Péntek délutántól hétfő reggelig vagyunk együtt mindig, ez kevés idő úgy hogy 2 éve vagyunk párkapcsolatban?

válasza:

válasza:Oké csak mindketten otthon lakunk, így nem olyan egyszerű az összeköltözés:/
Szeptemberbe költözünk össze amúgy ha minden jól megy:)
Addig kell kibírni így

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem ki leehet bírni.
Hétköznap hamar lepereg. Eddig bárkivel is éltem együtt, gyakorlatilag du. 6-ál előbb nem értünk haza, és vagy még elmentünk sportolni sokszor külön-külön vagy talizni barát-barátnővel, szóval hétköznap az amúgy is max 4 óra lenne.
Kapcsolódó kérdések:
3 gyermeke van a páromnak, 2 külön anyától. Az első házasságának nem miatta lett vége, abból született 1 gyerek. A második házasságból 2 gyerek született, kacifántos volt a válás is, mivel én már a képben voltam. Már 3 hónapja élünk együtt, az első házasságból a...
Tehát ilyesmire gondolok, hogy ha valamit szeretnétek egyedül csinálni, akkor azt is közösen (például) a nappaliban tegyétek? Mindezt úgy, hogy a reggeli, ebéd napközben amúgy is közös, és mindketten egyébként is otthon vagytok.
Komolyan, amióta bele-bele olvasok ebbe a rovatba, jövök katasztrófaturistáskodni és látom, hogy mennyi ember sír-rí azért, hogy kapcsolatban legyen, egyre inkább csodálkozom ezen. Én bevallom, hogy valóban különc vagyok, nagyon el lett rontva a nevelésem és...
Sziasztok! Párommal már lassan 9 éve vagyunk együtt, ebből 8 éve lakunk együtt. Ezalatt az évek alatt minden anyagi terhet (albérlet, bevásárlás, minden) én viselek, ő viszi a háztartást, főz-mos-takarít. Néha keres állást, de ha elmegy próbanapra nem nagyon ízlik...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!