A feleségem három férfival találkozgat, kellene félnem?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Engem nem érdekelne nem mennék el csak azért mert pizsama party van. Mond meg neki ez így nem mükődik, hogy elküld onnan.
Igenis ott maradsz.

válasza:

válasza:Nyilván nem kitiltva vagyok, volt róla szó hogy összeülünk pár haverral iszogatni adott szombat este, erre akarja rászervezni ezeket a barátokat. Mondtam neki hogy akkor nem megyek maradok otthon legalább megismerem én is őket, de nem tetszett neki az ötlet. Nem egész hétvége, egy szombat este csak.
Nem az osztrigában nőtt fel, de gondolom melegnek meleg a barátja aztán ha az egyikkel jóba leszel akkor megisnered az ő társaságát is, gondolom tud velük azonosulni vagy valami.

válasza:Nincs egy barátnője sem?
Menni akarok én is, erre az időre bevállalom hogy buznyák vagyok😁😂.
Szana szét fogják dugni a drága feleségedet. Ekkora bármit mint amilyen te vagy!

válasza:Amúgy meg nagy ötlet :D
Kövi kapcsolatban azt mondom a legjobb lány barátomról, hogy meleg :D
Kapcsolódó kérdések:
A feleség családjával is nagyon jóban van. A feleség kezdeményezte a válást.
Az archívum napokban találtam egy beszélgetést , amelyben egy másik férfival flörtölt . Többször találkoztak, illetve az ember udvarol is neki . A vége a beszélgetésnek ez: F= Férfi P= párom F : akkor lennék rad büszke ha szakítanál P: szakítanék? F: nem egyenes...
A találkozgatáson nem feltétlen megcsalásra gondolok. Egy kávé, ebéd valami kávézóban.
Elmondtam neki hogy ujra boldognak erzem magam azt valaszolta o is Ket nap mulva az agyba hivott amikor is talaltam egy hasZnalt ovsZert a lyukaban amikor kihuztam ramnezett es azt mondta tudom hogy azt hiszed megcsaltak de nem.de mivel mi nem hasznalunk megis elismerte.
Előre szeretném leszögezni, hogy kívülálló vagyok a dologban, de mégis a közelemben történik. Feleség 41 éves, nagyon szép és vonzó nő, 2 kisgyerek anyja. Férj jó kiállású üzletember, 43 éves. A férj hanyag lett, lusta, érzéketlen, nem törődik semmit a feleségével. A...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!