Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexuális kapcsolat javítható...

Szexuális kapcsolat javítható egy párkapcsolatban? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szerintetek fogváltozni ? Negyvenes férfi vagyok, aki egy éve van (végre) komoly kapcsolatban. Minden jó az új párommal, nagyon szeretem tetszik a felfogása, gondoskodó stb. Viszont az ágyban nem annyira van meg az összhang. Úgy értem nekem kellene 2-3 naponta az együttlét, ami nem mindig van meg. Plusz a hölgy annyira nem aktív az ágyban, sajnos az előjáték sem az erőssége,( itt nem csak az orális szexre gondolok) elmaradna még a testi érintések, cirógatás, puszik, kezdeményezés stb. Azt érzem legtöbbször csak miattam szerelünk, és az is kevésbé tüzes mint amit én igényelnék. Beszéltem róla, jeleztem felé ezt, mivel nehéz és nem szeretném elveszíteni, kellemetlen helyzetbe hozni, így nem merem emlegetni mindig. Most össze költöztünk, de ő szeretne egy másik városba költözni, de bennem sokszor feljön az érzés, hogy ha ez ne változik meddig fogom hűségesen ezt viselni? Akarom e követni, ha nem fog működni? Most azt találtam ki, hogy addig ne kezdeményezek míg Ő nem jön, lássam mennyi idő kell neki és mennyire fog jönni. Szerintetek ez működhet tovább? Nagyon elkeseredett vagyok, mert szeretem és ebben a korban már nehéz ilyen komoly kapcsolatot létesíteni. Azt is tudom egy férfinak kell legtöbbször kezdeményezni, de én is vágyom a szexuális érintésre, izgalmakra.

márc. 5. 07:37
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
82%

Gondolom, hasonló korosztály lehet.

Szerintem ő már nem fog változni. Valószínűleg neki nem okoz élvezetet a szex, lehet, hogy orgazmusa sincs. Kedvel téged, neki is nehéz egy meghitt, működő kapcsolatot találnia. Cserébe azt a pár percet hetente elviseli, amíg szexelnek kell, de ha rajta múlik, lehet, hogy soha nem lenne. Erre utal az is, hogy az "előjáték nem az erőssége", inkább lerövidíti az egészet, hogy minél előbb túlessen rajta.

Te meg már most azon gondolkodsz, hogy ha nem lesz belőle tüzes, szenvedélyes vadmacska, akkor még fogod csalni. Most komolyan ennyire hülyék a pasik még 40 felett is...? Költői kérdés, ne válaszolj...

Azt csinálsz, amit akarsz, de én a helyedben nem költöznék sehova, hanem szakítanék. Ezt már most megette a fene, ha csak idő kérdése, hogy mikor kezded el csalni, miközben ő otthon őrzi az otthon melegét, mert azért kell a kényelem is.

márc. 5. 07:50
 2/42 anonim ***** válasza:
89%
Ebből nem lesz kapcsolat. Akit kívánok és megvan közöttünk a harmónia, őt érezni akarom, csókolni, végig nyalni, harabdálni. Olyankor nincs fej fájás, fáradság meg a többi kifogás.
márc. 5. 07:57
 3/42 anonim ***** válasza:
97%
Ne haragudj barátom, hogy ezt mondom, de nem vonzódik úgy hozzád. A hétköznapi életben kedvel téged, de nincs meg az a szenvedély, ami a szexre késztetné veled. Ez lehet attól is, hogy ő eleve ilyen típus, de az is lehet, hogy téged egy biztonságos szobatársnak lát. Egy jó havernak, aki megkönnyíti az életét. Mindkettő eset előfordul, de az utóbbi sajnos sokkal gyakoribb.
márc. 5. 07:57
 4/42 anonim ***** válasza:
87%

Ez egyszerűen siralmas. Egyáltalán minek költöztél össze vele? Nem akarlak elkeseríteni, de ez nem lesz jobb. A másik városba költözés megoldhatja a problémát. Nem mész, és ezzel vége. Nem kell indokolni, nem kell tartanod attól, hogy megbántod, ha megmondod a valódi indokot. A saját érdekedben fejezd be.

N

márc. 5. 08:09
 5/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem általánosságban sem igaz az, hogy minél idösebb az ember, legalábbis a nök, annál kevésbé aktívak szexuálisan. Szomszédomék pl. nyugdíjas korukban jöttek össze és tudom, hogy nagyon megvolt a kémia közöttük, mert vagyunk olyan viszonyban, hogy beszéltek róla.

