Kapcsolatban vagyok, de megtetszett valaki más. Mit tegyek?
8 éve párkapcsolatban élek, sok nehézség adódott ennyi év alatt, de leküzdöttük és most úgy érzem jól működünk együtt, nagyon szeretjük egymást. Hosszú távra tervezünk egymással, már szóba került a házasság és gyerekvállalás. Másfél éve messze vagyunk egymástól, mert másik városba vettek, fel egyetemre, de eddig egészen jól működött ez is 2-3 hetente azért találkozunk, jövőre tervezzük, hogy leköltözik hozzám. Minden fontos szempontban tökéletes, teljes mértékben el tudom vele képzelni a jövőmet, és nem akarnék mással lenni.
Nagyon régóta együtt, vagyunk így párszor előfordult, hogy megtetszett valaki más. Általában ilyenkor elkönyveltem magamban, hogy igen ez egy jó pasi és nem idegeskedtem ezen, mert ezek a dolgok idővel mindig kihültek, vagy barátsággá szelidültek.
2 hónapja résztvettem egy kis egyetemen kívüli programon, ahol megismertem egy srácot. Már az elején nagyon szimpatikus volt, egyből tudtam, hogy össze akarok vele barátkozni. El is kezdtünk beszélgetni és nagyon hamar megvolt a közös hang. Ahogy oldódtunk fel egymás mellett úgy lett még egyre szimpatikusabb míg végül azon kaptam magam, hogy folyton rá gondolok. Nagyon megtetszett. Először nem aggódtam a dolgon arra gondoltam majd kihül ez is. Aztán volt egy balesetem, ami miatt a sürgősségire kerültem és mivel a családom meg a párom is messze volt tőlem más barátaim mellett ő volt ott velem. Kérdés nélkül jött hozzám aztán haza is kísért utána másnap is átjött hozzám és velem volt, hogy vigyázzon rám pár órát, amíg a párom, nem tudott odaérni. Soha nem kért semmit, nem volt köztünk semmi több, nem flörtöltünk, mikor átjött hozzám, egy félreérthető pillanat sem volt köztünk. Azt hiszem neki nem is tetszem én, vagy azt hiszem szeretném ezt hinni. De nekem nem segített ez az egész, még úgy is hogy a párom ott volt velem pár napot, sem tudtam őt kiverni a fejemből. Mindig arra várok, hogy mikor beszélgethetünk újra és ahogy jobban megismerem és közelebb kerülünk csak egyre jobban megtetszik. Ja az sem segít a helyzeten, hogy neki nincs senkije. Egyik nap már úgy ébredtem fel, hogy na azt hiszem kezd elmúlni, de aztán megint írt és annyira izgatott lettem. Most már őrá gondolok elalvásnál és akkor is mikor felébredek reggel. Mikor látom nehezen tudom róla levenni a szememet. Nagyon bűntudatom van, nem szeretném ezt az egészet, nem tudom mit tegyek, hogy elmúljon. Megszakíthatnám vele a kapcsolatot, de olyan régen éreztem, hogy valaki ennyire megért engem, nagyon régen vágytam egy ilyen barátra. Folyton arra gondolok mennyivel könnyebb lenne, ha lány lenne vagy egyszerűen csak ha nem vonzódnék hozzá, simán lehetnénk barátok, és nem kéne aggódnom. Semmiképpen nem szeretném, hogy ez közém és a párom közé álljon, de a barátságot sem szeretném megszakítani, és azt sem szeretném, hogy emiatt megromljon. Próbálok tudatosan koncentrálni a rossz tulajdonságaira (bár még ezeket is aranyosnak találom), próbálom ésszerűen megmagyarázni valahogy, miért nem működne köztünk, próbálok tudatosan tenni érte, hogy elmúljon ez az érzés, de úgy érzem vékony jégen táncolok és egyszer be fog szakadni alattam, talán végül mindkettőjüket elvesztem. Nem tudom mit tegyek.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Sajnos úgy tűnik nem sikerült megértetnem mi a problémám.
NEM AKAROK SZAKÍTANI a párommal. Nagyon szeretem őt szerelmes vagyok belé, voltak korábban problémák a kapcsolatunkban, de dolgoztunk rajta, folyamatosan fejlődünk együtt, jelenleg tökéletesen elégedett vagyok a kapcsolattal, SENKIRE NEM CSERÉLNÉM ŐT.
Azt szeretném ha ez az érzés elmúlna a másik fiú iránt, hogy barátok tudjunk maradni, és ne kelljen attól félnem, hogy rájön mit érzek és ez kellemetlenségeket szüljön. Tehát a kérdésem: hogyan oltsam ki az érzéseim egy másik fiú iránt, ha nem szeretném vele megszakítani a kapcsolatot?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!