Miután láttam a barátom a "exét" egyszerűen "taszít" ha meg akar csókolni, szörnyű érzés, mit tegyek?
A többi 1-2 exe a tágabb baráti társaságból, rendes jófej lányok voltak.
De néhány napja láttam egy barátság extrákkal típusú exét, és az a nő típus volt, akitől kiráz a hideg, nem tehetek róla mikor megláttam hogy vele volt, mintha kő darab sett volna a gyomromba, azóta szörnyen érzem magam, és a barátom közeledésétől is bestresszelek, nem akarom.
Kb csak arra tudok gondolni, hogy az a csaj hány és milyen hapsikkal volt előtte/ és talán közben is, ő meg képes volt vele.
És egyszerűen nem megy, nem akarok ítélkezni, mert tudom hogy amúgy is alacsony az önbizalma, azért ment bele abba a kapcsolatba is, de a testem tiltakozik. Napok óta rosszul vagyok, mert nem mondhatom el neki amit érzek, összetörné, de így folytatni sem tudom ezt a kapcsolatot.
Fél éve együtt vagyunk, én vagyok a támasza. Számomra viszont több probléma is volt ezzel a kapcsolattal, főleg érzelmileg, de ez most egy olyan szakadékot hasított, amivel nem tudok mit kezdeni.
Nem tudom mit mondhatnék. Kérlek adjatok tanácsot, főleg ha aki volt hasonló helyzetben, hogyan lehet ezt megoldani?

válasza:

válasza:

válasza:De mit mondok miért?
Az egyéb gondok is vannak az igaz, de azokat átbeszéltük, hogy adok időt, hogy feldolgozza, változtatni szeretne, de legbelül érzem, hogy nem működik ez.
És emiatt a dolog miatt tényleg mint egy mázsás súly szakadt rám a felismerés, hogy nem megy.
Hogy tudom ezt úgy elmondani, hogy ne törjem össze?

válasza:Szakításkor már teljesen felesleges aprólékosan elmesélni, hogy mik vezettek odáig. Én úgy érzem, hogy ez nem fog müködni, nem érzem magam komfortosan ebben a kapcsolatban stb. stb. Elég ennyi.
Nem az ö hibáit kell kinagyítani, hanem arról beszélj, hogy te mit (nem) érzel. Ha rákérdez dolgokra, akkor lehet neki válaszolni, de nem kell a legapróbb részletekbe belemenni.

válasza:4. Nem kell belemenni semmilyen részletbe. Egyszerűen megmondod, hogy te már nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban, és külön szeretnéd folytatni. Fél év nem olyan sok idő, ez egy nagyon friss kapcsolat, nem egy többéves együttélés, házasság. Nem kell elszámolnod semmilyen indokról, mert az elég indok önmagában, hogy szakítani akarsz.
Az meg hogy összetörik, benne van a pakliban. A szakítás senkinek nem esik jól, de az emberek fel szokták dolgozni. Ő is fel fogja, meglátod.

válasza:"És egyszerűen nem megy, nem akarok ítélkezni, mert tudom hogy amúgy is alacsony az önbizalma"
Akinek alacsony az önbizalma, az te vagy.

válasza:Gondolom még fiatalok vagytok.
Ki-ki menjen a maga útján, neked is max 10év lesz kinöveszteni a szürkét, az ilyen helyzetek kezelésére.

válasza:Nekem is a mostani páromnál is kiváltott belőlem ez. Az exe miatt nem is tudom, brutálisan taszított mindenhogy is…miután megtudtam a nevét, rá kerestem stb.
Én időre szoktam meg és vált tárgytalanná a dolog. 2 év kellett mire megszoktam. 3 éve vagyunk együtt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
22 éves vagyok,utoljára jó 4 éve volt barátnőm.A 2 legjobb barátomnak jelenleg van barátnője,és azt vettem észre hogy totál megváltoztak.Azon kívül hogy semmire sincs idejük,ha találkozunk,titkolniuk kell,mert az asszonynak nem merik elmondani hogy este a városba...
A párommal már több mint 6 éve együtt vagyunk és mind a kettőnknek ez az első kapcsolata , de kezdem úgy érezni hogy már nem szeretem. Inkább mint ha barátként tekintenék rá. Nagyon rossz ebbe belegodolni. Soha nem volt felhőtlen a kapcsolatunk és rengeteget vitázunk...
A munkahelyemen van egy férfi aki az utóbbi időben furán viselkedik velem. Mindenkivel közvetlen, viccelődik, megkérdezi mi a helyzet. Nálam is ez a helyzet, de mintha velem egy kicsit másabb lenne. Úgy vettem észre, mintha keresné az alkalmat a közeledésre. Vagy...
Van egy fiú,akit egy hónapja ismertem meg. Már 7x találkoztunk. Nekem még soha nem volt barátom,ő lenne az első. Még csak idáig se jutottam el senkivel,így nagyon új még nekem ez az egész helyzet,és egyszerűen félek! Szeretném,hogy legyen köztünk valami,de nem tudom...
Pontosan. 18 éves lány vagyok. Eddig összvissz három olyan kezdeményező volt, aki nem csak egy egyéjszakás kalandot akart. Szóval udvarolt, puszi az arcra, ilyesmik. Én úgy vagyok ezzel, hogy annyira vágyok egy ilyenre, hogy valaki rólam gondolkodjon, figyelje,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!