Ahogy mondják elöttem szólók is, ez jobb nem lesz. Föleg, ha már az elején ilyen. Nem azért ügyetlen, mert nincs tapasztalata, hanem azért, mert nem érdekli a szex. Jól ellenne nélküle is. Neked kell mérlegelni, hogy mi a fontosabb.

márc. 5. 08:10
 6/42 A kérdező kommentje:

#2 te biztos férfi lehetsz. Köszönöm

Elnézést nem írtam ő fiatalabb 10 évvel tőlem. Harmincas közepe..

márc. 5. 08:14
 7/42 anonim ***** válasza:
55%

"Most komolyan ennyire hülyék a pasik még 40 felett is...? Költői kérdés, ne válaszolj..."

Igen, ennyire a többség. Nem a szakítás az első normális gondolat ilyen helyzetben, hanem a félrekeffentyű.De ugye kell az, akihez haza lehet menni a random dugópartnerek után....

Egyébként meg lehet, hogy túl öreg vagy neki, és csak egy fix pontot lát benned, amíg nem lesz jobb. Ez van haver. Legközelebb ne fiatal nőkre csorgasd.

márc. 5. 08:28
 8/42 anonim ***** válasza:
90%
Vagy nem érdekli a szex, vagy nem vonzódik hozzád, de a dolgon egy beszélgetés nem segít, ezen nem lehet erőszakkal változtatni.
márc. 5. 08:32
 9/42 A kérdező kommentje:

#7/#8 gondolom ugyan az a személy?

Mivel szeretjük egy mást és amúgy minden terén jól meg vagyunk, nem az eső gondolatom, hogy megcsalni vagy elhagyom. Érzelmileg nem vagyok az amire te gondolsz. Szeretnék javítani a dolgon, de sajnos tudom ha eddig nem jött ki belőle akkor igen “ erőszakkal” nem is fog. Ami a nagy gondom, a költözéssel csak még komolyabb lenne a kapcsolatunk! Viszont az már sokak nehezebb dolog és semétség lenne otthagyni, ha úgy volna… Nagyon nehéz helyzetben vagyok, ezt tartsd szem előtt.

márc. 5. 08:47
 10/42 anonim ***** válasza:
58%

9. Nem vagyunk ugyazazok.

Nekem nem kell semmit szemet előtt tartani.

Kaptál hasznos válaszokat.

Döntened neked kell tudnod!

8.

márc. 5. 08:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire normális hogy valaki párkapcsolatban èl, ès valaki mással tart fenn kapcsolatot online ?

Csak online kb 600 km re lakik tőle a másik soha nem talalkoztak mèg, de ilyeneket ír neki hogy loveollak, meg szívecskèket küld neki meg kár hogy nem voltál te is a kádban. Meg több van köztünk mint barátság de kevesebb mint szerelem stb stb. De elmondása szerint ez...

Akik genetikailag alkalmatlanok a kapcsolatra(mert itt látom sok ilyen van), de akár a többi ember is, nem csodálkoztok, hogy ennyi milliárd...

Nem néztek rá néha úgy egy feleségre/férjre, mintha megnyerte volna a Nobel-díjat? Mert nekem minden napom így telik, főleg ha sok időm van gondolkodni és ebbe szerintem bele is tud őrülni egy olyan, aki 100%-ig alkalmatlan erre. Hogy képes ennyi ember arra,...

Aki egy friss kapcsolatban ilyet lép, vajon mindig is ilyen lesz?

A lényeg: másfél hónap friss kapcsolat után bejelenti, hogy neki programja lesz a barátokkal, már-már chaten keresztül is leszarja a párját. Mit gondoltok erről, csak én tartom nonszensznek? Ezek után egy hétvégi vacsora, egy virágcsokor és a jól ismert "megbeszéljük"...

Szorongó kötődés- szerelem vagy kötődés?

*Sziasztok!!* Egy 24 éves nő vagyok, akinek van egy 2,5 éves kapcsolata, amiben volt egy kisebb szünet/ szakítás, ami megérintett érthetően, de sikerült megbeszélnünk és megpróbáljuk újra újult erővel! Van, hogy meg kérdezem magamtól: amit érzek, az szerelem vagy...

Ez probléma lehet? (ex)

Sziasztok! Röviden és tömören az probléma lehet, hogyha a barátnőm aki (2 éve szakított kb a volt palijával) Boldog születésnapot kíván neki? Vagy ebbe nincsen semmi, és elfogadható dolog egy kapcsolatban? Tudni kell, hogy 5 évig voltak együtt, a volt párja megcsalta...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!