Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy fogom iskolába hordani a...

Hogy fogom iskolába hordani a gyerkőcöt?

Figyelt kérdés
A fiamat szeptembertől tavolabbi iskolába kell hordanom. Mikor említettem a feleségemnek (van jogsija) azt kérte számon, hogy miért nem tanítottam meg vezetni? Hozzáteszem, régebben is csak én forszíroztam. Mondtam neki, hogy amit forszírozol, azt el tudod érni. Pl. A kozmetikust le tudod szervezni. Erre azt mondta, hogy az a bajom, hogy ő kozmetikus hoz jár. (Mi van?) Ez most mi?

márc. 18. 17:36
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
88%

Mivan? Ez most mi?

Amúgy miért kell hordani? Nincs tömegközlekedés? Ha lenne a gyereknek jogsija, segítene a helyzeten? Lenne rögtön saját kocsija is? Mert akkor szeptemberig még le is teheti.

márc. 18. 17:46
 2/33 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom, ha iskolába kell hordani, akkor még kisiskolás!
márc. 18. 17:51
 3/33 anonim ***** válasza:
90%
akkor a feleséget kellett volna megtanítani vezetni? Zavaros a történet.
márc. 18. 17:55
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek kettőtöké, a feleségednek meg van jogsija vagy kísérgetheti busszal is. Nem neked kell mindent megoldanod egyszemélyben.
márc. 18. 17:59
 5/33 anonim ***** válasza:
80%
Megy q gyerek busszal
márc. 18. 18:09
 6/33 babyboom567 ***** válasza:
95%
Hihetetlen,hogy embereknek úgy van jogsija,és gyereke, hogy 5 mondatot nem tud megfogalmazni és leírni értelmesen.
márc. 18. 18:20
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a nyolc osztályt megadják sok esetben, hogy legalább ne jogsi nélkül vezessenek az emberek.
márc. 18. 19:08
 8/33 anonim válasza:
14%

Mi, mi... Hát egy klasszik hül.ye pitsa.

Busz nincs?

márc. 18. 19:29
 9/33 anonim válasza:
28%
Nem is a tőled van a gyerek.
márc. 18. 19:30
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük előről, csak hogy tisztán lássunk!

Hány éves a gyerek?

Kit nem tanítottál meg vezetni?

Nem is értem azt sem, hogy mi köze ehhez egy kozmetikusnak...annak.leszervezése kb 5 perc, a szolgáltatás 1 óra. Vezetni meg nem anyuka és apuka tanít, hanem erre szakosodott emberek, akik vizsgáztatnak is. Szóval? Neki ugrassz mégegyszer???

márc. 18. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Hány éves koráig kísértétek iskolába a gyerkőcöt?

Nálunk egyben van a suli és az ovi is. Az utca tetején lakunk, az alján van az intézmény. Most lesz elsős és érdekelne a véleményetek. Rugalmas a munkahelyen, szóval nem gond ha később megyek. Mikor engedjem el egyedül a gyereket?

Általános iskolában mit tanulnak a gyerkőcök a számítástechnika vagy informatika tanórákon?

Most hogy otthoni oktatás van/volt, talán szülők is beleláttok ebbe. Mit tapasztaltatok? Mire lehet számítani ezügyben, ha a mi gyerkőcünk is iskolás lesz? Sajnos tanárokat nem tudtam utolérni, hogy ebben tájékozódjak, nagyon elfoglaltak. Tanulnak pl programozást vagy csak rejzolgatnak?

Miyen rugalmas munkaidőbeosztású munkalehetőségeket ismertek?

Két gyerkőcöm van és csak én tudom vinni őket iskolába bölcsibe. A délután már megoldható lenne! Köszönöm előre válaszaitokat!

Mikor költözzünk? Mikor nem érinti annyira rosszul a gyerkőcöt? Óvodaváltás, vagy iskolába menet?

Tervezzük, hogy vidékre költözünk pár éven belül, de így az egyik gyerkőcünknek mindenképpen csoportot, pajtásokat (óvodát) kell váltani. A fiam elég érzékeny lelkű a lányomat már most nem féltem. Ha akkor költöznénk, amikor a lányom ovit kezdi, akkor a fiamnak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!