Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Péntek délutántól hétfő...

Péntek délutántól hétfő reggelig vagyunk együtt mindig, ez kevés idő úgy hogy 2 éve vagyunk párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
ápr. 28. 14:11
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Mármint kinek? Ha nektek kevés akkor kevés. Ha nektek így jó, akkor nem kevés.
ápr. 28. 14:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Általánosságban véve kérdezem
ápr. 28. 14:18
 3/9 anonim ***** válasza:
17%
Nekem kevés lenne. 4 hónap után együtt éltünk, de valószínűleg nem egy korosztály vagyunk. Nekem a hétvégi együttlét az szabadidő eltöltése, nem kapcsolat lenne.
ápr. 28. 14:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Oké csak mindketten otthon lakunk, így nem olyan egyszerű az összeköltözés:/

Szeptemberbe költözünk össze amúgy ha minden jól megy:)

Addig kell kibírni így

ápr. 28. 14:24
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Nekem kevés lenne de ha azt nézed a legtöbb házaspár ha mindkét fél dolgozik érdemben nem tölt ennél több időt együtt mert hétköznap 3 - 4 óra van naponta amit ha akarnak együtt töltenek de a valóság más, házimunka irodai munka otthoni befejezése, kertészkedés gyereknevelés.... szóval alig vannak többet a házaspárok is mint ti. Így nézve meg nem kevés mert gondolom gyerek még nincs.
ápr. 28. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Nincs általános válasz, emberenként / páronként változik. Van akinek ez kevés lenne, van akinek túl sok, van akinek pont ideális.
ápr. 28. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Ismerkedèsnek elég, kapcsolatnak kevés. Nekem pár hét után szintet kell lépni.
ápr. 28. 14:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Nektek elég? Más véleménye nem számít.
ápr. 28. 16:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ki leehet bírni.

Hétköznap hamar lepereg. Eddig bárkivel is éltem együtt, gyakorlatilag du. 6-ál előbb nem értünk haza, és vagy még elmentünk sportolni sokszor külön-külön vagy talizni barát-barátnővel, szóval hétköznap az amúgy is max 4 óra lenne.

ápr. 28. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Mennyire normális ez a hozzáállás? 3 gyerekes apukával vagyok együtt és nem mennek simán a dolgok.

3 gyermeke van a páromnak, 2 külön anyától. Az első házasságának nem miatta lett vége, abból született 1 gyerek. A második házasságból 2 gyerek született, kacifántos volt a válás is, mivel én már a képben voltam. Már 3 hónapja élünk együtt, az első házasságból a...

Zavarna titeket párkapcsolatban, ha mindketten otthon dolgoznátok (külön szobában), ennek ellenére a párotok szeretné, ha amint lejár a munkaidő és...

Tehát ilyesmire gondolok, hogy ha valamit szeretnétek egyedül csinálni, akkor azt is közösen (például) a nappaliban tegyétek? Mindezt úgy, hogy a reggeli, ebéd napközben amúgy is közös, és mindketten egyébként is otthon vagytok.

Mint örök szingli kérdezem, hogy tényleg annyira jó dolog kapcsolatban lenni(a sok negatívummal együtt), hogy ennyi ember így megveszik érte itt is...

Komolyan, amióta bele-bele olvasok ebbe a rovatba, jövök katasztrófaturistáskodni és látom, hogy mennyi ember sír-rí azért, hogy kapcsolatban legyen, egyre inkább csodálkozom ezen. Én bevallom, hogy valóban különc vagyok, nagyon el lett rontva a nevelésem és...

Mitévő legyek? 9 éve vagyunk együtt, de a párom nem dolgozik

Sziasztok! Párommal már lassan 9 éve vagyunk együtt, ebből 8 éve lakunk együtt. Ezalatt az évek alatt minden anyagi terhet (albérlet, bevásárlás, minden) én viselek, ő viszi a háztartást, főz-mos-takarít. Néha keres állást, de ha elmegy próbanapra nem nagyon ízlik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!