Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöttem évfolyamtársammal...

Összejöttem évfolyamtársammal aki külföldön dolgozik.3 hónapig jól elvoltunk, ingáztunk az országok között. szerelmesek voltunk és közös jövőt akartunk. Majd szakítottunk, de 2 nap múlva újra írtunk egymásnak ?

Figyelt kérdés
Ezek után három hónapig minden nap telefonon tartottunk a kapcsolatot. Majd újra találkoztunk, én úgy éreztem ez a találkozó most nem olyan mint a régi, távolságtartónak éreztem. Randi után ültem az autóban és arra gondoltam hogy ennek végérvényesen vége, ekkor jött egy üzenet tőle, hogy mennyire jól érezte magát, és milyen jó volt újra együtt lenni, és hogy remélem nekem is jó volt. Hogy lehet hogy két ember egy találkozót ennyire másképp él meg? Az egyik szerint jó volt, a másik szerint ennek a kapcsolatnak vége…
máj. 17. 09:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért,mert érzed,hogy hiba van a receptben...és a megérzések sajnos ritkán hazudnak.
máj. 17. 10:52
 2/2 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem csak áltatod magad és ő meg azt mondja, ami a céljai eléréséhez vezető úton az, amit te "hallani akarsz"
máj. 17. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Érdemes 2nap után beszélni róla?

Volt egy konfliktus közöttünk ( barátnőm es a családom kozott) ahol részben mindkét fél álláspontja igaz. Ezt " rábeszélés " útján megoldottam. De én nem mondtam mi a véleményem mert jobbnak láttam nem olajat önteni a tűzre mivel így is sírt és jobbnak láttam ha...

Miért nem hagynak békén az osztálytarsaim? 2. nap úgy felidegesítettek hogy üvöltöttem velük és remegtem az idegességtől.

Senki sem hiszi el hogy van barátnőm. Ez még a kissebb probléma. Azzal is piszkálnak, hogy mennyire nyomi vagyok (mert nem vagyok páwa k_csög). Ma az egyik óra elött beszólt a legnagyobb b_zi, hogy mekkora f_sz fej vagyok. Előtte semmi előjel nem volt és nem is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!