Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségem nem nagyon zuhanyzik...

Feleségem nem nagyon zuhanyzik már? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

36 éves csinos, művelt, kívülállók számára nagyon igényes nő. Az utóbbi pár hónapban kezdte el, hogy ő este nem zuhanyzik, csak reggel. Mert nincs kedve már este zuhanyozni, fárasztó. Aztán telt az idő és már reggel is elaludt, sietni kell, így a reggeliek is ki-kimaradtak. Most ott tartunk, hogy előfordul a 3-4 nap is zuhanyzás nélkül. És nem, a csapnál se mossa meg magát. Érezni! Kívülről kisminkeli magát, szép ruhák, parfüm orrba-szájba, illatfelhő … Így gondolom a munkában nem feltűnő. De otthon nagyonis. Főleg hétvégén amikor már se parfüm, se semmi! Rendkívül igénytelennek tartom ezt. Sajnos a barátaimmal nem tudom ezt megbeszélni, mert senki sem hinné el! Annyira “ad a külsejére” amúgy, mindenki arról is ismeri milyen csinos mindig. Vele is próbáltam beszélni, kiabál, hogy neki este már nincs ehhez kedve. Természetesen a szexnek lőttek, így nincs sok kedvem, de talán még rá is jött, hogy ez azt is segít kikerülni, nem kell a fejfájásra fogni, még lehet, hogy örül is.

Mi lehet ebben a helyzetben a megoldás? Hogy lehetne rávenni a tisztálkodásra?

ápr. 15. 07:24
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%
Kérj meg 1-2 közelebbi családtagot, hogy mondják neki, hogy izzadság szagú.
ápr. 15. 07:28
 2/29 anonim ***** válasza:
32%

A nők nagyon is szeretik a jó szexet. Adj neki azt és fog zuhanyozni minden este.

Egyébként, ha már a környezete is szól, fog változni.

ápr. 15. 07:40
 3/29 anonim ***** válasza:
75%
Mondanám, hogy fogd és dugd a zuhany alatt, de erősen kuka röppályára került az a házasság, ahol úgy kell kikönyörögni a szexet, mert a másik fél azon taktikázik, hogyan kerülje el.
ápr. 15. 07:46
 4/29 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell az ismerősök előtt rejtegetni a problémát, bátran közölheted, hogy nem zuhanyzik. Egy rendezvényen valaki megdícséri, hogy milyen csinos és jó az illata, te meg odaszúrod, hogy "ja, ki hinné, hogy 3 napja nem zuhanyzott?" 😂
ápr. 15. 08:02
 5/29 anonim ***** válasza:
86%

Kiszeretett belőled, nem akar neked tetszeni, se megfelelni.

Nem érdekli hogy mit gondolsz róla.

Én válnék a helyedben.

Neked sem jó ez, és neki meg pláne nem hogy egy olyannal él együtt akit már nem szeret.

ápr. 15. 08:04
 6/29 anonim ***** válasza:
87%
Kend be a hónaljadat hagymával és feküdj oda mellé és a feje felett a párnára tedd a kezedet, ha neki szabad akkor neked is és ebből biztos tanul!
ápr. 15. 08:08
 7/29 anonim ***** válasza:
78%

6, az de szép lenne, képzeld a kollégái mennyire díjaznák. :) Hetek alatt sem kopna ki.

Kérdező, ennek a kapcsolatnak nagy valószínűséggel lőttek, készülj a végére. Esetleg kezdj el feltűnően vidám lenni, locsi, parfüm, lelépés pár órára, otthon fütyörészés, lefordított telefon. Ha akkor bekapcsol benn, hogy talán nő van a dologban hátha vált, mert elveszíteni nem akar. Ha arra sem lesz reakció, akkor kuka.

ápr. 15. 08:32
 8/29 anonim ***** válasza:
84%
Maga az, hogy már kiszeretett belőled, vagy nem kíván, nem ok arra, hogy ne tisztálkodjon. Mi is volt hogy úgy összevesztünk, hogy a hátam közepére sem kívántam volna a páromat, de basszus, azért fürdeni elmentem. Nem miatta, miattam. Közrejátszhat az is, hogy így kevesebb eséllyel kezdeményezel, de van ott még valami az biztos. Másban nem lett hanyagabb? Háztartás, munka?
ápr. 15. 08:43
 9/29 anonim ***** válasza:
34%

Te honnan tudod, hogy nem tusol? Éjjel-nappal egymás fenekében vagytok? Ha nincs szaga nyílván mégis csak fürdik. Te is dolgozol. Fogadjunk nem egyszerre jártok és értek haza. Tehát mégis csak valamikor megteszi amikor te nem látod. Ez eszedbe se jutott még?! Nahát ?!

Ti többiek meg itt irjátok a feltételezéseiteket, de fogalmatok sincs arról, hogy ők mennyit vannak együtt, hogy ezt láthassa. Nem mindenki éli úgy az életét mint más, hogy együtt fekszenek le és együtt is kelnek. Más a munkaidő. Egy egyszerű dolgot írtam le.

Kérdező, okosabb legyél már ha szídod is a nődet!

ápr. 15. 08:58
 10/29 anonim ***** válasza:
93%
Ne beszéld ezt meg senkivel, rosszul sül el, életen át erről pusmognának a hátatok mögött. Amúgy is, mit tudnának tenni ezzel kívülállók? Rászólnak? És onnantól már árulónak is tart, aki kiadta őt? Nem lehet valami lelki gondja? Nem lehet, hogy depressziót rejteget kifelé? Hogy az a kép csak egy maszk?
ápr. 15. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Feleségemnek csak akkor kellek ha másnak is?

15 éve vagyunk együtt. Az utóbbi pár évben, a második szülés óta, nem nagyon közeledik hozzám. Ritkák az együttlétek, maximum 1 havonta az én kezdeményezésemre. A hétköznapi intim pillanatok is ritkák, azt is többnyire én kezdeményezem, pl simogatás, érintés, csók....

A feleségem három férfival találkozgat, kellene félnem?

Van három gyerekkori barátja, akik melegek. Néha elmegy velük kajálgatni stb, de most a legújabb, hogy áthívná őket hétvégén, én lépjek le, mert az nem olyan ha ott vagyok.. pedig amúgy én nyitott lennék rá, de nekem kicsit erős ez, persze jó ha átmegyek haverhoz...

Feleségem összepakolt és elment egy nagy féreértés miatt?

Minden rendben volt a házassággal, sose csaltam meg, nem flörtöltem, nő ismerőseim sincsenek. Tegnap munka után arra menten haza, hogy nincsenek ott a cuccai és egy üzenet várt, “jó szórakozást a prostijaiddal” (más szóval írta) és oda volt mellé téve egy Makita...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!