideiglenesen, ameddig intézi az új lakhelyét.

A párommal együtt élek, de ő halál ideges lett az egészen. Ő ismeri régebbről a csajt, és ő nem tudja elképzelni, hogy ilyen lenne, hanem inkább naív, kedves lány. Azt akarja, hogy tűntessem el a kollégám cuccait a tárolóból, vigye ahová akarja, és rendesen lecseszett, hogy én hülye vagyok, hogy ilyenbe bele megyek és most simán lehet, hogy a valódi agresszort segítem. Folyton magyarázza, hogy ő nem látott még olyan nőt aki még ha tényleg így is viselkedik akkor azt nem védekezésből tette egy sokkal szemetebb férfi miatt.

Most folyton ezen veszekszünk, de én nem tartom korrektnek amit mond és kér.

Kinek van igaza?

nov. 4. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen mindegy ki az agresszor, a pasi költözött el, ő kért segítséget.
nov. 4. 22:58
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Erre a sztorira emlékszem. Nekem gyanús, hogy ki a kérdező, de, tegyünk úgy, mintha nem az lenne...

Megmondanám a páromnak, hogy amíg a barátom kiköltözik (és ez egy konkrét dátum lenne, mert nem csinálok hülyét magamból, hogy hónapokig èrtèkmegőrzőset játszak) addig a cuccok itt vannak és pont. Ha neki költözik barátja, családtagja, vagy akárki, akkor én se szólok majd bele, ő se tegye. Ha a megadott ideig nem oldja meg, akkor én magam lépnék az ügyben, de elméletileg ugye az illető épp aktívan költözik, szóval belátható időn belül elcuccol tőlem (is).

nov. 4. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Nem. Irreleváns, hogy ki a csaj és a párod milyennek ismeri. Ha úgy segítesz valakinek, hogy a párod ettől nem sérül, az rendben van. Viszont mivel együtt éltek, gondolom, közös a tároló is, azt illett volna akkor megbeszélned vele, mielőtt egyedül eldöntöd. Ha akkor nem megy bele, azt tartsd tiszteletben. Mármint a jövőre vonatkozik, mert ebben az esetben már nyilván megtörtént, nem csesznék ki a sráccal, ha már segítettem, de adnék egy elfogadható határidőt, ameddig el kell vinnie.
nov. 4. 23:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az aggreszív, nárcisztikus nők kifelé álltalában tökéletességet mutatnak és a párjuknak kell elszenvedni az igazi énjüket. Voltam hasonló helyzetben. Így vagy úgy... A kollégád gondolom veled nem agresszív és segítséget kért, szerintem helyes volt segíteni.
nov. 4. 23:52
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Irígy dög a párod. Mi fáj neki ebben?

Ha a tied a lakás akkor nem is szólhat bele mit tárolsz ott.

nov. 5. 07:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Meghatároznék egy dátumot, ameddig ott lehetnek a cuccok, utána menniük kell. Amúgy jobb lett volna, ha eleve megbeszéled a pároddal, hogy ő mit szól ehhez, mielőtt odaengedted az ismerősöd cuccait. Amúgy meg nem nektek kell eldönteni, hogy ebben a sztoriban kinek van igaza. Egy ember segítséget kért, te segítettél neki, ennyi. Amúgy ha ő az agresszor, akkor is az a cél, hogy elköltözzön a nőtől.
nov. 5. 08:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Van itt logika. Azt írtam, mint a #6. Ő 100%, én szénné vagyok pontozva🤣

nov. 5. 08:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"és rendesen lecseszett, hogy én hülye vagyok, hogy ilyenbe bele megyek és most simán lehet, hogy a valódi agresszort segítem."

Idióta a párod. Még ha valóban a kollégád is az agresszív, akkor nem pont a csajt segíted azzal, hogy elősegíted, hogy a bántalmazója elköltözzön?

Ez amúgy ilyen kamu kifogásnak tűnik nekem. Igazából a kollégáddal van valami baja szerintem. Hogy személyes vagy miattad féltékeny, azt te tudhatod.

nov. 5. 09:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha a férfi lenne az agresszor, akkor nem ő menekült volna.

De tegyük fel mégis ő az, akkor megmenekült a csaj. Barátnőd szerintem nem 100as, hogy ez miatt téged mond el mindennek.

nov. 5. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!