Hogy fogom iskolába hordani a gyerkőcöt?

válasza:Mivan? Ez most mi?
Amúgy miért kell hordani? Nincs tömegközlekedés? Ha lenne a gyereknek jogsija, segítene a helyzeten? Lenne rögtön saját kocsija is? Mert akkor szeptemberig még le is teheti.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mi, mi... Hát egy klasszik hül.ye pitsa.
Busz nincs?

válasza:Kezdjük előről, csak hogy tisztán lássunk!
Hány éves a gyerek?
Kit nem tanítottál meg vezetni?
Nem is értem azt sem, hogy mi köze ehhez egy kozmetikusnak...annak.leszervezése kb 5 perc, a szolgáltatás 1 óra. Vezetni meg nem anyuka és apuka tanít, hanem erre szakosodott emberek, akik vizsgáztatnak is. Szóval? Neki ugrassz mégegyszer???
Kapcsolódó kérdések:
Nálunk egyben van a suli és az ovi is. Az utca tetején lakunk, az alján van az intézmény. Most lesz elsős és érdekelne a véleményetek. Rugalmas a munkahelyen, szóval nem gond ha később megyek. Mikor engedjem el egyedül a gyereket?
Most hogy otthoni oktatás van/volt, talán szülők is beleláttok ebbe. Mit tapasztaltatok? Mire lehet számítani ezügyben, ha a mi gyerkőcünk is iskolás lesz? Sajnos tanárokat nem tudtam utolérni, hogy ebben tájékozódjak, nagyon elfoglaltak. Tanulnak pl programozást vagy csak rejzolgatnak?
Két gyerkőcöm van és csak én tudom vinni őket iskolába bölcsibe. A délután már megoldható lenne! Köszönöm előre válaszaitokat!
Tervezzük, hogy vidékre költözünk pár éven belül, de így az egyik gyerkőcünknek mindenképpen csoportot, pajtásokat (óvodát) kell váltani. A fiam elég érzékeny lelkű a lányomat már most nem féltem. Ha akkor költöznénk, amikor a lányom ovit kezdi, akkor a fiamnak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!