Férjem naponta megiszik 5-6 üveg sört. Már szóltam neki párszor ez miatt. Főleg, hogy látszik is rajta, és ilyenkor teljesen más. Mit tegyek? Hiaba szólok neki.

válasza:51 egy újabb alkesz. Ennyire fáj a valóság?
Enolának igaza van. Aki ennyi piát vedel az igenis alkoholista.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:55+
S még hozzáteszem, hogy a vesét is tönkreteszi. A kevés és a sok folyadék ugyanúgy tönkreteszi. A napi sör meg a májat.

válasza:Jól esik másokat degradálni, minősítgetni?
Aki naponta megiszik pár sört az jó eséllyel a légynek sem árt.
Nyugodt, békés emberek többnyire.
Nem destruktívak, nem alkoholisták.
Szerintem akik másokat minősítgetnek azok sokkal kártékonyabbak...

válasza:#57 persze, ők maguk a szentek!
Én is ismertem ilyen naponta söröző, "nemalkoholista" embereket. Nagyon távol álltak a békés, jóravaló emberektől.
Szerintem te is alkoholista vagy, ezért véded folyton őket.

válasza:

válasza:51-es, ki szólt bele és mibe? :D
Én csak megállapítottam egy tényt, de tudom, hogy a magyarok nagyrésze funcionális analfebéta, aki két sort nem képes értelmezni, szóval nem veszem magamra a beszólást.

válasza:Ja, amúgy 51-es, hogyha a férjem lenne az, aki megiszik napi 1,5 liter bort, bocs, ahhoz rhadtul közöm van.
És a kérdésben is az szerepel, hogy a kérdező férje az alkesz. Akivel együtt élnek. Szép lenne, hogyha a kérdező is azt kapná: "ne ugass bele, semmi közöd hozzá". Hogyne volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!