Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem naponta megiszik 5-6...

Férjem naponta megiszik 5-6 üveg sört. Már szóltam neki párszor ez miatt. Főleg, hogy látszik is rajta, és ilyenkor teljesen más. Mit tegyek? Hiaba szólok neki.

Figyelt kérdés
jan. 11. 09:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
0%
Mindenkinek kell valami stressz levezetés az életben. Valaki egész nap iszik valaki egesz nap nyomja az asszonyt valaki egész nap dohányzik. Vannak akik videojatekoznak és van aki sportol. Kinek melyikhez van lehetősége ambíciója.
jan. 11. 17:07
 42/61 anonim ***** válasza:
79%

Az a férfi amelyik napi 5-6 sört bevedel, olyan mint a disznó: undorító sörhasa van, böfög és folyton büdös. Nem hogy szexre nem alkalmas, de még egy ágyban sem lehet vele aludni.

jan. 11. 17:08
 43/61 anonim ***** válasza:
85%
41-inkabb sportolj.
jan. 11. 17:44
 44/61 anonim ***** válasza:
78%

Mennyi alkoholista van itt!

Amúgy tipikus példái ennek a szenvedélybetegségnek. "Én nem iszok sokat, 5 liter sör nem sok naponta!"

"Az asszony a hibás, nem én!"

"Valamiben el kell mélyedni, nekem ez ad kikapcsolódást!"

Anyám...

jan. 11. 17:52
 45/61 anonim ***** válasza:
37 Dehogynem, csak itt védik a sört hogy az mennyivel jobb, hát 5-6 sör már nem jobb hanem inkább rosszabb.
jan. 11. 20:54
 46/61 anonim ***** válasza:
24%

Hány évesek vagytok?

Mióta vagytok házasok?

jan. 11. 21:33
 47/61 anonim ***** válasza:
88%
Azt neked kell tudni, hogy mit akarsz tenni. Én biztos nem lennék együtt egy alkoholistával. A folytonos sörszagtól meg nonstop hánynék is, mert undorítóan büdös. Szóval egy ilyen faszi nálam kuka.
jan. 13. 21:12
 48/61 anonim ***** válasza:
84%
Ezt a kérdezőt sem érdeklik a válaszok... :(
jan. 13. 21:15
 49/61 Enola8 ***** válasza:
87%

Hagyd el, mert alkoholista. Egy alkesznek pedig mindig van érve, hogy épp miért piál.

Pl nem olyan zöld a fű, mint szeretné.

tegnapelőtt 00:13
 50/61 Enola8 ***** válasza:
81%
Napi 5-6 sör, az alaphangon 1,5-2 liternyi alkolhol. Aki szerint normális naponta ennyi piát meginni, azzal is komoly problémák vannak.
tegnapelőtt 00:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!