Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem naponta megiszik 5-6...

Férjem naponta megiszik 5-6 üveg sört. Már szóltam neki párszor ez miatt. Főleg, hogy látszik is rajta, és ilyenkor teljesen más. Mit tegyek? Hiaba szólok neki.

Figyelt kérdés
jan. 11. 09:44
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
60%

51 egy újabb alkesz. Ennyire fáj a valóság?

Enolának igaza van. Aki ennyi piát vedel az igenis alkoholista.

jan. 14. 06:11
 52/60 anonim ***** válasza:
100%
*+Egy tènyt állapított meg, nem szólt bele semmibe.
jan. 14. 06:12
 53/60 anonim ***** válasza:
10.: Ez vonatkozik inkább rád, amiért ilyet írogatsz ismeretlenül leáltalánosítva!
jan. 14. 07:48
 54/60 anonim ***** válasza:
82%
5-6 sör igenis komoly mennyiség, mert szörpből és teából sem tudok - nyár kivételével - 3 litert inni! Ha valaki a sör előtt normálisan meginna 2 liter normális folyadékot, akkor már alapból 5 liter. Lehetetlen állapot.
jan. 14. 07:50
 55/60 anonim ***** válasza:
86%

55+

S még hozzáteszem, hogy a vesét is tönkreteszi. A kevés és a sok folyadék ugyanúgy tönkreteszi. A napi sör meg a májat.

jan. 14. 07:50
 56/60 anonim ***** válasza:
18%

Jól esik másokat degradálni, minősítgetni?

Aki naponta megiszik pár sört az jó eséllyel a légynek sem árt.

Nyugodt, békés emberek többnyire.

Nem destruktívak, nem alkoholisták.

Szerintem akik másokat minősítgetnek azok sokkal kártékonyabbak...

jan. 14. 19:42
 57/60 anonim ***** válasza:
87%

#57 persze, ők maguk a szentek!

Én is ismertem ilyen naponta söröző, "nemalkoholista" embereket. Nagyon távol álltak a békés, jóravaló emberektől.

Szerintem te is alkoholista vagy, ezért véded folyton őket.

jan. 14. 19:46
 58/60 anonim ***** válasza:
83%
58. Nyilván ő is alkesz. Azok védik így egymást. Már annyira elitták az agyukat, hogy nem látják a valóságot.
jan. 14. 20:57
 59/60 Enola8 ***** válasza:

51-es, ki szólt bele és mibe? :D

Én csak megállapítottam egy tényt, de tudom, hogy a magyarok nagyrésze funcionális analfebéta, aki két sort nem képes értelmezni, szóval nem veszem magamra a beszólást.

jan. 15. 22:53
 60/60 Enola8 ***** válasza:
100%

Ja, amúgy 51-es, hogyha a férjem lenne az, aki megiszik napi 1,5 liter bort, bocs, ahhoz rhadtul közöm van.

És a kérdésben is az szerepel, hogy a kérdező férje az alkesz. Akivel együtt élnek. Szép lenne, hogyha a kérdező is azt kapná: "ne ugass bele, semmi közöd hozzá". Hogyne volna :D

jan. 15. 22:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!