Az gaz, ha hagyom a gazdag csajomnak, hogy fizessen etteremben?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Igen, gáz.
Vagy igyekezz vele egyenlő szintre kerülni, vagy keress inkább magadhoz illő társat. Rossz vége szokott lenni az ilyesminek - ne alázkodj meg azzal, hogy helyetted fizessen. (Még nőnél is helytelen, férfi esetében szégyen.)

válasza:

válasza:További kérdések:
A párotok (ő a lány),egy kérdésetekre válaszolva bevallotta nektek,hogy fiatalon megtörtént vele egy buliban hogy egymás után többen is megdugták. Állítása szerint nem volt jó élmény és csak pár percig tartott. Mit gondolnátok ezután róla? Változna bármiben a...
29N vagyok, párom 31 éves és bolgár, 1 éve vagyunk együtt (ő nem sokkal ezelőtt érkezett Magyarországra). Már a kapcsolatunk elején mondta, hogy volt börtönben, de azt nem, hogy miért, de majd ha jobban megismerjük egymást, beszélhetünk róla. 1 év telt el, de még...
Ezek után három hónapig minden nap telefonon tartottunk a kapcsolatot. Majd újra találkoztunk, én úgy éreztem ez a találkozó most nem olyan mint a régi, távolságtartónak éreztem. Randi után ültem az autóban és arra gondoltam hogy ennek végérvényesen vége, ekkor jött...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!