Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségem nem nagyon zuhanyzik...

Feleségem nem nagyon zuhanyzik már? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

36 éves csinos, művelt, kívülállók számára nagyon igényes nő. Az utóbbi pár hónapban kezdte el, hogy ő este nem zuhanyzik, csak reggel. Mert nincs kedve már este zuhanyozni, fárasztó. Aztán telt az idő és már reggel is elaludt, sietni kell, így a reggeliek is ki-kimaradtak. Most ott tartunk, hogy előfordul a 3-4 nap is zuhanyzás nélkül. És nem, a csapnál se mossa meg magát. Érezni! Kívülről kisminkeli magát, szép ruhák, parfüm orrba-szájba, illatfelhő … Így gondolom a munkában nem feltűnő. De otthon nagyonis. Főleg hétvégén amikor már se parfüm, se semmi! Rendkívül igénytelennek tartom ezt. Sajnos a barátaimmal nem tudom ezt megbeszélni, mert senki sem hinné el! Annyira “ad a külsejére” amúgy, mindenki arról is ismeri milyen csinos mindig. Vele is próbáltam beszélni, kiabál, hogy neki este már nincs ehhez kedve. Természetesen a szexnek lőttek, így nincs sok kedvem, de talán még rá is jött, hogy ez azt is segít kikerülni, nem kell a fejfájásra fogni, még lehet, hogy örül is.

Mi lehet ebben a helyzetben a megoldás? Hogy lehetne rávenni a tisztálkodásra?

ápr. 15. 07:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
70%
20. Inkább a fiataloknak az adócsökkentés legyen oda , az felesleges.
ápr. 15. 15:45
 22/29 anonim ***** válasza:
18%
De most komolyan 4 nap fokeg igy h nincskanikula nem hiszem hogy orrfacsaro buze van foleg ha nem vegez fizikai munkat. Szerintem neked az a bajod h ezaltal nincs szex
ápr. 15. 16:49
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudod miért nem fürdik otthon. Mert a másik palijál fürdik és az ő kandúr szagát érzed rajta. Tehát nem büdös. Csal. Úgy ám!
ápr. 15. 17:59
 24/29 anonim ***** válasza:
79%

Ez depresszió-gyanus. Vagy valami hasonló betegseg.

Biztosan nem azert nem fürdik meg nem mos kezet, hogy ne kelljen szexelnie, ez csak egy járuléka.

ápr. 15. 21:05
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Van ahol nem szokás minden nap zuhanyozni, csak 2-3 naponta, ez a bőrnek is jó. De lehet depressziós is, vagy csak téged akar távol tartani, vagy ezek tetszőleges lineáris kombinációja.
ápr. 16. 00:47
 26/29 anonim ***** válasza:
hívd pálpusztácskának.
ápr. 16. 01:27
 27/29 anonim ***** válasza:
50%

Én egyedül élek, mégsem fekszem le a tiszta ágyba úgy, hogy ne mosakodjak meg. Talán évente két három alkalommal fordul elő, ha hullaként jutok haza.

Számomra érthetetlen, hogy valaki miért reggel fürdik/zuhanyzik és este meg úgy ahogy van beesik az ágyba.

Amennyiben partner is van, akkor meg főleg elképzelhetetlen, hogy testszaggal, seggszaggal, akármivel feküdjek le.

Nem vagyunk egyformák.

ápr. 16. 09:24
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező ezt kitalálta, mese, mert nem létezik olyan, hogy egy nő, főleg ha csinos, ne fürdene este. Szaga van az lehet azért mert nem jó az a minőség amit használ. Ajánlani szabad neki hapsijaként, hogy segítsneki abban, hogy ne legyen szagos. Ugyanis nem érzi magán vagy ha érzi is, hogy nem stimmel a szaga, az azért van mert senki nem szól neki. Fürdik, de nem a bőrének megfelelő szerekkel. Ezt meg kell találni ami jó. Ha pletykálsz apukám akkor legalább úgy, hogy ne ferdítd el minden ostobasággal. Ki a fene az aki koszosan lefekszik az ágyába egy hosszì nap után a pasija mellé? Senki. Még vidéken sem. Ha büdös az a rosszminőségű szerektől amit fürdeni használtok. Te nyomorult ember, az megkérdezted tőle, hogy fáj e a bőre? Lehet ekcémás voltok vannak a testén és fáj neki. Kérdzed már meg! Vagynézd meg a testét! Oké, hogy nem dugtok, de attól még ér megnézni a bőrét, hogy vajon van a valami rajta ami fáj, akár a hátán vagy a vádli, comb. Óriási foltokban képes ellepni a testet.
ápr. 16. 09:52
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ez kiégési tünet is.

Én leülnék vele beszélni: nézd a férjed vagyok és szeretlek, megvàltoztàl, szeretném tudni az okàt, nem mosakodsz fàradtnak tünsz, szeretnék segiteni. Nekem fontos, hogy àpolt legyen a feleségem, és a szex is fontos. Ha ugy érzed túlterhelt vagy, beszéljük meg, hogy tudok levenni terhet a vàlladròl. Mit tudok jobban csinàlni, hogy neked is jobb legyen.

Aztàn majd történik valami, màsod körben elmondanàm, hogy ok, ha nem tartasz partnernek, hogy megbeszéld velem, és figyelembe vedd az igényeimet, akkor nincs miröl beszélni.

Mindenkinek van vàlasztàsa, vagy eltüröd amit csinàlnak veled, vagy nem.

ápr. 17. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Feleségemnek csak akkor kellek ha másnak is?

15 éve vagyunk együtt. Az utóbbi pár évben, a második szülés óta, nem nagyon közeledik hozzám. Ritkák az együttlétek, maximum 1 havonta az én kezdeményezésemre. A hétköznapi intim pillanatok is ritkák, azt is többnyire én kezdeményezem, pl simogatás, érintés, csók....

A feleségem három férfival találkozgat, kellene félnem?

Van három gyerekkori barátja, akik melegek. Néha elmegy velük kajálgatni stb, de most a legújabb, hogy áthívná őket hétvégén, én lépjek le, mert az nem olyan ha ott vagyok.. pedig amúgy én nyitott lennék rá, de nekem kicsit erős ez, persze jó ha átmegyek haverhoz...

Feleségem összepakolt és elment egy nagy féreértés miatt?

Minden rendben volt a házassággal, sose csaltam meg, nem flörtöltem, nő ismerőseim sincsenek. Tegnap munka után arra menten haza, hogy nincsenek ott a cuccai és egy üzenet várt, “jó szórakozást a prostijaiddal” (más szóval írta) és oda volt mellé téve egy Makita...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!