Előttem csak férfiakkal volt huzamosabb ideig, van okom ezen parázni nőként?

válasza:Ebben a helyzetben én nem nagyon élném bele magam érzelmileg ebbe, max valami könnyed dologként tekintenék rá, amiből ha lesz valami, akkor lesz, ha nem, akkor nem.
Hogy valaki biszex az egy dolog, de ha melegnek hiszi/hitte magát, akkor ez lehet csak egy "kíváncsi" korszak, ami egy idő után elmulik. Pláne hogy elég sablon szövegeket mond neked.

válasza:Szerintem pont ugyanannyi okod van aggódni, mintha heteroszexuális lenne; az semmit nem jelent, hogy hosszú idő után te voltál az első nő, aki megfogta. Tulajdonképpen kifejezetten pozitívnak tartom, hogy megmondta – fontos neki, hogy őszinte legyen hozzád.
Egyébként szerinted mik egy „átlag meleg pasi” jellemzői?

válasza:

válasza:

válasza:Az, hogy melegnek hitte magát, lehet amiatt, hogy van egy társadalmi nyomás és megbélyegzés is egyben, hogy ha valaha vonzódott férfiakhoz, akkor "b.uzi lett", "megbuzult", "rájött, hogy b.uzi", meg megy a folyamatos bunkózás is, hogy ezek után ne merészeljen nőre még csak ránézni sem, mert undorító senkiházi.
Arra sokan vakok, hogy létezik valódi biszexualitás, és néha még magának az illetőnek is romlik az önismerete.
Főleg, ha mondjuk tartósabban beleszeretett 1-2 férfiba, és tényleg nem érdekelte mellettük senki más, akkor ezt is betudhatta annak, hogy "meleg".
Simán hihető, hogy vonzódik hozzád, nagy hatással vagy rá, és nem kell jobban tartanod a hűtlenségtől, mint egy hetero férfi esetében.
Szólnék kicsit egyes "okos" válaszolókhoz is:
Egyébként nincs olyan egy férfi-férfi párnál, hogy "ki a nő", mivel egyikük sem nő, hanem két férfi van a kapcsolatban.
És elég sokan egyébként cserélgetik a felállást, hogy ki az aktív és ki a passzív, nem kell örökké ugyanúgy csinálni.
Én el tudom fogadni, hogy ha valakit zavar, hogy a párja biszex, de az viszont ritka szánalmas, hogy valami alantas dolognak állítják be egyesek azt, hogy csak férfiakkal volt 20 évig, és törvényszerűnek képzelik, hogy a nőnek ettől kötelező undorodni. Hát, semmivel se felsőbbrendűek a nők a férfiaknál, semmivel se magasztosabb dolog egy nővel együtt lenni, nem ér többet semmilyen értelemben egy hetero kapcsolat, semmi alapja nincs kikérni magának.
Ez a nemi betegség klisé meg arra jó, hogy bizonyos buta emberek 5 percig rohadt okosnak képzeljék magukat, persze mások gusztustalan sértegetése árán is.
Az, hogy valaki meleg/biszex, nem azt jelenti, hogy össze-vissza kefél + nem képes gumit húzni.
A betegségekre a védekezés hiánya és a gyakori partnerválogatás hajlamosít.

válasza:

válasza:26
Nem lehet? :)
És mit teszel akkor, ha mások férfiként tekintenek rá ezek ellenére is? Vagy ha férfiként tekint saját magára, és totál letojja a te véleményed? És akkor mit teszel, ha ő meg téged emberszámba nem vesz ennek minden velejárójával együtt?
Elvörösödve üvöltözöl? Megpróbálsz másokat uszítani ellene? Vagy esetleg odamész és belerúgsz? Leköpöd és annyig szitkozódsz, ameddig fel nem fogja, hogy "nem férfi"?
Komolyan kérdezem, nem gúnyból, tényleg érdekel, hogy mégis hogyan szerzel bármilyen érvényességet annak, hogy te kit tekintesz férfinak és kit nem.
Mert ha csak magadban elkönyveled, az akármennyire is egoista vagy, nem ér semmit, mivel te is csak egy ember vagy a több milliárdból, és nincs rá garancia, hogy mindenki egyetért veled.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!