Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom össze akar költözni...

A párom össze akar költözni velem, én szeretem őt tiszta szívemből, de sajnos nem tudnám elképzelni, hogy itthagyjam a szülői házat. Nem tudnám elképzelni, hogy máshol éljek, még akkor se ha a szerelmemmel élek máshol?

Figyelt kérdés
az lenne a megoldás, hogy a párom költözik ide hozzánk? Én nem tudnám itthagyni a szobámat, megszokott dolgaimat. Van egy kialakult életem. Költözésnél egy csomó dolog el is veszhet amihhez ragaszkodok. Az se jó.

dec. 16. 10:27
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
fiatal felnőttek vagyunk mindketten.
dec. 16. 10:28
 2/27 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy csak úgy tudja folytatni a kapcsolatot ha együtt élünk, nem csak járni akar. Ezt becsülöm benne, hogy érett. Én se járni akarok. Hanem igazi közös életet akarok vele. De valamiért az,hogy elköltözzek nem menne.
dec. 16. 10:29
 3/27 anonim ***** válasza:
94%

Nálam a férjemmel közös életbe, nem férnének sem az én szüleim, sem az övé, max, ha idősek lesznek és ápolásra szorulnak, az nyilván más.

Szerintem a párod csak veled akar, összeköltözni, nem a családoddal, de ezt vele kell megbeszélned. Én így nem mennék bele.

dec. 16. 10:37
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Opciók:

1) odaköltözik hozzád

2) te odaköltözöl hozzá

3) minketten egy új helyre költöztök

4) szétmentek.

Ha jól értem 2) és 3) kilőve. 1)-est ne itt az internet pöcegödrében kérdezd meg. 4) opció nagyon valós, vedd észre hogy létezik.

dec. 16. 10:40
 5/27 anonim ***** válasza:
94%
A szüleid hogy férnek bele a közös életbe?
dec. 16. 10:51
 6/27 A kérdező kommentje:
nem jo az se ha itthon lakunk a szülőkkel az is igaz, de én össze járni akarok , az a legkényelmesebb, nem tudok kilépni a konfortzónámból. Sajnos ez van.
dec. 16. 10:55
 7/27 anonim ***** válasza:
92%
Mi a kérdés? Ha nem akarsz felnőni, akkor maradj otthon, a párod meg hadd legyen olyannal, akivel élhet közös életet.
dec. 16. 11:00
 8/27 anonim ***** válasza:
95%

Akkor ez el is dőlt. Ebből szakítás lesz.

dec. 16. 11:02
 9/27 anonim ***** válasza:
97%
Mi a kérdés? Mondd meg neki, hogy te a gyerekszobádban akarsz élni örökre, és kész. Ő meg keres valakit aki felnőtt mentálisan is.
dec. 16. 11:03
 10/27 anonim ***** válasza:
93%
Válj le a szüleidről, ez az élet természetes velejárója, vagy ha ezt nem vaggy hajlandó meglépni, ne akarj komoly kapcsolatot, mert képtelen vagy elköteleződni, szerintem túl fiatal vagy még. Én se költöznék össze senki szüleinél sem, hiába a nagy szerelem, az együttélés konfliktusokkal is jár, ne akarj felnőttesdit játszani, ha még nem vagy érett.
dec. 16. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!