A párom valamit titkol. Elmondhatja nekem valaha?

Figyelt kérdés

Bocsi lehet hosszú lesz de próbálom tagolni.

A story alapja annyi, hogy van otthon egy ilyen kis babafigyelő kamera ami rögzít, élőben nézhető és hangot is tud kiadni, ha pl én beszélek telefonon az alkalmazásban.

Itt az utóbbival akartam poénkodni a párommal, hogy hangokat adok ki az előző esti horrorfilmes parázása után napközben amíg dolgozok. Szépen el volt rejtve egy alig használt konnektorhoz így én sem láttam semmit a kamerán csak hangot hallottam.

A dolog kezdete, hogy beállított a legjobb barátnő. Ezt meg is írta a párom de mondta, hogy gyorsan jön is megy is csak benézett, hogy miújság. Mondom oké akkor nemsokára újra egyedül van és eljátszhatom amit akarok. Ez a gyors benézés aznap tartott kb. 3-4 órát.

Kérdeztem is, hogy minden rendben van e mert amikor írt is megváltozott a stílusa/hangulata. Hazaérvén ugyan ilyen volt és nem mondott semmit, hogy miért. De nagyon furcsa volt.

Másnap is furcsáltam a dolgot ezért eszembe jutott, hogy ott van és rögzített a figyelő. Úgy voltam vele most az egyszer leszek szemtelen és megnézem mit vett fel mert nem értettem a dolgot. Sajnálatomra nagyon zajos, vízhangos lett a felvétel. 1-2 dolog van amit ki tudtam venni így beletekergetve. Az egyik az, hogy telefonált a párom és nem hírtelen csak felugrott hozzá, hanem előre megbeszélt találkozó volt. Amiket nagyjából hallottam, hogy a barátnő ecseteli neki a sikertelen szerelmi életét és milyen jó most neki egy jóval idősebbel. Aztán a párom is belekezdett valami morgásba, hogy a mi kapcsolatunk xy.

(Előtte pár nappal volt egy veszekedésünk).

De amit így random meghallottam és nem jutok túl rajta az az, hogy a barátnő kérdez tőle valamit így lágy hangon (nem tudom mit) a párom pedig hangot felemelve annyit válaszol neki, hogy ‘Azért nem fogom elmondani neki mert …….” (A … az miatt van mert nem tudom fent van e itt esetleg a barátnő, de egy nagyon fontos és komoly dolog a kapcsolatunkban).

Itt előtte folyamatosan a mi kapcsolatunk volt tárgyalva amit épp kihallottam (nem jó értelemben). A párom nem igazán szokta felemelni a hangját ezért is gondolom, hogy valami nagyon komoly a kapcsolatunkat gyökeresen érintő dolgot nem mond el nekem. Ez időszak előtt volt olyan, hogy múltbéli emberek írtak rá random egy rövid időn belül amit megmutatott és sokat volt elérhetetlen (otthonról dolgozik).

+ még 1-2 dolgot mondott ami rosszul érintett engem.

Ennek a dolognak már 1 hónapja… Nem szeretném neki elmondani semmilyen körülmények között, hogy én ezt nagyjából hallottam. A felvétel 90%-a kivehetetlen ahogy beletekergettem. Egyszer utaltam neki ilyenre (mert azóta is kicsit furcsa) amit hallottam elismételtem de nem esik le neki semmi és bele se megy ilyesmi témába, kerüli.

Nagyon érdekelne, hogy mégis mi lehet az amit a barátnő tud de én nem és ennyire befolyással lehet ez a titok a kapcsolatunkra…

A barátnő kicsit sem szívlel valamiért engem és csak akkor jár ha én nem vagyok otthon. A fentebbiek szerint ki tudja mikor és miért amiről nem tudok.

Hogyan tudhatnám meg, hogy mégis mi lehet ez a dolog, ha nem szeretném elmondani neki ezt a kamerás esetet? Bármi is volt ő ragaszkodik hozzám így, ha kell szerintem a végtelenségig titkolja. Félő, hogy valami megcsalás lehet a dologban.

ápr. 28. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:

A titok addig titok amíg azt más nem tudja.

