Mit gondoltok erről? Hova tovább egy ilyen helyzetben? Esetleg tehettem volna valamit másképp? Sztori lent!
Beszélgettünk múltkor dolgokról barátnőmmel. Ő szerette volna ha munka után felhívom, én pedig mondtam, hogy nekem kényelmetlen emberek között beszélni (pl tömött pláza, villamos). Megbeszéltük, hogy akkor ha az öltözőben nincs senki, akkor felhívom vagy hangüzit küldök, ha vannak emberek akkor megírom hogy most nem tudok beszélni.
Így is tettem a tegnapi nap, mentünk sparba munkatársakkal akikkel együtt végeztünk, közben írogattam neki, ezt is közöltem vele. Megkérdezte hányan vagyunk ott, közöltem hogy ketten de keressük a harmadik embert, aki előbb ment be. Ezután elkezdett hívogatni, írta hogy vegyem fel, mikor tudta hogy nem szeretek ilyenkor beszélni, pláne hogy ha társaságban vagyok, ezért írtam hogy most nem tudok.
Erre dühösen irkált, hogy akkor nem is kell, ennyit arról hogy felveszem, stb. Azóta próbáltuk megbeszélni a dolgokat, ő azt mondta, hogy megígértem hogy ilyenkor félrevonulok. Furcsáltam, mert habár nem túl jó a rövidtávú memóriám, erre egyáltalán nem emlékeztem, pedig elvileg 3 napja történt. Mint ebben a beszélgetésben kiderült, csak azért hívott hogy "teszteljen" és félrevonuljak. Szerintem ez nem normális dolog és mellé elég tiszteletlen is, mivel tudta hogy társaságban vagyok. Tudtam hogy valami ilyesmi indokkal hív, vagy ellenőrzés céljával, esetleg hogy kivel vagyok.
Annak ellenére hogy tudta hogy nekem az ilyen szituációkban kényelmetlen telefonálni, a fejemhez vágta hogy kezeltessem magam. Nem hiszem, hogy probléma lenne ez nálam, egyszerűen introvertált és szoc szorongós vagyok, mindig is ilyen voltam, nem hiszem hogy ezáltal egy ilyen dolog nagy problémát okozna a kapcsolatban. Megbeszéltük régebben, hogy ha nem tudom felvenni, és megírja hogy fontos dolgot akar, akkor visszahívom. Nem nem vagyok képes rá, csak kényelmetlen zsúfolt helyen telefonálnom. Remélem nem csak én vagyok így vele...
Elmondása szerint ő nem fog írkálni ha tudja hogy nálam van a telefonom, és nem értem mert mintha azt mondaná, hogy nem érdekli hogy nekem valami kényelmetlen, ha azt akarja akkor úgy kell lennie, mert ha nem akkor nem veszem figyelembe az igényeit. Azóta már elmondta, hogy ő megtiltja hogy ezzel és azzal menjek SPARBA (egy egyszerű bolt) mert hogy akkor vége a kapcsolatnak. Nem érzem érettnek az ilyen fenyegetéseket meg ultimátumokat.
Állítása szerint én voltam az egésznek a felbújtója és miattam vagyunk most így, az ő részét, hogy úgy beszél velem mint a kutyával, és hogy belegázol a lelki világomba az számára ezek szerint nem probléma.

válasza:

válasza:

válasza:"Azóta már elmondta, hogy ő megtiltja hogy ezzel és azzal menjek SPARBA (egy egyszerű bolt) mert hogy akkor vége a kapcsolatnak."
Ennél a mondatnál mondtam volna neki, hogy nem kell megvárnia, amíg elmegyek ezzel vagy azzal a Spárba, mert itt és most van vége ennek a kapcsolatnak.
Nem értem, hogy te ezt miért hagyod?

válasza:

válasza:Együtt lakunk, de ha nem így lenne se ghostingolnám. És nem jól írtam, 3 napja történt.
Azóta megbeszéltük a dolgokat,csak megint volt valami. Elmondta hogy neki jól esne ha tudatnám hova megyek és kivel. Tegnapi nap ennek eleget is tettem, hívni most sem tudtam, de megint egyből kiakadt és egy percet nem hagyott arra hogy elmondjam mi van. Egyszerűen kajáért mentem be meg energiaitalért egy útba eső boltba, és mivel egy kollegina ugyan akkor végzett megkérdezte hogy megyünk e együtt. Barátnőm szerint nincs probléma ezzel, amíg ő tud róla. Hívni nem tudtam, írni írtam előtte, és azzal jött hogy miért nem hívtam fel azzal, hogy ez így neki jó e? Aztán otthon jött megint a megalázó ideges beszéd meg a menjek holnap ahova akarok...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2 hónapja járnak, amikor itt van rendes, normális, tisztelettudó. Viszont nem értem miért kellett minket letiltania szinte ismeretlenül
Nem magamutogatósan felöltözve a boltban odajött hozzám 2 férfi, akik nyomultak, közölték velem, hogy sz*tb*sznának és egyebek. Mit tehettem volna? A rendőrséget felhívhatom ilyenkor? Nem tudtam semmit tenni, megszeppentem.
Mentem este munka után bevásárolni a Lidlbe, pont mellettem állt meg egy pasi, aki kiszállt és rögtön sietett be a boltba. Én még kerestem a kocsi italtartójában 100 Ft-ost a bevásárlókocsihoz, ezért szálltam ki később. Észrevettem, hogy égve hagyta a világítását, így...
Sziasztok! A barátom húgával nagyon jó viszonyom van, szinte mindent megbeszélünk, neki most van egy barátja ( kb másfél éve lehetnek együtt) akinek elég jó anyagi háttere van, hozzátenném, hogy a barátom szülei sem szegények, “mindent”megkapnak, ott segítenek ahol...
Komoly válaszokat kérek, komolyan elgondolkoztam ezen. A kérdésem: Ha olyan történelmet, élethelyzetet írnánk, hogy egy rabló,fosztogató csapat betörne egy területre, és megtetszenél nekik (mint nő) és fognának, elrabolnának asszonynak, és elvinnének, azzal a...
Ráadásul sokat gondoltál rá, szerettél a társaságában lenni, hozzáérni, megérinteni, érdekelt minden ami Ő?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!