Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell úgy csinálnia a...

Miért kell úgy csinálnia a barátnőmnek, mintha nagyon bunkó dolgot követtem volna el ezzel?

Figyelt kérdés
Annyi történt, hogy én hamarabb végeztem tegnap, mint ő, ergo hamarabb itthon voltam. Semmi extra, főztem meg ilyenek. Barátnőm hazajött, váltottunk pár szót, ment öltözni, de kijött hozzám a konyhába, mert akart valamit, de nem derült ki, hogy mit, ugyanis azt találtam neki mondani, hogy milyen szexi, mert hát na, testhezálló fehér body, melltartó nélkül... Ő viszont kiakadt, hogy miért kell nekem ilyeneket mondani, és összeveszett velem, hogy nekem mindig ilyen dolgokon jár az eszem, és meg se vártam, hogy mit akart mondani, és hogy ez bunkóság.
tegnapelőtt 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Örülnék ha nekem mondanának ilyet...

Ezzel semmi baj nem volt.

Köszönömmel le kellett volna reagálni és ennyi. Mondhatta volna, amit akar.

tegnapelőtt 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Uh... én nő vagyok. Szerintem semmit nem követtél el. Ilyen szerelésben meglátva ez tök normális, hogy észleled és megjegyzed. Fura lenne, ha nem. Utána még előállhatott volna a mondandójával.

Ha kövire meg jól nem jegyzed meg, hogy de szexi itt valaki ebben a szettben, akkor meg az lesz veled a baj.

Hány éves ez a leányzó?

tegnapelőtt 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, ez egy jó hülye nő! Szerintem örüljön, hogy ilyeneket mondasz!

Kész vagyok, tényleg!

N

tegnapelőtt 12:29
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 Velem egyidős, ő is 21 éves.
tegnapelőtt 18:48
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Nem azt mondom ennyi leírásra, hogy igaza van, de én bele tudok látni dolgokat, hogy na vajon mi akaszthatta ki.

Azt mondta, hogy mindig ilyeneken jár az eszed. Túl sok neki a szex? Talán mindig úgy bókolsz neki, hogy az szexualitással kapcsolatos, és lett a sok?

Illetve a fehér body... Szexinek szánta, hogy abban mutatkozzon, vagy csak pont az volt rajta?

tegnapelőtt 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg fontos dolgot akart mondani, és már megint úgy érezte, hogy nem veszed őt komolyan, mint ember.
tegnapelőtt 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Asszex pitsa
tegnap 06:37
 8/8 A kérdező kommentje:
#6 Honnan kellett volna tudnom, hogy mit akar mondani?
tegnap 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!