Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségem nem nagyon zuhanyzik...

Feleségem nem nagyon zuhanyzik már? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

36 éves csinos, művelt, kívülállók számára nagyon igényes nő. Az utóbbi pár hónapban kezdte el, hogy ő este nem zuhanyzik, csak reggel. Mert nincs kedve már este zuhanyozni, fárasztó. Aztán telt az idő és már reggel is elaludt, sietni kell, így a reggeliek is ki-kimaradtak. Most ott tartunk, hogy előfordul a 3-4 nap is zuhanyzás nélkül. És nem, a csapnál se mossa meg magát. Érezni! Kívülről kisminkeli magát, szép ruhák, parfüm orrba-szájba, illatfelhő … Így gondolom a munkában nem feltűnő. De otthon nagyonis. Főleg hétvégén amikor már se parfüm, se semmi! Rendkívül igénytelennek tartom ezt. Sajnos a barátaimmal nem tudom ezt megbeszélni, mert senki sem hinné el! Annyira “ad a külsejére” amúgy, mindenki arról is ismeri milyen csinos mindig. Vele is próbáltam beszélni, kiabál, hogy neki este már nincs ehhez kedve. Természetesen a szexnek lőttek, így nincs sok kedvem, de talán még rá is jött, hogy ez azt is segít kikerülni, nem kell a fejfájásra fogni, még lehet, hogy örül is.

Mi lehet ebben a helyzetben a megoldás? Hogy lehetne rávenni a tisztálkodásra?

ápr. 15. 07:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű , hogy direkt csinálja, azt szeretné hogy te mond ki a végét mert ő gyáva hozzá..
ápr. 15. 09:03
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Megválaszoltad a saját kérdésed. Azért csinálja, hogy elkerülje a szexet, meg úgy téged. De lehet, már depressziós is.
ápr. 15. 10:27
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha valaki nem akar neked tetszeni, nem tudsz mit tenni.

Helyedben inkább arra fókuszálnék miért alakult így és tudsz javítani rajta avagy vége.

ápr. 15. 10:46
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

13

Ez mar reg a veget jelenti.. gondolom mas jelekbol nem ertett..

ápr. 15. 10:52
 15/29 A kérdező kommentje:

Nem, máskor sem zuhanyzik titokban. Én érek haza hamarabb és én megyek el később is. A munkahelyén nincs zuhanyzó. Ahogy írtam, érezni. Ha nincs már illatfelhő. Mert ha nincs otthon bőszen fújja magát, pl mielőtt kiszáll az autóból. Ha valaki közel megy hozzá talán észreveszi, de nem merik szóvátenni. Vannak olyan típusú emberek akire nem mer senki szólni. A feleségem ilyen arisztokrata stílus, nem szokott káromkodni vagy így egyszerű józan paraszti módon kommunikálni mint mindenki más, elképzelhetetlen, hogy valaki odaszóljon, hogy “Te Mari, fürgyé’ le”. Neki az a stílusa mindenkivel, mintha valami diplomáciai eseményen lenne állandóan. Ilyen embernek nem fogják szóvátenni.

Nem tudom hogyan jutottunk ide. Ez nem csak rólam meg a szexről szól, ha nem vagyok otthon munka miatt egy hétig, akkor sem zuhanyzik! Durva amit írok, de a vízszámlán és a tusolón is látszik. Múltkor már hónapok után húztam a tusfürdőjére egy kis vonalat, hát 4 nap alatt amíg nem voltam otthon, semmi sem fogyott. Illetve a fürdőszobai szappan is üresen volt, mint amikor elmentem. Nem töltötte meg, de nem is volt otthon utánpótlás. De akkor hol mosott kezet mosdó után? Remélem a konyhai csapnál a mosogatószerrel legalább.

Én arra is gondolok, hogy ez valamiféle betegség lesz esetleg … Ha el akar válni szóljon. De azt nem értem, hogy valaki magára igénytelen ilyen hosszú időn át.

ápr. 15. 11:41
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Hogy mekkora otromba baromságokat tudsz előadni ennyi szerencsétlen olvasó közönségednek kérdező, az valami hihetelen. Ha rólam beszélnél így, közölném veled, hogy azért nem fogy a tusfürdő mert szappannal fürdök, te bamba, a kézmosó feltőltőt majd veszek ha lesz időm rá, tegnap fogyott ki, minden nap fürdök, mert nem vagyok igénytelen, nem vagy előbb otthon mert látnád az egésznapom, hogy működik és mikor fürdök, mosok hajat, stb. Pletykálsz szarságkat másoknak, a bűzömről miközben csak a te orrod szavarja a dezodor illata amit fújok. Vegyél másikat nekem ami szerinted jó és meg van oldva.
ápr. 15. 12:02
 17/29 anonim ***** válasza:
72%
Hát ez gusztustalan
ápr. 15. 12:09
 18/29 anonim ***** válasza:
42%

Nekem a barátom volt ilyen. Mint kiderült, az igénytelen korszaka alatt prostizott. A prostik nem szólták meg hogy nem zuhanyzik. Nem érezte fontosnak, hogy zuhanyozzon, mosakodjon. Nekik nem volt büdös, csak nekem.

Lehet neki is van valakije? Egy hasonló bűzbomba, vagy akit nem zavar ez.

ápr. 15. 12:10
 19/29 anonim ***** válasza:
87%

"Én arra is gondolok, hogy ez valamiféle betegség lesz esetleg "

Ez sem kizárt dolog. A depresszió tünete sok féle, így lehet ez is.. Az emberek gyakran elhagyják magukat . Észre kellet volna venned, ha másképpen kommunikál ,kedvteleneb, fáradtabb, nincs kedve semmihez ezek a legerősebb jelei a depressziónak.

ápr. 15. 13:51
 20/29 anonim ***** válasza:
69%

Keszul a sporolasra, mert odalesz a rezsicsokkentes.

41F truecel

ápr. 15. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Feleségemnek csak akkor kellek ha másnak is?

15 éve vagyunk együtt. Az utóbbi pár évben, a második szülés óta, nem nagyon közeledik hozzám. Ritkák az együttlétek, maximum 1 havonta az én kezdeményezésemre. A hétköznapi intim pillanatok is ritkák, azt is többnyire én kezdeményezem, pl simogatás, érintés, csók....

A feleségem három férfival találkozgat, kellene félnem?

Van három gyerekkori barátja, akik melegek. Néha elmegy velük kajálgatni stb, de most a legújabb, hogy áthívná őket hétvégén, én lépjek le, mert az nem olyan ha ott vagyok.. pedig amúgy én nyitott lennék rá, de nekem kicsit erős ez, persze jó ha átmegyek haverhoz...

Feleségem összepakolt és elment egy nagy féreértés miatt?

Minden rendben volt a házassággal, sose csaltam meg, nem flörtöltem, nő ismerőseim sincsenek. Tegnap munka után arra menten haza, hogy nincsenek ott a cuccai és egy üzenet várt, “jó szórakozást a prostijaiddal” (más szóval írta) és oda volt mellé téve egy Makita...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!