Miért kell úgy csinálnia a barátnőmnek, mintha nagyon bunkó dolgot követtem volna el ezzel?

válasza:Örülnék ha nekem mondanának ilyet...
Ezzel semmi baj nem volt.
Köszönömmel le kellett volna reagálni és ennyi. Mondhatta volna, amit akar.

válasza:Uh... én nő vagyok. Szerintem semmit nem követtél el. Ilyen szerelésben meglátva ez tök normális, hogy észleled és megjegyzed. Fura lenne, ha nem. Utána még előállhatott volna a mondandójával.
Ha kövire meg jól nem jegyzed meg, hogy de szexi itt valaki ebben a szettben, akkor meg az lesz veled a baj.
Hány éves ez a leányzó?

válasza:Bakker, ez egy jó hülye nő! Szerintem örüljön, hogy ilyeneket mondasz!
Kész vagyok, tényleg!
N

válasza:Nem azt mondom ennyi leírásra, hogy igaza van, de én bele tudok látni dolgokat, hogy na vajon mi akaszthatta ki.
Azt mondta, hogy mindig ilyeneken jár az eszed. Túl sok neki a szex? Talán mindig úgy bókolsz neki, hogy az szexualitással kapcsolatos, és lett a sok?
Illetve a fehér body... Szexinek szánta, hogy abban mutatkozzon, vagy csak pont az volt rajta?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!