Feleségem összepakolt és elment egy nagy féreértés miatt?
Minden rendben volt a házassággal, sose csaltam meg, nem flörtöltem, nő ismerőseim sincsenek. Tegnap munka után arra menten haza, hogy nincsenek ott a cuccai és egy üzenet várt, “jó szórakozást a prostijaiddal” (más szóval írta) és oda volt mellé téve egy Makita márkájú, vésőkhöz, szerszámokhoz való tubusos szilikon. Nem is értettem, mi ez a cucc, a chatgpt mondta meg, nem vagyok egy nagy ezermester! Akkor esett le, hogy volt itt egy szerelő nálunk 1 hónapja, egy páraelszívót szerelt fel, vésett, fúrt, stb. Nem kommunikál azóta velem a feleségem. A testvére mondta telefonon, hogy most lebuktam a használt síkosítómmal amit a konyhaszekrény alatt rejtegettem. Illetve meg fogja tudni ki volt a csaj. Egyébként nagyon viccesen ez a Makitás cucc tényleg úgy néz ki mint a Durex síkosítója!
Most ebben a helyzetben mihez kezdjek? Még kommunikálni sem lehet? A hülye szerelő elhagyta a szrját, én meg ilyen vádba kerülök.

válasza:Az lesz a szép, ha ő most nekiáll "élni", és közben derül ki, hogy az egész nem is úgy volt, ahogy gondolta.
Ilyenkor ők azzal szoktak jönni, hogy akkor "küzdj értem". Az nem zavarja, hogy ő dobott ki, az meg pláne nem, hogy ő cseszte el. :D
Szerintem ezt lehet tisztázni, de aki ennyire megátalkodott, azzal lehet hogy jobb is, ha vége. Az, hogy a tények sem érdeklik... elég gáz.

válasza:

válasza:

válasza:2es: de van...
Pl. az én exfeleségem is jött azzal a szöveggel miután megcsalt, hogy küzdjek érte :D

válasza:1.ha találnék sikosítót, arra gondolnék, hogy magának veri, nem az lenne az első gondolatom, hogy megcsal. 15 éve együtt vagyunk, de az életben nem kellett sikosító, utolsó amire gondolnék, hogy nő van a dologban
2.ha már találnék ilyet és rácsodálkoznék, hogy jé, egy tubus sikosító, akkor elolvasnám mi az, már ha van szemem és kijártam az általános alsó tagozatát, nem pedig összepakolok azon nyomban
Minek kell már ilyen átlátszó szar kamukat gyártani?

válasza:Kedves lepontozó!
Miért kaptam lepontozást?
Küzdenem kellett volna érte, miután félre dugott?!
Köszönöm a választ!
4es

válasza:

válasza:8as: anno volt egy exem. Úgy jöttünk össze, hogy elvált. Megcsalta a férje stb.
A hölgy később engem is megcsalt és volt egy elszólása, amiből vissza lehetett fejteni a dolgokat, és kiderült, hogy nem is a férj lépett félre, hanem ő :P
Ne érts félre, nem a te történetedben kételkedek, csak elmondtam, hogy velem előfordult ilyen is.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Két éve vagyunk együtt, ő az első szerelmem. Nálatok hogy végződött?
Lassan 4 éve leszünk együtt, ebből 2 évet laktunk albérletben. Előtte koliban, most meg hazaköltöztem a szüleimhez anyagi szempontból (megemelték volna a lakbért). Sokat van nálunk. Kitalálta, hogy venni akar egy környező vidéki városban házat aztán kocsit hitelre,...
Szóval együtt él a pár, a férfi lakásában. A nő teherbe esik, óvszerhasználat mellett, szóval nincsen semmi trükközés, vagy szándékosan nem szedett fogamzásgátló, ugyanolyan meglepetés neki mint a férfinak. Amikor kiderül, ezt válaszolja, hogy ez a két lehetősége van a...
A születésnapján a szüleim előtt jelentette be, hogy neki időre van szüksége, hogy 7,5 év után átgondolja, hogy hogyan tovább. Az volt az érve, hogy ha itthon van gyomorgörcse van, a munkahelyén érzi jól magát és hogy szabadabb szeretne lenni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!