Sajnos nincs rá válasz, hogy elmondja e vagy sem.

ápr. 28. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy semmi jelentősége a dolognak, főleg hogy nem is hallottad jól, amit mondott. Ha nem változott azóta a viselkedése, én nem foglalkoznék ezzel.
ápr. 28. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Az van, hogy soha nem fog kiderülni ha csak nem a véletlenek által mégis egy szög a zsákból előbújik. Lehet évek telnek el közben majd mégis a turpisságokra fény derül.
ápr. 28. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez így kideríthetetlen. Sok más dolog is lehet, nem csak megcsalás.
ápr. 28. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg ha volt is megcsalás, nem mindegy? Miért ne élvezhetné mással is a szexet időnként.
ápr. 28. 20:40
 6/6 JackDanielsz ***** válasza:
100%
Először is. Már az baj, hogy a barátnője nem szivlel téged és csak akkor jár fel ha nem vagy otthon. Egy ilyen barátnőtől mégis mit lehet várni? Hogy majd jót mond rólad? Persze lehetne ilyen barátnő ha ki tudná/akarná a párod kerülni vele a kapcsolati témákat és nem pont vele megbeszélni a kettőtök dolgait de ahogy látjuk meg hát ugye ahogy nőkre jellemző, nem akarja. Szóval egy olyannal beszéli ki a problémáitokat aki eleve ellened van, ellened szítja. Ráadásul a párod veled nem is beszéli meg a történteket, nem az van, hogy tegyük helyre a dolgokat hanem megbeszélik együtt, gondolom hall a nőtől sok mindent ellened aztán te nem tudod magad megvédeni illetve ha valami rossz akkor javítani, marad benne a negatív érzés veled szemben. Aztán a barátnő jön újra és újra... Szerinted ebből hosszú távon? A helyedben leülnék vele egy komoly beszélgetésre aztán látnám. Ezt ha igy hagyod ennek vége lesz hamarosan.
ápr. 29. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Történt veletek valaha ilyen-csináltatok ilyet?

Történt veletek olyan,vagy esetleg ti magatok tettetek-e olyat hogy azért szakítottatok valakivel, hogy ne ő szakíthasson később veletek? Egész konkrétan arra gondolok hogy minden szépen és jól alakult, klasszikus-racionális indokotok nem lett volna szakítani, de mégis...

Tettetek valaha ilyet?

Sziasztok! Fordult már elő veletek olyan,hogy nehéz volt hinnetek a jóban,hogy megtörténhet és meg is történik? Arra gondolok,hogy a múltatok miatt nem tudtatok hinni abban hogy egy adott ember őszintén akar szeretni titeket,feltétel nélkül… és mégis elhagytátok? Ha...

Ért már véget úgy kapcsolatotok hogy korábban elképzelhetetlennek tartottátok hogy valaha véget ér? Hogyan jutottatok túl ezen az időszakon?

Nemrég véget ért egy kapcsolatom, és teljesen padlóra kerültem. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer vége lehet.. Napok óta alig eszem, nincs étvágyam. Lelkileg nagyon nehéz és semmihez nincs motivációm. Nem értem az egészet hogy alakulhatott ilyen szarul.. Ti hogyan...

Lehetséges hogy egy sebzett férfi valaha elengedi azt amit az ex művelt vele és nem tekinti egyenértékűnek a jelenlegi kapcsolatát is vele?

Konkrétabban: megcsalta az exe és úgy gondolja hogy minden nő egyforma és nem bízik többé senkiben. A kapcsolat egy àlom, de megsért az ilyen megjegyzésekkel hogy énis olyan leszek x idő múlva (nem konkrétan így vágja hozzám hanem kicsit szebben körülírva). Okot sose...

Van rá esély, hogy valaha felvállal?

22F vagyok és majdnem 2 éve vagyok együtt egy pasival, aki polgármester azon a településen, ahol élek. Nagyon ritkán akar velem mutatkozni, de ha néha-néha beülünk valahova, akkor is mindig mondja, hogy ne adjunk arra utaló jeleket, hogy van közöttünk valami. Csak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!